atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Stintes

bums 02.03.12
Ja jau no zvejniekiem 1.50 ls par kilogramu cik tad tirgū būtu jāmaksā ??
gintsgg 02.03.12
Nezinu kā centrāltirgū , bet pēdējā laikā Āgenskalna tirgū vienmēr ir .
spulgits 02.03.12
Reņģes gan pa pilno
spulgits 02.03.12
Sievasmāte vakar bija nav vispār
mww2005 02.03.12
Vai C-tirgu salaka ir vairuma ienakusies?
smeere 02.03.12
Nav brīnums, ka sievietes šeit neko neraksta...
luicene 02.03.12
:D
sagittario 02.03.12
Martins-riga: tādā situācijā un apstākļos netikai topiks spējīgs pacelties!!!
:DDD
topiks peksni baigi paceelies :D
Tās receptes ir daudz, ja Lizzy vai kādam citam ir vēlēšanās, varu vēl kādu recepti iemest :)
sagittario 02.03.12
Tas liecina tikai un vienīgi par nostaļģiju!!!
:DDD
Lizzy 02.03.12
Šādas cepurītes jau var šur tur pamanīt arī "pelēko veču" galvās ;)
sagittario 02.03.12
Ir tik patīkami, ka pelēku veču kompānijā paspīd kāda Sarkangalvīte!!!
:DDD
Lizzy 02.03.12
Forši, paldies par padomiem ;)
sagittario 02.03.12
Marti- Tu tokš negribi, lai Lizzy pidzeras???
:DDD
Jurik 02.03.12
es pat i paneejumaa netaisu. tiiri sviestinjaa ij sjo.
marti 02.03.12
tā ko rolis raksta ir arī mārtiņa sirmā mājas lapā.
uurmaas saka, ka alus+rīvmaize. uztaisa lipīgu mīklu, apviļā un cep nost.
sagittario 02.03.12
Lizzy- respektējot Liepājas Roļa ieteikumu, atļaušos kautrīgi atbildēt uz Tavu jautājienu: bagātīgā eļļas daudzumā sacep šīs augstvērtīgās zivtiņas miltu vai rīvmaizes kažociņā un apēd siltas. Ja paliek pāri, dari, kā iesaka Rolis.
P.s. Būsi bijusi stintēs??? :D
Apcepj stintes mitos, atsevišķi sīpolus uz taisa marinādi no etiķa, piperiem, lauru lapām, to pārlej vēl nedaudz siltu pāri zivīm un sīpoliem un pēc pāris stundām jau ēdamas. :) Protams ir vēl daudzas citas receptes :)
Lizzy 02.03.12
Varbūt kāds var ieteikt kā vislabāk pagatavot tās stintes? Kā ir visgaršīgāk?
Paldies, jau iepriekš ;)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs