atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Spoles

xoct 12.09.11
antonsb - cope jau mūsdienās, domāju, ka šeit runājošiem copmaņiem nav maizes pelņa. Tur vairāk bauda, azarts un nepārprotiet, bet - fetišs. Kā copmanis izturas pret inventāru un kādā stāvoklī viņam viņš ir - var pateikt daudz par cilvēku.
Catanu ņem - nenožēlosi. Man pašam nav, bet zinu, ka vari paprasīt gatis888. Nezinu, cik ātri viņš Tev atbildēs, bet zinu, ka viņam ir tā spole. Pamētāju un paspēlējos ar to spoli un biju pārsteigts par cenas un kvaltātes attiecību.
Pats spoles sezonas laikā izpūšu ar kompresoru (kaut benzīntankā iebrauc), tad pūšu ar auto silikonu un pēc tam atkal izpūšu. Ko var ieeļļot, ieeļļoju. Pēc sezonas jaucu un mazgāju pilnībā un mazgāju ārā ar vaitspirtu, lieku jaunu eļļu. Un kalpo godam!
antonsb 12.09.11
xoct
es pret inventaru izturos saudzigi! nemetu makskeri- spinu piekabe un ta talak pat kad jaliek zeme paklaju kautko apaks zem spoles kadu jaku lai tik nekur netiek kads smilsu graudins un ta talak!tad saki ka tiesam ir ok catana spole?es ar neredzu jegupirkt spoli pa 200ls sa vai ta kautkad jau savu laiku nokalpos vina un pat varbut tik pat ilgi tik cik letas spoles!jo esmu ieverojis tadu lietu ka lv spolu kvalitate ir vaja jo biju vienu spoli pircis anglija un latvija precizi tadu pasu un vel pa latiem 10 dargaku un bija ta ka anglija pirkta nokalpoja man 4 sezonas bet te ko latvija pirku tik knapi sezonu!varbut sakritiba bet diezvai jo ar citam precem ar to pasu esmu sastapies un vel loti daudz man comi un pazinas!bedeigi bet faks!
antonsb 12.09.11
Headhunter
un kadus lomus esi vilcis ara ar to spoli cik lielaka?un nekas nekraksk un nestrikejas vispar???????
xoct 12.09.11
antonsb - lūzt visas spoles.
nelūzt tās, kuras nelieto :D
piekrītu HeadHunter - Catana iekļaujas budžetā un par to naudu tiešām nav slikta. Liek auklu ļoti ok, droši var lietot tievāku auklu.
Neņem nenosakāmas firmas, neskaiti gultņus.
Galvenais ir gultņu kvalitāte. Nav jēgas no 10 gultņiem, ja viņi rūsē un dilst ātri. Par gultņiem un to, kuri būtu galvenie varu teikt, ka galvenais ir slodzes gultņi (ass) un auklas uzklāšanas gultnis. Ja kļūdos, variet pielabot. Man teiksim ir ļoti svarīgi lai spolei būtu momentānais stop un priekšējā bremze.
Līdz 25-30Ls visas spoles būs so so. No 40-70 - jau labāk. Tālāk man žēl naudas uzreiz tik daudz izlikt. Jo nav nekā mūžīga. Tad kāpēc maksāt vairāk? :)
Vēl svarīgs moments ir lietošana un attieksme pret inventāru. Ja spoli copē lieto nevērīgi, pēc copes iemet piekabē, glabā garāžā - čau viņai pienāks pēc sezonas.
Headhunter 12.09.11
Pats lietoju, domāju, ka no lētā gala spolēm ļoti laba kvalitāte. Man viņa pirmo sezonu, par ilgspēlēšanu nevaru vēl spriest. Patiesībā, kas tad viņai var notikt...ja nobruks kāds gultnis, to taču var nomainīt.
antonsb 12.09.11
Headhunter bet vai tris lodisu gultni nav pa maz?biju dzirdejis ka plist tas catana spoles jeb tie tik ir atseviski gadijumi rupniecibas baraki?pats esi lietojis tadu spoli???
Headhunter 12.09.11
Catana kā reiz arī būs šī budžeta robežās :)
antonsb 12.09.11
naudas zina lidz kadiem 25 ls vai 30ls nu 2500 tas domats ir izmera zina ka shimano spolem catana 2500
xoct 12.09.11
antonsb ;)
Tu nebeidz pārsteigt.
Labas 2500 spoles?
Kādam nolūkam? Cik naudās?
antonsb 12.09.11
Eu kads var ieteikt labu spoli prieks spininga 2500 lielumu???????????un vai kads zina kada veikala var iegadaties Riga MISTRAL spoles??????????????????????????
mazkalns 11.09.11
Ja godīgi,tad es par tādu cenu neatradu:)Šķiet ka NORMARK ir ietaisījis šķīvītī,no kura pašam jāēd,piem "rotiņā par 2500 spoli kopā ar sufix 0.15 pīto,sola atlaist par 59lvl !!!nea ,pagaidīsim uz blomi vai citām atlaidēm:D:D:D
Juris63 11.09.11
marti ,es aizvakar nopirku pēc pasūtījuma ir palikušas tikai 4000 FB pagājušā gada izlaidums
Raiders 11.09.11
marti uzspied uz reklāmas un tad augšā pamanīsi uzrasktu veikali kur var iegādāties
epox59 11.09.11
Headhunter > Smāķis , jeb ziede , starp citu ir āri aerosolos , tie nav tik albi , neko nekur nesavāc . Ja nu , Tu spoli ar kātu katreiz kad taisi pīpauzi noliec smiltīs . Tā ir domāta pītās auklas kopšanai. Pie mīnusiem ir speciālas pītās , vai pašu izdoma.
Pats jau 2. gadus lietoju CORMORAN firmas smērvielu , ziedi sauc gribi... :) , SILIKON SCHUNRFETT . Pēc katras copes iesmērēju aulku .
andriskkk 10.09.11
Tai reklāmai esot informatīvs raksturs, no tēmas - izkrāso pats :D
marti 10.09.11
Kur var nopirkt Shimano EXAGE FB spoli par 32 LVL kā norādīts te pat šīs lapas reklāmā ?
Headhunter 09.09.11
Visi smāķi palīdz savākt smiltis uz auklas, un tad pastiprināti dilst riņķi. Vienīgais brīdis, kad tie smāķi noder, tas ir spiningojot pie '' - '' temperatūrām.

P.S. Kašķi nemeklēju :)
erudzi 09.09.11
PP aukla visādi citādi ir laba, bet skaņa tai nāk kā bonus, ar to ir jāsamierinās vai laiku pa laikam jāzieķē silikons.
Headhunter 09.09.11
No motora :)
numberone23 09.09.11
sveiki!

man ir spole Okuma Hexana HX-40 FD un virsu pita aukla power pro, jautajums kapec no auklas skana nak, tas atkarigs no sples kata vai pasas auklas?

paldies

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs