skiperi, to var darīt arī divatā un trijatā:)))))
martins. Laba instrukcija, tikai ja čurāšana nepalīdz, vajag pasūkāt...
man tiesi tiesi iet cauri :) dubultaa to4 nevaretu
Es savai 0,4 nemaz cauri nevaru dabūt.Man tāds smalks tas instruments!:))
Martins_
Par to atkausēšanu -LAPS!:DDD
ar 0.4 auklu ir labi. es testeju jau :) tikai protams majas. ne minusos :)
jau izdariiju. Pa vidu nosakuma nonjemu. :) doma pareiza bija
Ja sanāk noraut auklu un pa jaunu aukstumā ir jāver cauri, varu ieteikt parikti - dubultā salocīta pavadu stīga. no tievgaļa iever stīgu, tā ir cieta un viegli ieiet aŗī ja ir kāda sniega pārsla iesalusi, locījumā ieķīlē aukliņu un izvelc. īpaši tiem, kam nagi salst - nekādas jebļas :)
uzkarsē laku un noknibini riņķi, ja niem viņš nav domāts lai būtu, kur glamūrīgi bļatku iekabināt :)
Martin, laba instrukcija: ja piesalst pačurāt virsū, ja nav palīdzējis, pamērcēt termosā ;DDD
Spicite
Aukla kur ieiet. Kembriks 3mm .Ar uguni pakauseju lidz vajadzigajam lai ieliktu ieksha . Un dalju atsaju ko atlocit lai ideali butu.
Vel tikai pati balalaika japieliek. Tas nav pa rokai :) Garums ~30cm
Janka, kembriku vajag, lai auka pret spices kantītēm neberžas. liec da jebkāda vada izolācijas gabaliņu par daži mm ejošu pāri spicei, lai aukla iet pār kembrika malu.. ventilis būs mīksts un atsperīgs.
Ja aizsalst, vienmēr tak var termosā pamērcēt vai arī virsū pačurāt.. var abus variantus, secība pēc pašu vēlmēm :)))
vnk man nekaa cita pa rokai nav :D
a parasta ventil gumija jau nederes. sals...utt
Urmaas, vajag SIC kembriku, to nesagraizīs aukla :)))
Martiņš
Tad ari nebūs grēks komberim iekšpusē lieku kabatu iešūt.:)))
urmaas, kad kādu reizīti spici aizsaldēs, tad arī nebūs jābaidās, ka dauzot pret ledu lūzīs.. :) tiks uzmanīgi likta tīrā vietā, vai arī vālēs zivi ārā kātiņu nenometot :)
martins_
es domāju, ka lūzīs ne no piecirtiena, bet no dauzīšanas pret ledu... spinim pietiek pāris reizes uzsist pa spici- kniukš un gatavs... par jūtibu piekrītu:)
Lielākā problēma ir ,lai spice neaizsalst,nevis salā izturību zaudē.
:)