atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Spoles

zipcs 03.10.11
Bet kas tā par problēmu kad līst lietus un salīst spole tā griežas takā vilktu 5 Nr. rotiņu Spole ir Catana. Domāju ka nobrukusi bet kad izžuva tad aizgāja.
Robiss1 03.10.11
sezonu lietoju technium un liekas tada pati kadu iznjemu no kastites, taka ideali, draugam ir exage jau 2 sezonas, ari itka iet okey, tik lietus laika, vai kad vnk spole iekļust udens, tad ta manami grutak griežas, techniumam ta nav, bet katru dienu jau udeni nemet, izlem pats kuru
zipcs 03.10.11
Jāsāk krāt nauda nākamā gada spolei. Doma ir vai nu Shimano Exage vai Shimano TECHNIUM. Cena diezgan atšķirās bet vai TECHNIUM būs daudz labāks nekā Exage. Exagam rakstīts 4 parastie gūltņi un rullīšu gultnis bet TECHNIUM ir 3 augstākas klases gūltņi un rullīšu gultnis. Kāds būtu jūsu viedoklis šajā jautājumā ko izvēlēties?
falx 03.10.11
Duglas: Diemžēl Jūs esat kārtējais savu paterētāja tiesību nezinātājs! ja Jums kautkas sabojājas, tas ir jāmaina, ja nemaina atgriež naudu, ja negrib atgriezt naudu veic ''ekspertīzi'' un veikals sedz gan preces gan ekspertīzes maksu.
janis.a 02.10.11
Aprakstu par spolēm Gards var atrast šeit: http://www.silverscale.lv/story-143.html
vlDream 02.10.11
tad tādi bufetē jāliek)))
epox59 02.10.11
Duglas > Ieliec bildīti , kāds tas brīnums izskatās... :)??
zogs 02.10.11
Pirmo reizi vispār dzirdu par tādām spolēm! Tās nav kādas ķīnīzeru vienreizējās ar uzliktu brendu? :)
Ko pērc nepārbaudītas lietas?
Bet paldies par info! Tālab jau mēs šad tad ieraujamies, ka nezinam!
Duglas 02.10.11
Pavasarī biju nopircis GARDS ražojuma spoli spiningam, pārdevēja sareklamēja, ka esot topā. Ne no letākajām. Otrajā lietošanas reizē iemetiena laikā sadalījās pa sastāvdaļām. Garantiju atteica, samksāju par remontu, ko darīja 2 mēnešus. Pēc remonta 3 lietošanas reizē atkal sadalījās sastāvdaļās, lai arī biju uzlicis to maigai makšķerītei asarīšu vilksanai. Tāpēc nolēmu še ielikt instrukciju citiem ka pareizi lietot GARDS izstrādājumus:


1. GARDS zīmola spoles nav domātas makšķerēšanai
2. Skaistā, niķelēti mirdzošā GARDS spole no kastes izņemama saudzīgi ar 2 pirkstiem, vēlams GARDS speciālajos spoļu izņemšanas cimdos (iegadājami par atsevišķu samaksu)
3. Spole ievietojama stikla futlarī (GARDS speciālais spoļu uzglabāšanas futlāris, par atsevišķu samaksu),kur tā būtu pasargāta no kaitīgā āra gaisa un saules staru, vai vēļ neiedomājamāk - ūdens iedarbības.
4. GARDS spole paredzēta sirds priecēšanai saltos ziemas vakaros, kad ūdeņus klāj ledus
5. Ja tomēr kādam ienāk prātā neiedomājamais barbarisms - uzlikt GARDS spoli uz makšķerkāta , vai vēl trakāk , mēģināt to izmantot zivju ķeršanai , tad GARDS kategoriski norobežojas no jebkādas atbildības par spoles technisko stāvokli
falx 29.09.11
Par tēmu spoles pats eļļoju un smērēju vienreiz nopērc divas bodzeles un ilgam laikam pietieks!
Te gultņi! http://www.mikesreelrepair.com/index.php?cPath=47_48_137&osCsid=26cedd915e898dae834fe8188a855e01
osscar 29.09.11
par kvalitāti nemācēšu teikt, neesmu eksperts. Domāju, ja meistars godprātīgs- jebkurš sataisīs labi, kurš ar to ikdienā nodarbojas.
zogs 29.09.11
Mans čoms copesbiedrs arī ir spītīgs un paliek pie sava! Un nesūdzās, copē!
Tā, ka paliekam katrs pie sava un copējam ar to,ka skuram liekas izdevīgāks, vieglāks,labāks,lētāks ,.....utt utjp
Bet vieta šei ir diskusijām un to arī daram!
osscar 29.09.11
kaut kādu gultnīti liekas vienreiz nomainīja shimano spolītei, atceros, jo padārgs bija - ap 8 ls . Bet tā parasti apkope ir ieeļošana , nočekošana ut.t..bet tica ir laba, man viena vecā ala old skūl dizaina long cast --baigi ilgi jau kalpo bez remontiem, liekas gadi 6 kādi stabili - ir uz butēm bijusi, ir ālandos. prasta kā lāpsta, bet iet.
arsiks 29.09.11
Osscar
Un kur Tavuprāt labāk,kvalitatīvāk taisa?Tas ir kur labāk nest savas spoles?
falx 29.09.11
Tur jau tā lieta, ka 3 gadus viņai nekas nav darīts rukā kā ponijs :D cita lieta ja es viņai vēl sāktu gultņus un asis mainīt protams, tad ies vēl trīs gadus, bet tas jau ir cits stāsts! ;)
Priekā! Ne asakas! :)
osscar 29.09.11
shimano eboutā devu, esmu arī salmo daugavgrīvas devis . Kur sanāk būt - tur arī ievedu. tādas vienkāršās nevedu uz apkopi - vai nu uzreiz uz remontu - vai norakstu gruntenēm.
zogs 29.09.11
Apkope nozīmē arī padilušu daļu nomaiņu! Nu piem., lai bik rūkt nesen sācis gultnis tālāk nečakarētu,nu piem. asi utt
arsiks 29.09.11
Osscar,un kur Tu savas spoles dod uz apkopi?
falx 29.09.11
nu un ko tā apkope maina? jauna smēre?
tad jau sanāk ka ja es savai ''mizai'' iesmērēšu riteņu gultņus tad man viņi nokalpos ilgāk kā tad ja neieeļošu? Vnk normāla slodze agri vai vēlu nogurdinās jebkuru materiālu. Ai karoče par ko bij runa par to ka izmēra ziņā shimano 4000 ir analoga citu ražotāju 2500.
p.s tas ar vienalga :D
man pagaidām viss izturīgākā ir tica sp3000 viņai ir kaukur 9 gultņi iet jau 3 gadu (fīders 100gr, vobleri tvičam(angel kiss140mm), velce daugavā, smagais džigs no 50gr) nujau ķeras un auklu neliek tik labi bet kustas....
gribētos jau nopirkt stellu vai certati un darīt to pašu 6 gadus, bet ticības maz ka izturēs! ;)
osscar 29.09.11
Bass, nezinu kā pārējiem, bet man kā weekendu copmanim -
shimano vidējais gals -stradic 2500(pirkts ne LV par akcijas cenu - liekas 100EUR) -piekto gadu iet (reizi gadā uz apkopi aistiepju). vienreiz pats jamai palielu slodzi biju iedevis - bet veica apkopi un viss it kā šancē pagaidām normāli.
Kaut kādas vidējās - 30-40Ls (salmo, okuma, šekspīrs, tica, lētie shimano) , parasti kādus pāris gadus izvelk - atkarībā no lietošanas intensitātes...pa kaidai noklājas, kādas salabo.Esmu ievērojis, ka ālandos visbiežāk noklājas, jo tur uz tām lielāka slodze - visu dienu mētā, dauz zivis velc... Bet no tām, kuras esmu lietojus - stradic vislabāk patīk-bez navarotiem, vienkārsā un stabila.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs