atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Zivju pagatavošanas receptes

grus 21.05.12
Es daru tā:
Vakarā, atbraucot no jūras, grunduļus salieku emaljētā katlā un kārtīgi sasālu(līdzīgi kā voblu gatavojot). No rīta, t.i. apm. pēc 12 h ņemu ārā, iztīru iekšas, kārtīgi nomazgāju (vairākos ūdeņos, vai vislabāk zem tekoša ūdens), veru caur acim uz stieples un kūpinātavā iekša. Kad acis paliek dzeltenīgas ar interesantu spīdumu, nemu laukā un pēc tam kopā ar Užavnieku, vai Valmiermuižas bairīti vienk. supper!
gapp 21.05.12
Dodiet kāds labu recepti tiem jūras grunduļiem. :D Sunim garšo svaigi, pašam nē. :D
Vabolite 16.05.12
www.gafu.lv Garšvielas.
raihs 27.04.12
Jā,var arī citronu,bet man labāk etiķis-lasim,īpaši mūsējam,vecajam, reizēm ir izteikta,diezgan nepatīkama jūras zivs garša. Nu un etiķis labi tiek ar to galā.
drl- 27.04.12
Raih, es gan ar etiķi foreli nemaitātu.. Etiķis nosit zivs garšu, un skābe zivīm vajadzīga tāpēc, lai drusku pašķīdinātu taukus, kas lieliski sanāk, nedaudz uzšļakstot citroniņu.
Bet nu, protams, uz garšu un krāsu visi flomasteri ir dažādi :)

-d.
Paldies kungi par padomiem. Atliek tik mazums, atkal noķert karalisko :)
raihs 26.04.12
Atbildēšu Vinnija vietā-ideāla recepte cepeškrāsnij,ko pats ļooooti bieži izmantoju:
Folliju liek divās-trīs kārtās,pa virsu taimiņa fileju. Foolijas maliņas uzlokām tā,lai tā veido vanniņu(lai nekas netek laukā). Kaisām sāli,piparus un uzlejam 3-4 vāciņus etiķa. Tad pa virsu majonēzi,pārklājam zivi ar tomāta šķēlītēm,un pa virsu Krievijas sieru. Liekam 200 grādos cepeškrāsnī uz 40 minūtēm.
bums 26.04.12
Lašveidīgajiem uguns vispār jāparāda tikai pa 2 min no katras puses un viss :DD
drl- 25.04.12
Necep folijā (tā tu viņu sautē), nepārspīlē ar "zivju garšvielām" - pilnīgi pietiks drusku apsālīt, appiparot, uzšļakstīt drusku citronu, apziest ar eļļu un cept uz karstas uguns, ātri. Ātri - savādāk izkaltīs. Ērtumam var iespiest iespiežamajā redelē. Izceptam uzber virsū svaigas dilles, pasniedz ar svaigiem zaļajiem salātiem, un neaizmirsti 50 gramus ledaina biskvīta. :)
Jautājums Vinnijam: kā garšīgi uz grila vai cepeškrāsnī pagatavot Taimiņu? Šajās brīvdienās Taimiņu mēģināju cept uz grila (folijā) ar laimu, pētersīļiem, pipariem,sāli,zivju garšvielām utt., bet iznāca draņķis :( Vai maz bez mazsālītā Taimja ir iespējama kāda garšīga recepte?
Pics1 25.04.12
Labas dienas jūras buļļu gatavotāji,
pastāstiet, kā garšīgi šo lopu pagatavot.
aakkis 23.03.12
Grauzdētu cukuru jau pielieto daudz pārtikā.Kopā ar tām bumbieres/ābeles skaidām noteikti tie dūmi ir savādāki,kā bez cukura.Garša jau mainās no dūmiem,ar alkšņiem būs pa visam savādāk-kā ar čiekuriem!
tontons7 23.03.12
Sakiet, a ko dod tas cukurs pa stūriem šajā klipā "22.marts 2012, 19:18"? Vai izkūstot tas nepiedeg?
aakkis 22.03.12
Peipusa rauda tāpat der kotletēm,tīri,mal ,mizo ķiplokus,speķi vari malt klāt utt. Taisi kotlešu masu,un uz pannas virsū!
karlens 22.03.12
Vai tiešām pēc buma receptes zivis jākarina ar astēm uz leju? Kāpēc man liekas, ka astes uz augšu, galvas lejā?:)
snitraM 22.03.12
Vai kāds no Peipusa raudām ir taisījis kotletes? Ir doma pamaigināt - tikai recepti derētu, tiko man tādu nemazu maisiņu ieveda..
aakkis 22.03.12
,atliek tikai noķert!
daddy_j 16.03.12
Visi gudri stāsta kā jātaisa vobla, bet kā viņu ēst -no galvas vai kājām - neviens nesaka. :))

šeit tad nu ir pamācība http://www.gazeta.lv/story/9559.html
dizuks 15.03.12
bikiņ kļūdījos ar adresi.. sorry http://www.youtube.com/watch?v=zdxFRA2Ebx4
dizuks 15.03.12
karčeram ir spēks:)...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs