Ja jau no zvejniekiem 1.50 ls par kilogramu cik tad tirgū būtu jāmaksā ??
Nezinu kā centrāltirgū , bet pēdējā laikā Āgenskalna tirgū vienmēr ir .
Sievasmāte vakar bija nav vispār
Vai C-tirgu salaka ir vairuma ienakusies?
Nav brīnums, ka sievietes šeit neko neraksta...
Martins-riga: tādā situācijā un apstākļos netikai topiks spējīgs pacelties!!!
:DDD
topiks peksni baigi paceelies :D
Tās receptes ir daudz, ja Lizzy vai kādam citam ir vēlēšanās, varu vēl kādu recepti iemest :)
Tas liecina tikai un vienīgi par nostaļģiju!!!
:DDD
Šādas cepurītes jau var šur tur pamanīt arī "pelēko veču" galvās ;)
Ir tik patīkami, ka pelēku veču kompānijā paspīd kāda Sarkangalvīte!!!
:DDD
Forši, paldies par padomiem ;)
Marti- Tu tokš negribi, lai Lizzy pidzeras???
:DDD
es pat i paneejumaa netaisu. tiiri sviestinjaa ij sjo.
tā ko rolis raksta ir arī mārtiņa sirmā mājas lapā.
uurmaas saka, ka alus+rīvmaize. uztaisa lipīgu mīklu, apviļā un cep nost.
Lizzy- respektējot Liepājas Roļa ieteikumu, atļaušos kautrīgi atbildēt uz Tavu jautājienu: bagātīgā eļļas daudzumā sacep šīs augstvērtīgās zivtiņas miltu vai rīvmaizes kažociņā un apēd siltas. Ja paliek pāri, dari, kā iesaka Rolis.
P.s. Būsi bijusi stintēs??? :D
Apcepj stintes mitos, atsevišķi sīpolus uz taisa marinādi no etiķa, piperiem, lauru lapām, to pārlej vēl nedaudz siltu pāri zivīm un sīpoliem un pēc pāris stundām jau ēdamas. :) Protams ir vēl daudzas citas receptes :)
Varbūt kāds var ieteikt kā vislabāk pagatavot tās stintes? Kā ir visgaršīgāk?
Paldies, jau iepriekš ;)