Es arī neprotu normāli ievietot bildi tāpēc sanāca samocīti.
tr222 uzliec vāku no dēļiem neveidosies kondensāts
Par malku ir tā ka man apakšā ir noslēgta kurtuve kur es kurinu ar visu pēc kārtas, dūms no turienes netiek klāt, un augšēja kupinātavas daļā kur jau kūpinās pati gaļa salieku alkšņa skaidas, bet zaļas nežuvušas, varbūt tad no tā ?
drl- tieši gribēju ielikt šito foto:D
[img]C:\Documents and Settings\Andis\Desktop\29072011317.jpg
Grīda skapim ir? Man bija laukos no akas betona groda, ja pirms tam kārtīgi neizkurinaja, lai apakšā zeme izžūst, tad arī bija viss nosvīdis un zivs sanacā kā vārīta.
pārāk mitra malka varbūt? vai neriktīgs koks tipa bērzs vai melnalksnis?
Kas par lietu ka kūpināšanas procesā kūpinātava paliek mitra , sāk tecēt tāda kā darva un gaļa paliek rūgta, jāpiebilst kā kūpinātava no dzelzs, tipa kā skapis
Albakorā mazās 28.77 un ir vēl 4 veidi lielākas cenā no 50-70 Ls.
Reku normāla ideja :)
šāda kūpinātaviņa bija Sienāzim Smeķīgas foreles sanāca ....:DD
šajā sadaļā jāparokās un viss atradīsies :))
Apmēram šitādu Salmo redzēju pa apmēram 60 latiem, bet aizvakar maksimā - pa 30.
Pāris brekšus var nokūpināt, pats lietoju.
Par šo cenu neko labāku nedabūsi,lieto kamēr sadeg un izrūsē,tad nopirksi vai pasūtīsi dārgāku,no nerūsošā tērauda...
Nokūpināt var arī 20litru kūpinātavā,ja ir uguns,dūmi un zivis,tad vienmēr kaut kas sanāks...
Kāds ir mēģinājis kūpināt ruduļus? Ir vērts vai tomēr voblās?