atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
raihs 08.10.12
Attieksmei pret likumu,manuprāt,ir jābūt REĀLAI ,nevis punktuālai! Tas ir tāpat,kā ar reliģiju-ir vienkārši ticīgie,kas tic,iet uz baznīcu,un dievs ar viņiem,un ir fundamentālisti(fanātiķi),kas ticības paustos postulātus izpilda punktuāli. Un šādi ļautiņi nekad nevienam nav šķituši diez ko dudri(maigi izsakoties). Jebkurš fanātisms ir stulbuma izpausme! Tāpat viennozīmīgi punktuāla likumu ievērošana neliecina par prāta spējām! Atkārtošu vēlreiz-ATTIEKSMEI PRET LIKUMU IR JĀBŪT REĀLAI,NEVIS PUNKTUĀLAI!Tā ir mana pārliecība,vēl jo vairāk tad,ja likums ir absurds!!! Tai pat laikā man nav nedz laika,nedz vēlēšanās cīnīties ar aunapierēm par to mainīšanu,nedz man arī ir saprašana,kā to vispār ir jādara. Man ir savs darbs.
Kāda ir cilvēku attieksme pret vadītāju,kurš brauc nevis ar atļautajiem 90km/h,bet ar 100km/h? Absolūti normāla-neviens viņu pat neuzskatīs par ļaundari! Kāda ir cilvēku attieksme,kad autoservisā meistars paņem skaidrā naudā,neiedodot čeku? Pašsaprotama! Kādēļ tieši copē uzrodas likumu fundamentālisti???
Bizon 08.10.12
Latviešu sakāmvārds: cik cilvēku – tik viedokļu ;)
johanson 08.10.12
Es arī par noteikumu ievērošanu vai neievērošanu...

Es tomēr nostāšos Bizon pusē un drīzāk nosodījumu izteikšu Raiha pozīcijai. Ja cilvēks pats ievēro noteikumus un seko, lai tos ievēro arī citi - es nedomāju, ka tur "stukāčs" vai kāds cits neglaimojošs apzīmējums būtu pielietojams. Tas man vairāk pēc tāda Padomju domāšanas veida izskatās. Tad viss piederēja valstij un vienīgais veids kā kaut ko iegūt, bija nospert... Tad tas kas izpļāpājās, bija ļaunais stukačs...

Es teikšu tā, ja ir noteikumi, tad patīk vai nepatīk, tie ir jāievēro. Ja ir neloģiski, tad jāmaina likumi, nevis jādara pēc saviem ieskatiem... Vienam var šķist, ka nekoģisks ir lašu copes liegums, tāpēc var ķert lasi. Citam pēc tādas pašas loģikas var šķist, ka kaimiņam auto ir pa glaunu, tāpēc es to varētu piesavināties... Veči, ja mēs paši neievērosim likumus, tad kas tos ievēros?! Un nav svarīgi vai tā ir cope vai vienkārša sadzīve...

Tāpat man īsti nav saprotama arī situācija, kad saliek bildes vai atksaitēs raksta kā savilkti 7-8 vai vairāk kg asaru vai līdkas vairāk par normu utt.. Parasti kāds aizrāda un tad vesels bars aprej, ka nav ko skauzt, un vēl novēl, lai pārkāpējam veicas tālāk :) Saprotu, ka reizēm "kāja var paslīdēt", nu bet ar to nav jālielās un jālepojas! :)

Tā ka es tomēr aicinātu neglorificēt likuma pārkāpējus un pārkāpēju atbalstītājus, bet gan tieši otrādi - atbalstīt tos, kas paši ievēro noteikumus un seko līdzi, lai arī citi tos ievēro!
Copmanis 08.10.12
Nav vairs klusās dabas "baudīšanas", nevar klusi paspiningot, mest zivi krūmos, nabadziņš, kā pažēlot tevi......
jaanisss 08.10.12
Gaujaa var vedzelot lidz tam Strenku tiltam vai nevar?Vienaa vietaa rakstits ka var, otraa nevar,sviests del taam pumpainajaam ziviim.
Vargans 08.10.12
Nezinu kam te pievienoties, bet izteikšu savu viedokli.
1.Katru konkrēto faktu vajag novērtēt objektīvi. Nu gribēja vīrs padižoties un atskaitīties savas kundzes priekšā par n-to latu iegādāto vizuli. Nu tuvākā ūdenskrātuve izrādījās Gauja. Viņi apzinājās zināmos riskus... Bet... veči, jūs tak zināt, ka adrenalīna deva asinīs līdzinās cepuma devai... Un kas pēc tā visa parasti seko?? Rekss-pekss-fekss.
2. Tas fakts,ka pie upes dzīvojošais iezemietis nārsta laikā nepaņems vienu spožo, tas būtu naivi domāt. Tā bija un būs. tas ir asinīs, kā Kamčatkas lāciem, kas sarodas pie upes lašu nārsta iešanas laikā.
Skumji tik pārāk daudz to iezemiešu saradies, kas spožos ķer ne tik daudz savam gremošanas aparātam cik vairāk čurāmajam un negausības pēc.
ginca 07.10.12
Piekrītu Raiham. Pats es ievēroju visus noteikumus, kas saistīti ar copi, bet raibie un Gauja ir cits stāsts. Esmu par tiem , kas slapstās pa krūmiem:)
otinjsh 07.10.12
Skats no malas. Jeb kā te dēvēt pieņemts. Advoktāts uzmeties:
Es atkal skatos uz šo visu tā: Raiham tuva tēma ir aizskārta, un viņš līdz ar to cepās. Patiesi, nevaru pateikt kāpēc tā ir tuva, bet cepās pa riktīgam. CL smagsvars kā nekā.
Kā arī nesaprotu ar ko atšķiras līdaku nārsta liegums no lāšveidīgo lieguma. Karaliska suga, tas jā, bet mūsdienu Eiropā tač Monarhija nav vairs modē. :) Neba jau zivīm nārstot jāliedz, bet gan tās tramdīt nārsta laikā.
Jā, iespējams lēmuma pieņēmēji ir baigākie auni, vai arī kādas mistikskas interešu grupas pārstāvji, un šādas regulas ir publicējuši, BET.
Ja viss ir tā kā "viedie" vīri redz to, tad kāpēc tiek viss šeit un vel kur citur nošļupstēts. Tās siekalas tik tarakāni zem galda spēj saskatīt.
Saprotu, ka viena iniciatīva ir sekot akli likumam, otra- tāpat sekot savai pārliecībai.
o.

PS Ja nu gadījumā būs klope, es Bizona komandā!
raihs 07.10.12
Tas nu gan nav tiesa-esmu ļoti lojāls,objektīvs un saprotošs sarunu biedrs! Agresīvu diskusijas veidu izvēlējos tikai dēļ personiskās sirdssāpes šajā jomā(īpaši ,ņemot vērā nepamatoto lieguma pagarinājumu Gaujā),kā arī redzot oponentu jaušamo nekompetenci un argumentu trūkumu. Kā arī iepriekš minēto liekulību.
Labi, pionieri-es eju aiju,aiju...
P.S.Un nevajag nevienu fotografēt intīmās un diskutablās nodarbēs-tas var beigties slikti!
Rotinsh 07.10.12
Man tavi uzbraucieni nav jālasa, jo sapratu kad ar tevi runāt ir kā ar sienu. Tas kad man nav profila bildes nenozīmē kad neko nesaprotu. Bet jaa. Vienkārši nav jēgas tērēt laiku baigi rakstot tev tpt nekur tālu netiksim.
raihs 07.10.12
bizon
Nu re-argumentu trūkums tiek aizstāts ar apvainojumiem-tātad diskusijā pierakstīsim tev zaudējumu:) Tas otrs "zaļais"(perpendikuls) pazuda jau pēc linka publicēšanas...Palika vēl viens "bezfeisainais"...(Buma šīrīta jaunā klasifikācija ļautiņiem,kuriem te nav nedz profila bildes,nedz fotogrāfiju,toties ir viedokļi)
zogs

Nifiga-es jau tā krietni par daudz esmu te skaidrojis-lai meklē googlē
zogs 07.10.12
Es ta zinu!
Bizon 07.10.12
Nu ok, Bildes izdzēsīšu un vair nebūšu gudrais Forumā kakātājs, takā te daži labi, Nejau man e-krāns garāks paugsies par to ka sēdēšu un dirsīšos ar tādeim čibrikiem kā tu ;)

PS. Bildes publicēt taisījos tikai tpc lai cilvēks saprot ko izdarījis.
raihs 07.10.12
zogs
Tu arī nezini? Neticu:)
zogs 07.10.12
raih, izstāsti par morozovu labāk
raihs 07.10.12
Vot bizon pasaki-kādēļ tu vispār fočēji? Draugos albūmā liksi ar nosaukumu-„Kā es maliķi nofočēju”? Atzīsties,tu taču gribēji publiskot to bildi,vai pat vēl labāk-nosūtīt inspektoriem kā pierādījumu? Savās fantāzijās varbūt pat iedomājies sevi apmeklētāju pilnā hallē pasākumā „Latvijas lepnums”,kur tev svinīgi piesprauž nozīmīti par veikto varoņdarbu maluzvejniecības apkarošanā. Tu mulsi smaidi,un saki:”Es jau nko,to manā vietā jebkurš būtu izdarījis...”
Kā tad tur īsti ir,ko?
Bizon 07.10.12
Ko tu no sevīm baigo ērgli tēlo, galvā devēji arī nevienam nepatīk :D
raihs 07.10.12
Rotinsh
Ā,tev arī vajadzīgi papildus paskaidrojumi? Labi,tāpat nav ko darīt...
Tu iegāji linkā,kuru parādīju? Paskaidrošu ,bet tikai tev-tas ir tas ar tiem brūnpelēkajiem burtiem-tas ir links-jāklikšķina ar peli-vienu reizi. Tad tu redzēsi zivi-taimiņu,kura nārstu tik dedzīgi aizstāv pats bildes ielicējs,vārdā perpendikuls. Un kad viņš ir noķēris to zivi? Tad,kad nedrīkst! Jo septembrī licenžu nav,un lašveidīgos ķert nedrīkst vispār nekad.Un kā lai citādi sauc tādu liekulīgu tipiņu? OPar gnīdu,protams! Verstehen? (tulkojumā-saprati?)
raihs 07.10.12
Es,atšķirībā no jums,ļoti pat zinu,ko un kam rakstu. Bet vai vispār esi spējīgs izlasīt visus postus pēc kārtas? Paskaidrošu,bet tikai vienu reizi-tev es rakstīju,ka salīdzinu tavu rīcību ar pavļika m. izdarībām,bet tam otram-pastāstīju par tīkliem,par kuru esamību viņš laikam nemaz nenojauš. Un trešajam paskaidroju,ka nav gluži solīdi tēlot no sevis likuma aizstāvi,ja pats paturi zivi,ko pēc likuma burta darīt nedrīkst. Tā ka jūs te tāda jautra trijotne esat novākusies-jums vajadzētu apvienoties un nodibināt "Pionieru patruļu"
Rotinsh 07.10.12
zogs
Nekorekti pateici-drīzāk dotības sajust gnīdas

raihs, 7.oktobris 2012, 22:07

Ko tu te sauc par gnīdām? Un kāpēc tik agresīvi. "Visiem pa ģīmjiem dotu,utt." Īsti nesaprotu ko mēģini pierādīt, to ka esi vecis, kas dotu pa galvu visiem kam nepatiktu tavs makšķerēšanas veids?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs