atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Zivju pagatavošanas receptes

bums 03.09.11
fish1 uz kurieni tad lai sūta Omaī laukos ??? Adrese ??
fish1 03.09.11
2 bumsi
A bērni raud neēduši,recepšu ta nav.
bums 03.09.11
:DDD
siluro 03.09.11
man Buma lečo pagaidām ievilkšanās stadijā:DDDDDD, līdz vakaram būs burkās:)))
Labsrīts!
Šorīt man burciņās iegūla Buma "a la lečo", rītu taps Vinnija zafte....
smailers 02.09.11
Līnis krievu gaumē
1kg līņu,
3 ēdamkarotes sviesta,
1 galviņa kāpostu,
3-4 kaltētas sēnes,
1 sīpols,
1 burkāns,
1 selerija,
1 pētersīlis,
5-6 pipari,
3 krustnagliņas,
1/2 tējkarotes kanēļa,
1 tējkarote cukura,
1 gl. krējuma,
2 olas,
rīvmaize.
Sarkanos vai baltos kāpostus saēvelē skaidiņās, pieber sāli, pārlej ar buljonu, kas vārīts no
kaltētām sēnēm, garšsaknēm un garšvielām, pieliek sviestu, sautē. Pievieno kanēli, krustnagliņas,
cukuru, krējumu, rīvmaizi un sautē, līdz ēdiens kļūst biezs. Pieliek sasmalcinātas olas.
Pasniedz ar ceptām līņu filejām.
bums 02.09.11
Vinnijs saka pareizi burkām jābūt tīrām un sausām Lieku burkās karstu Vāku virsū un fiss :DD
VANEMS 02.09.11
līnis krievu stilā- varbūt tas variants ar griķiem?
siluro 02.09.11
vinnij, paldies, tad bik tās burkas pirms uzpildīšanas cepeškrāsnī pasildīšu
vinnijs 02.09.11
Personīgi es nekarsēju, vienīgi, burkām jābbūt sausām un vāciņus, pirms vākošanas, izkarsē.
Līnis krievu gaumē ir mārrutku marinādē vai ar mārrutku mērci.
Kāds var pateikt, kāds ir līnis krievu stilā?
siluro 02.09.11
bums, vinnijs
par to lečo likšanu burkās;
tā arī liec burkās, aizvāko, un viss, vai vēl papildus pēc tam jākarsē?????????????
vinnijs 02.09.11
Aizmirsu melnos piparus, maltus 15g. Sorry :))
vinnijs 02.09.11
Sveiki zivju mīļi :))
Man ir līdzīga recepte kā Bumsim, tikai ar kabačiem un čilli.
2kg kabači (tīrīti un sagriezti kubiņos)
2 kg tomāti,
1kg sīpoli,
1kg burkāni,
2 galviņas ķiploka,
1 tomātu pasta (500ml),
2 pākstis čilli pipara,
20g svaiga bazilika, ja nav , tad 10g kaltēta.
Liek katlā sautēties kabačus līdz tie kļūst caurspīdīgi, pievieno rīvētus burkānus. Sautē 30 min., pievieno kapātus sīpolus, sautē līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi, pievieno kubiņos sagrieztus tomātus. Sautējam aptuveni 30 min, tad pievienojam tomātu pastu, baziliku, čilli piparu sagrieztu un bez sēklām smalcinātu ķiploku(var caur spiedi) sāli60g, cukuru100g. Pasautējam 20 min un pildam burkās. Var lietot aukstu vai karstu, tikai jārēķinās ar to, ka karstajā versijā rihtīgi sildīs :))
Lai labi garšo!
mjuniors 02.09.11
paldies ,bums, par labo recept!:)
bums 02.09.11
Nekas nesadalās viss ir čikiniekā
Uz ziemu es taisu A la lečo ,jo ziemā ar zaļumiem ir švakāk-dārgāk Un ar šo aplieta zivs /jebkāda/ir fantastiska zakuska.Dodu proporcijas kādās ir jābūvē
3.kg tomātu
2 kg burkānu
1kg sīpolu
1kg paprika
200 gr eļļas
200 gr 9% etiķa
3-4 ēdamkarotes sāls
cukuurs pēc garšas
1 vidējs ķiploks/personīgi asumam lieku/
Burkānu sagriež skaidiņās /var rīvēt bet tad sanāk putra/Sīpolus tomātus papriku sagriež biezās šķēlēs apmēram 1 cm biezāsVisus dārzeņus saliek lielā traukā.sajauc ar eļļu cukuru sāliun atstāj uz 2-3 stundām ievilkties Es visu daru vēlu vakarā un atstāju lidz rītam.No rīta visu lieku uz uguns un vāra 20-30 min.Kad burkāni palikuši mīkstāki /bet ne pavisam mīksti/liek burkās un aizvāko Sanāk 6-7 litri.Ziemā sataisa zivju filejas sacep attaisa burciņu un ar lečo pārlej uzceptās zivju filejas Visu kārtojumu liek uz lēnas uguns 10 min Un tad zakuska iznāk pipec Izdzertās čagas daudzums tad netiek ievērots ..............Labu apetīti un gatavojaties ziemai ....
veliks 01.09.11
bums
Paldies par padomu. Vai pats arī esi tādā veidā kādu zivi iesaiņojis ? Vai viņa tur nesadalās vienkārši putrā ?
josich 25.08.11
Bums- kur Tu tik daudz zini???
Kūpinātavu idejas, receptes , vēk pričendāļus labo ne pa jokam!
Laikam sens kā pasaule!!??
bums 24.08.11
Samu vari gatavot tieši tā pat kā karpu -tušonka Skat receptēs -
Tušonka no karpas/sama/vēdzele
burkās liek karpas gaļu ar sāli, garšvielam, vākus ciet, saliek iekšā spied katlā var izmantot skorovarku ielej ūdeni kamēr tas nosedz burciņu vākus, ar pumpi uzpumpē spiedienu ap 2 atm un uzkarsē uz lenas uguns līdz 120 grādiem, minutes 10 notur tempratūru, uguni nodzeš un ver vaļa pec dienas, kad atdzisis.
ja atvērsi tūlīt, burkas vienkārši uzsprāgs ka granātas.
tā var gatavot jebko kapostus, gurķus, papriku... visus salatus, kurus vāra, tikai tempratūra un spiediens jāmaina
Magnums 24.08.11
ēdienu gatavošanas sadaļa šajā lapā man patīk gandrīz vislabāk. Neviens nevienu nenoliek, visi pozitīvi un daudz labu padomu.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs