Saberzē ķiplociņu ,lociņus smalki , uzkarsē olīveļļu lai burbuļo pieber nedaudz sāli .Karsto Eļļu ielej trauciņā un uzreiz ieber ķiplociņus ar lociņiem klāt . Samaisi ( jābūt daudz ķiplokiem un lokiem ) un uzreiz uz viegli apceptām eļļā mīdijām pa virsu . Kā mērcīti var izmantot majonēzi .
Itāli Tu par mīdijām nemaz nesapņo Tev kā riktīgam itālim pizza un spagetty:DDD
bet gardas gan! francijaa pa kapeikaam var dabuut un lielo katlu var tikkkk aatri izeest kopaa ar majoneeziiti! :)
miidijas esot ok uz samiem!
Es esmu tas retais Latvis kam ļoti garšo gliemeži . Ēdu viņus visādos veidos . Mīdija mūsu tirgū ir iegājusies kā vienīgā - diemžēl :(( Bet . Rudenī man uz mīdijām labi ķērās vēdzeles . Domāju ka vimbu ar varētu mēģināt .... it kā viņas barība no jūrjas jau vien ir .
ieraksti māte Gogle tad manisi ;) lidziga gliemimmmm
jaa,man jau neerti bij prasit kas tas par midijam :)))
bet redz tieshi lodes galaa
cits šogad uz midijam ker ;) vimbu..........
vasara tik uzliec motili uz aka,tur jau vesels bars bus priekshaa kas to motili nolasiis no aka pirms vinsh lidz gruntij aizies
Visaas upees vimba ir cauru gadu, kaada dalja paliek upee, vasaraa taas mains eedienkarti diezgan kardinaali, Ventaa eed saldu miiklu un kukuruuzu, Gaujas augstecee motili u.t.t., patiesiibaa jau neviens to vimbu nav taa kaartiigi peetijis
ir reizes kad arii ziema lini keras
Ir reizes kad Gaujā uz Jāniem vimbas ņem ļoti labi,bet pa nakti.
Protams ka vimba Gaujā ir cauru gadu.Ne tik lielā koncentrācijā kā sekasa laikā,bet ir.Jūs jau ar sagribējāt,lai vimba jemtu cauru gadu kā pavasaros.
cojs a te stasta ka cauru gadu ņem
junijaa tas jau vairs nesuuda nenem
Gaujinieks vai tik nemuldies kaut ko par visu gadu
Šodien viena vimba,tas Ādažos.
gauja pie jūras 2 dienas var teikt neviena zivs!
No Gaujas pa nullem te pat Ādažos...
Negrib ne balto, ne sarkanās sliekas, ne kukurūzu sapalēni. =/
Nākam reiz mēģināšu uz krevetēm.
Ezis1-Neuztraucies gandriz vai visu gadu ,nu lielāko daļu gada...;)