atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
Raihs rakstīja:
"Un trešajam paskaidroju,ka nav gluži solīdi tēlot no sevis likuma aizstāvi,ja pats paturi zivi,ko pēc likuma burta darīt nedrīkst."

Nu es runāju par ētiku, nevis aklu likumu ievērošanu. Paskaties uz datumu, kad es paturēju taimi! Lieguma laiks ir īpašs periods.
dzhams 08.10.12
... ak šie cilvēciņi.... sajūtas pārāki par visiem! H: Es - Mēs = Jūs - Tie, liec kā gribi zīmes, bet visi esam un būsim cilvēki, katrs ar savām copes vērtībām un copes īpatnībām! Iespējams "zivju bučotāji" tevi apmakšķerētu kā mazo ezīti, kurš protams, ar adatām gaisā, burkšķēs, bet Es, bet Es... Copē un zivs ķeršanas procesā var atrast tik daudz emociju un iedziļināties tik ilgi, ka mūsu mūžs būs par īsu, lai visu izprastu! Dodies copē, dalies ar iespaidiem un emocijām, nevis uzvedies kā lauķis pieturā!
Haizivs8 08.10.12
margers Tu esi savējais copmanis,es ari tas pats kas tu,nav tas zivju bučotājs.:DDD
margers 08.10.12
lai valdiba ievero papriekshu savus likumus un pienakumus ,tad varbut es ari sakshu
Copmann 08.10.12
Copmanim

Lasiit vajag uzmaniigi un kontekstaa ar esosho disputu, kas atspogulots apakshaa.
Peec tam raksti aplamiibas.punkts
Copmanis 08.10.12
marger. kad saņemsi sodu par katru zivi 500 ls tad atceries savu komentāru :D

Copmann. Nekā personīga bet likumdošanas atspoguļošana Tavā izpildījumā ir galīgi garām. Pasaki kāda atšķirība kāda profilbilde, gribu lieku dabaskatu, gribu lieku savu, kaimiņa, tavējo? Kas mainās, a?
margers 08.10.12
kjeru kjershu un edishu nelaidishu un nepardoshu pasham garsho,esmu mednieka gara copmanis nevis buchotajs un stulbo likumu ieverotajs
Copmann 08.10.12
Tiiri juridisks viedoklis-personas darbiibas saskanjaa ar likumu par nelikumiigaam var atziit tikai tiesa. Aiztureet personu ir tiesiigas tikai instituucijas, kuru tas kompetencee atrodas vai tam speciaali pilnvarotas personas. Kaadas personas fotografeeshana, izlikshana sabiedriskos portalos/vietnees, un kaadas citas darbiibas, piemeeram, apsaukaashana par maliki un citaadi aizkaroshas darbiibas, ir pretlikumiigas.Runa iet par godu un cienju. UN TAMDEELJ-KAA ES ARII IEPRIEKSH TE IZTECOS JAU-gan tie, kas te bezfeisaini, gan tie, kam domaashana nav attiistiitaakaa personibas puse-nerakstiet savus bezpersoniskos un absoluuti nevienam, atskaitot Juus, nevajadziigos tekstinjus. Visu cienju maniem koleegjiem, kas ir COPMANJI shii vaarda filozofiskajaa izpratnee.

Adios
Bagira 08.10.12
Lašiem būt Latvijas upēs, Lašiem būt...:D
Nez tik kāpēc grīvā pilns ar tīkliem, un laši katrā miestā, kuram Gauja garām tek, tirgojas... Starpcitu kur palikuši 10kg un uz augšu?!! Kādreiz bija gan Gaujā un pat Amatā pudinieki un ne retums!! Un ne jau pie tā decembra spiningotājs vainīgs...
margers 08.10.12
bizon ieliec savu bilditi lai tev var pa muti iedot kaut vai pa tiem vardiem vien
Gaujinieks 08.10.12
Piekrītu ka lieguma laikā nedrīkst lashus spiningot ;D
Bet ja bļin Gauja ir vienīgā ūdenstilpne kur man vispār copēt...a taa gribaas ar mikrodžigu asarus pavilkt...
Un arī žēl ka liegums tgd līdz 31.decembrim-taatad pumpainos ķert man nespīd ,jo skolēnu brīvlaiks iekrīt tieshi liegumaa :(
Bet vispaar vai es tam taiminjam ritiigi kko pachakareetu ,ja es vinju tgd noķertu un smuki palaistu? (vienmēr tā daru)
Jo man liekas tie lashveidiigie tgd tpaataas nenārsto..jo uudens veel pa siltu.
Ai labi nechīkstēshu...bet tā gribētos kādreiz arī dabūt savu pirmo taiminju ;D
p.s. kā ar vēdzelēm??? vajadzeetu vinjaam jau ,taakaa ķerties :)
Centis 08.10.12
10 ls gadā valstij maksājam - maksājam. Plus no iegādātajiem copes pričendaiļiem sava krietna summiņa atlec tai pašai valstij nodoļos - atlec.A cik izmaksā viena lašubērna palaišana plašajā pasaulē - labi, ja latiņu ducī. Itogo - ikviens copmanis ir tiesīgs to paša sen jau apmaksāto lašuku ( taimiņu ) arī izvilkt! Vai arī paturēt - tas ir katra gaumes jautājiens. A badīgā valsts ar špektu oravu ir gatava copmanim desmit ādas novilkt.
urmaas 08.10.12
Esiet tik laipni un nesalīdziniet ārzemju ceļojumus&copi ar vietējo.Ne velti dažos vietējos mēdijos tiek rādīts kā RU publikai sagatavo augsni.Tamdēļ ari ir tas cepiens par LM.Tā būs publika no kuras itkā pelnīs.Savukārt vietējam makšķerniekam vulgaris šis pasākums varēs izvērsties par dārgu izpriecu.Kamdēļ vienmēr jāiztop inosranciem?Tik tamdēļ ka esam pakalpiņu tauta,vai kā?
Karlis_K 08.10.12
Uh kā Janka te cīnas ar aunapierēm, eh man jau apnicis tāpēc klusēju :)

Gan Gaujā, gan Slacā, jau 2 nedēļas atpakaļ bija iztīrītas berzes.

perpendikuls, 7.oktobris 2012, 21:22


Septembra beigās raibie jau uz berzēm? Nu nu :)
raihs 08.10.12
ja jau tie būtu tikai tie 20Ls,tad jau viss būtu ok,bet ja ierubī 200Ls? Tad gan nav labi. Kaut gan salīdzinājumam-savulaik biju Kamčatkā-ja parēķina vienu copes dienu tur,ņemot vērā visus helikoptera pārlidojumus+naktsmītnes,sanāk 400ls dienā:) kaut gan-to jau nevar nosaukt par parastu copi,tas jau ir arī ceļojums,kurā var vulkānus palūrēt un lāčus patrenkāt
arsiks 08.10.12
Ko Jūs te stresojat,labāk sauksim to par licencētu makšķerēšanu Gaujā,20 lati un uz priekšu.Gan jau ka kādreiz izdosies izsprukt bez licences,ne jau vienmēr bargais licenču tirgotājs(lasīt inspektors) būs klāt.Zivis protams paturēt nevajadzētu,baigi dārgi sanāk.Bet ja patur tad par to pašu naudu vēl dabon kārtīgu adrenalīnu devu.
raihs 08.10.12
Akmens_Viesis
Vadoties no Tevis iepriekš rakstītā,arī es Tevi no purva ārā vilktu,kaut ja arī dienu iepriekš Tu būtu mani pie rokas pieķēris. Tie ir tikai apstākļi,kas nostāda cilvēkus pretējās frontes līnijās-apmātība jau ir viena un tā pati.
Unikis 08.10.12
Ai- labāk aizbraukšu bez makšķeres ar aluspudelīti uz Ādažu bedri vakara stundā un pagaidīšu, līdz šis atbrauks ;) Esot biežs viesis, bet sen neesmu saticis. Tad arī uzrakstīšu :)
Copmanis 08.10.12
Kruta rakstīts bezfeisaino uzlidojums. Ar aplikšanu vēlēšanas parādīt pārākumu nav sava sāpīgā viedokļa aizstāvēšana.
'inspektorus cienu, spiningošu vienalga, maliķi ir maitas, ar spinini dabai reālu ļaunumu nenodarīsi,'
raihs 08.10.12
Unikis
Tiešām-piezvani! Būtu interesanti(bet atbildi varbūt labāk uz PM)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs