atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Spoles

osscar 24.03.12
cik pagrozīju , liekas baigi ok, ne sliktāk kā mans mazais stradic. :) tik vien atšķirība, ka made in malaisiya. pie mum sliekas šis izmērs ap 85-90 ls velk. Pēc atsauksmēm ar nav slikta. Pēc lietošanas redzēs.
tomels 24.03.12
Osscar - kad eboutaa so ieraudziju arii uzmetu aci, likas laba spole. kaadi komentaari? cena ja nemaldos veikalaa bij 70ls ar kaut ko.
osscar 24.03.12
Tad ienācās ar kurjeru nupat jaunā shimano aernos 4000fa (nu ku tizls nosaukums-nevar izrunāt) , jāsaka ka izkatās uz tausti baigi laba + priecē, ka bousā otra ALU spole. Vēl sūtītājs pievienojis bonusā divas shiamno ultegra mono auklas un lieldienu bonusā želej lācīši, lūk mūsu bodes varētu pamācīties par attieksmi pret klientu. Cena arī patīkama - 66ls. It kā sūtīju bračkam priekš smagāka arsenāla, bet pašam baigi patīk. Izskats , kā ci4 stradicam. Izmers biku mazāks par daiwas 4000. Redzēs kā ši spole sevi pierādīs ālandos. Papildus pasūtīju arī okuma trio 30 bez s indeksa. Cik skatos te okumu budžeta grupā slavē gan Bums, gan Ingus no ekspertiem. Pašam no okuma bijušas tikai jūrnieces/bušinieces. Redzēs kā būs salīdzinot ar daiwu un stardicu. Man kaut kā patīk platās spoles (okuma ir garenāka) , liekas tālāk lido mānekļi, bet tas varbūt subjektīvi.
eh kā niez rokas pašpinot, pagaidām tikai arsenālu var sačubināt...
bilde:
tomels 14.03.12
KristsKG - es tev veestuli uzrakstiju.
ArtursK 14.03.12
vel nedelja un atkusis ezeri :)

Lidakas tgd sakushas narstot
kristsKG 14.03.12
to tomels. Ja plānojas Rīgas tuvumā, tad padod ziņu! labprāt piebiedrotos :)
tomels 14.03.12
no krasta vari spiningot kameer rokas vairs nevar pacelt. spiningot nav aizliegts, tikai jaievero liegums patureet lomaa liidakas un citas zivis kam uz doto briidi ir saudzesanas laiks. taa kaa zivis atlaist man nav probleemu tad braukshu un baudiishu spiningosanas sezonas atklaashanu.
drl- 14.03.12
Unikis, vot tā vienmēr. :)
AndrisABC 14.03.12
Tomels, ir vērts šad tad pārlasīt makšķerēšanas noteikumus, ka neaizskrien parāk agri.
tomels 14.03.12
tb, kad ledus nokusiis :DD

atvainojos.!
tomels 14.03.12
Krist - gaidam kad uudens nokusiis. mees ar koleegiem uz daugavu, dzigot zandartus :) rokas jau niez nepacietiibaa.
kristsKG 14.03.12
to ArtursK... par spolēm piekristu, ja skatāmies uz dārgo gālu kā Daiwa Certate, Daiwa Exist vai Daiwa Luvias - varētu būt pat labākas kā Shimano dārgais gals, nevelti Krievijas un Ukrainas spēcīgākie sportisti strādā pārsvarā ar Daiwa Certrate. Man bijusi saskarsme ar 30 - 60 lvl kategorijas Daiwas spolēm, bet tā ir bijusi visai bēdīga, šajā kategorijā tad labāk Shimano vai Zauber, nezinu par Okumām... par kātiem gan šaubos :) protams atkal jautājums par cenu kategoriju... gaidam 1.maiju :)
Unikis 14.03.12
Drl- ir mainijusi. Tiesi tapec ta vairs nav galerijaa pie noperkamajam mantinam.
ArtursK 14.03.12
nu no spolēm noteikti Daiwa janjem, kāti arī
JanKa_K 13.03.12
Kaa jus regulejat " Centrifugal Brake" ?
drl- 13.03.12
Tā zauber 3000 spole, kura nesen atradās bilžu iedaļā, un kuras vairs tur nav, un no kuras īpašnieks vēlējās atbrīvoties, ir mainījusi savu saimnieku?
ashukainis 12.03.12
pagājušogad sanāca pabūt tajā izstādē arī man..... acis pamielot var tīri feini, bet nepatika tas, ka piemēram bija doma nopirkt vēl kādu fīderīti vai match kātiņu, bet to tur nevarēja uz vietas izdarīt, varēja tik aptaustīt, pakratīt utt :(( paskatīties uz preci varu arī veikalā un izkratīt pēc sirds patikas..... neatceros īsti, kuras firmas stends (telts) tā bija.....
jjanis 12.03.12
neaizmirstiet ka izstādei ir arī ieejas maksa.

Robčik, mana mīļākā spole ir Ryobi Excia 2000, lietoju to arī džigam Ventā. Pirms gadiem trim jau liekās ka būs jāsūta pensijā, bet tā joprojām godam turas. Laba esot arī Ryobi Zauber.
antonsb 12.03.12
osscar
neaizmirsti ka Latvija dzivojam!un seit vis ir dargaks neka citas valstis!!
antonsb 12.03.12
drosi ka dargak divreiz!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs