atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Spoles

andriskkk 05.04.12
Āķi, spoles ar priekšējo bremzi nav tikai virs 30 Ls, varbūt agrāk tā bija. Esmu redzējis arī zem 10 Ls un ļoti daudz variantus zem 30 Ls :))))))
vlDream 05.04.12
āķim+ 100 %
aakkis 05.04.12
viņš neteica, ka apmēram 80 procenti no pārdotajām....ir cenā līdz 30Ls?Cik tad nopērk tās spoles virs 50Ls?Tā pat pēc gada jau acis skatās uz jaunu.Neko nesaku,kam līdzekļi atļauj,tas var katram rīkam 2Xgadā mainīt pa 100+Ls spoli.Ne jau tas dārgais kāts un spole ķer to zivi!Rīkam jāveic labi savas funkcijas konkrētajiem apstākļiem,+vēl 1000 "gudrības,pieredzes"!!DD Iemetīsi pārķīmiķotu barību,un skaties uz savu spīdošo spoli!!Blakus večuks ar Ņeveni tikai velk un velk....
kristsKG 05.04.12
domāju, ka tā vieglā regulēšana ir mazākais iemesls. drīzāk, ka no tā pavisam lētā gala - līdz 15 lvl, lielākā daļa ir ar pakaļējo bremzi. Pirktspējas ir dažādas un pieļauju, ka lielākā daļa tomēr ņem tās lētākās. Manuprāt nebūt nav tik bieži gadījumi, kad jāregulē spole zivs izvadīšanas laikā. Parasti to noregulē iepriekš atbilstoši auklas izturībai un makšķerēšanas apstākļiem (seklas, aizaugušas vietas, vai brīvs ūdens klajums).
Dzeerve 05.04.12
un es nezinu kas tur ērtāk, nekāda starpība zivi velkot man bremzi pieregulēt...
andriskkk 05.04.12
Ar pakaļējo bremzi ražo tāpēc, ka pieprasījums ir joprojām liels...

Runāju ar vienu veikalnieku, viņš teica, ka apmēram 80 procenti no pārdotajām ir ar pakaļējo bremzi.

Kāpēc? Tāpēc, ka esot ērtāk regulēt.

Es arī tā kādreiz domāju, bet kad tiku pie pirmās spoles ar priekšējo bremzi, tad vairs ar aizmugurējo netaisos pirkt :) Vieglāka, smukāka, mazāka, nemaz nerunājot par ilgmūžību :)))
amucis 05.04.12
Varbūt paskaties uz Okuma Octana 25 vai 30. Ingus ar NG baigi slavē. Arī cena jēdzīga.
jenots13 05.04.12
Nu tas ari ir lielakais minuss :( Nu bet ja gribas vieglu un labu tad jaskatas uz Rarenium,bet tas jau ir 140ls tā cenu kategurija uzreiz mainas par 2x :( Nu nez moška piekrat vēl lidz maijam naudu un pirkt ko tiešam labu kaut vai to Rarenium 3000šo.
Jaiet būs Salmo bodē un japaskatas kā tā izskatas daba :)
kristsKG 05.04.12
normāla, izturīga spole. Pašam bija vairākus gadus uz spininga, pēc tam pārliku uz līdacenes un kalpo joprojām. Mīnuss - smaga!
jenots13 05.04.12
Veči nevarat padalities ar informaciju par šo spoli ryobi zauber? Kadas atsauksmes,gribas nopirkt labu spoli,bet neesmu vel isti atradis ko piemerotu daudz maz sakariga cena.Pataustiju jauno shimano aernos,patinu utt.nu neuzrunaja mani ši spole par 85ls.biju gaidijis ko vairak no viņas.
Tādēļ jautaju par šo.
jeeska 31.03.12
Istenībā man visas spoles ir ar aizmugurējo bremzi. Pamazām mainu inventāru
Nekas jau slikts nav noticis.:-)
krupits 31.03.12
Man visas spoles ir ar priekšējo, kaut gan meloju - ir viena veca spole ar aizmugurējo(gadi 9 jau būs). Vienkārši palika interesanti, kur ir tā sāls, kādēļ joprojām ražo ar aizmugurēji :)
dinno 31.03.12
Kaadus gadus atpakalj. Prieksheejo bremzi atljaavaas tikai daargaakajaam spoleem,no augstaa plaukta. Neatkariigi no brenda.Tomeer progress ir progress,evoluucija! :) un jau tagad spoles ar prieksheejo bremzi ir pieejamaakas daudz vairaak.
Nesaprotu kamdeelj veel joprojaam vispaar tiek razhotas spoles ar pakaljeejo bremzi. Viss kas pakaljaa ,pashi zinat.... :)
jeeska 31.03.12
krupits
aizmugurējai bremzei...daudz lieku detaļu, kuras sāk niķoties Tev nemanot:-)
opusums 31.03.12
Man tas ir ieradums, bet teiksu taa, ka spoles ar bremzi prieksaa ir izturiigakas, vairaak der gruntenei , fiderim , karpu copei -ar baitruneru.
osscar 31.03.12
nu nez, nopietnajiem ražotājiem - ala daiwa, shimano, okuma, un citi - pakaļbremzes spininga spoļu klāstā pēdējo gadu modeļos ir ļoti maz lai neteiktu ka vispār nav.
bums 31.03.12
Es nezinu kur tas ākis ir/ražotājiem/ bet man vecā lampinieka televīzora kaste ir jau pusratā ar šiem modeļiem Ar pr bremzi donorus var uz pirkstiem saskaitīt un parasti tie ir antīki :DDD
osscar 31.03.12
imho vieglāk regulēt pakaļējo cīņas laikā (ja kādam tas svarīgi), bet kopumā lasīju, ka priekšējā bremze domāta lielākām zivīm. Pakaļ bremezes vēl ir labi visādiem baitranneriem + dažiem šimano bija kaut kāda vēl ātrā tur pieregulēšana papildus grozāmajam puļķim.
krupits 31.03.12
Emm, uzdošu jautājumu - kādi ir plusi spolei ar pakaļējo bremzi. Cik lasu komentārus, tad tikai spoles ar priekšējo tiek ieteiktas(vieglākas, vienkāršāka konstrukcija, bremze ērtāka un mazāk iespēju ka noplīsīs). Kādēļ tad spoles ar aizmugurējo bremzi tiek ražotas, kur tas āķis ir? :)
opusums 31.03.12
Es atkal visu otraadi fiderim un gruntenei priekseejaa bremze...:)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs