atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Spoles

bums 08.11.11
bums 08.11.11
par 25 ls ļoti laba Ir pat vietas kur varēja dabūt par 22 ls
OskarsB 08.11.11
kāds k-ko zin par shimano sonora spoli..?
andriskkk 06.11.11
Tā bukse galīgi nav slikts variants. Starp citu - exage'am arī gultņa tur nav un nekādu problēmu, rullītis griežas joprojām. Ja regulāri nesaeļļo, tad tas ir pirmais gultnis, kas noklājās =)

P.s. zobrati shimanim ir ļoti labi - tie vispār nedilst, bet plastmasa, uz kuras uzsēdināts apakšējais gultnis. Es naf meistars (tikai amatieris, kuram patīk paskatīties, kas lācītim vēderā:), varbūt tas tikai man sagadījās :) bet tas mazais dzelzītis, kuram iespēja nodilt pie tās tārpa pārejas varētu būt daudz lētāks prieks, nekā korpusa maiņa =)
janka07 06.11.11
Coastal man ir 3000 mod.Atgādāja man viņu no Cabelasiem 3 gadi atpakaļ.Ja riktīgi atceros par kaut kādiem 60 latiem.Nu baigi laba.Vienīgais,ka viņa ir paredzēta lietošanai arī sālsūdenī un laikam tāpēc auklas uztinēja rullītī stāv bukse.Bet ja ir vēlēšanās var iestellēt gultni, ko es starp citu arī izdarīju.Ja kas, tad Librai ir tas tārpveida pārvads.
OskarsB 06.11.11
pa cik Tu janka07 viņu pirki to Daiwu .,tieši tavu modeli???
janka07 06.11.11
Man Libra nokalpoja 5 gadus-nekādu problēmu,laba spole.Vēl tagad stāv uz makšķeres.Spinim paņēmu Daiwa Coastal.
OskarsB 06.11.11
nu jau es galīgi apjukšu.,es tak nezinu kurai ir tārpiņvītne un kurai kāda cita..neesmu jau katras spoles iekšas izpētijis..! varbūt tad neņemt ne shimano .,ne daiwu minētos.,bet tica libra..?
bums 06.11.11
savlaicīgi jāeļļo ,jo mēlīte kura staigā pa šo vīni dilst ātrāk nekā zobratu pāris Katram ir savi labumi un savi trūkumi
bums 06.11.11
Parasti tā Worm shaft gala bukse arī noklājās-kaut gan remonts nav sarežģīts Tas ir multiplikātora auklas likšanas mehānisms iekombinēts bezinercenē -bezgalīgā vīne Kā ne smejies no angļu valodas tulkojot saistība ar tārpu vien iznāk ;DDD
maituputns 06.11.11
worm shaft zinu ka sauc par tārpu :))
OskarsB 06.11.11
vai moška vienkarši paņemt TICA LIBRA..,to divu vietā..?:)
andriskkk 06.11.11
Es skatītos, lai spolei ir nevis sistēma ar diviem zobratiem, bet gan "worm shaft" - nezinu kā LV tulko. Klusāk strādā, mazāka iespēja, ka kaut kas nodils.

Lauric 06.11.11
Man gribas teikt,ka noteikti nē.Nekas lētāks nav par Sienna.Taču abas ir lētais gals.
OskarsB 06.11.11
a shimano sienna ir augstakas klases par exage..? :) paldies..
Lauric 06.11.11
Pāris gadus atpakaļ runāju ar pārdevēju veikalā "Ne asakas" Limbažos.Viņš teica,ka ja salīdzina lētā gala Shimano un Daiwa,tad Shimano esot labāki.Atceros,ka minēja lociņa atsperes konstrukciju un izturību.Pats to neesmu pārbaudijis.
vlDream 06.11.11

OskarsB 06.11.11
es savas spoles ik pa 6as copes reizem atskruveju iztiru un ieeļoju..par exage es jau tā kā zinu ka viņa ir ilgspēlējoša un arī regals esot labs.,bet es tākā gribēju dzirdēt kādus plusus kas katrai ir un vai vispār ir īpaša starpība kuru ņemt.. :)
andriskkk 06.11.11
Par exage tikai to labāko. Nokalpoja piecus/sešus gadus pie visai skarbiem ekspluatācijas apstākļiem. Šogad sāka kaut kas iekšā nedaudz buksēt - cik nopratu - piedilusi plastmasa, kura tur apakšējo zobratu (aizmugurējai bremzei). Bija alivio, nomainīju vienu pusi korpusa, vēl tikai jānoregulē un varēs izmantot tālāk :)

Vienīgais, kas man nepatīk, tas ir spoles lociņa savienojums ar uztinējrullīša vietu. Dārgākiem šimaņiem šī vieta ir uzkonstruēta manai sirdij tīkamāk.

Neskatoties uz to, ka daudz bradāts ezerā, copei izmantojot šo spoli (līdz ar to arī daudz tikusi izmērcēta) - gultņi kā jauni. Jāsaka gan, ka es sezonā vairākas reizes iztīru un pāreļļoju =)
OskarsB 05.11.11
domāju kādu spoli sev iegadāties nakamajai sezonai shimano exage.,vai daiwa regal..!
varat kāds ieteikt..,kads varbūt ir saskaries ar šīm spolītēm..? paldies..! :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs