atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Zivju pagatavošanas receptes

urmaas 16.12.12
Iztīri zivis,saliec tās marlē un iemērc katl'a ar ūdeni.Kad zuves būs novārijušās tad tad atdod tās citiem.Katlā paliek buljons.Tajā ari vāri zupu.
edzuss2 16.12.12
Virii dalieties receptees - kaa Juus gatavojiet zivju zupu!?
Saldeetavaa staav pasiiki asari un gribaas sos savariit gardaa zupaa!
jeeska 15.12.12
Karoče rezultāts
Līdaka garšo pēc zivs....mērcīte pēc ceptas olas.:-)
Visas garšvielas ir cilvēka prātā...ko viņš grib dotajā momentā...dillli, piparu vai annanāsu:-)
Bija garšīgi, kā vienmēr labs bija ekspirements, leduskapja tīrīšana un visur processs....:-)
jeeska 15.12.12
Brālīt
Pārpalikušo vīnu sūcu...tūlīt cepšu to sašļiku:-)
Bralitis 15.12.12
Ješka:
1. man patīk tā dabas drauga piebildīte par C&R :)
2.Aizmirsi pateikt ka noplūcam svaigu rozmarīnu , šķisniņu koriandru , noplūcam šķipsniņu svaiga bazelika un noraujam vienu valkriekstiņu kas tepat viesistabā stūrītī klusiņām aug :))))))))))))

Būtu uzreiz uzrakstījis ka "Līdaka kandžas mērcē " !! :)))))))))))))
jeeska 15.12.12
Tā kā ārā pat saimnieks suni nedzen, tad tā:

Sāku nodarboties ar gastronomiskām izvirtībām

Ņemam pēdējo novembra sasaldēto līdaku (kurai nav paveicies ar C@R), nogriežam fileju..saldētai tas vieglāk izdarīt
1.sagriežam 3 ķiplokus
2.atrodam ledusskapī mārutkus un sojas mērci
izrokam puss papriku
3.pieberam,citronpiparus un dilles(kaltētas)....kaut kur uspeldēja pieliekamajā
4.sāli, melnos piparus
5.visu samaisam ar netīrām rokām
6.Aceramies par sarkanvīnu leduskapī un pielejam to..noteikti var arī alu šņabi, dzimtenīti un cido sulu
7.Prāts liek domāt ka vajag paturēt kādu stundu zem sloga lai savelkas

Tālākais vēl tikai notiks

Apviļājam olas un gandrīz veca skāba krējuma maisijumā
Pēc tam metam rīvmaizē un uz sakarsētas pannas ar eļļu cepam kamēr ēdams, ja būs ēdams:-)

Piekožam klāt pāri palikušo sarkanvīnu, vai aizejam kaut kam citam pakaļ

Labu apetīti un skaidru prātu
usis 12.12.12
ēdiens domāts baudīšanai, vismaz n gadus pēc kara tā vajdzētu būt:)
Hotentots 12.12.12
Kā redzu, domas dalās... :)
drl- 11.12.12
Kotletes ar cietiem, kaut arī maziem graudiņiem ir neforši :(
mjuniors 11.12.12
viss būs štokos.. ņem un mal.. mazām zivtiņām tās asaka jau mīkstas.. un ja ko sajutīsi, jāsaprot, ka zivij ir asakas :) lab apetīt ;)
Hotentots 11.12.12
Klau, vīri, ja es vēlos taisīt zivju kotletes no sīkām zivtiņām (teiksim, sprīdi vai mazliet garākām), ko darīt ar asakām? Saprotu, ka sīkās asaciņas 2x maļot taps sadalītas pirmreizinātājos, bet kā ar mugurkaulu?
anapurkis 25.11.12
to vai esi nonammajis lidakas garu vai ne,redzesi nakamajas copees :),ja kersies makanas tad lidakas gars ir tevi!:)
aljiks 25.11.12
Paldies, par atbildēm!

Ple, sanāk ka toč ar visu garu būšu apēdis :/
Arvids8 24.11.12
Zivij tā pat kā gaļai jānostāvas vēsumā !Ja cep vai vāra ļoti svaigas tās lokās un plaisā...Šodien vārīju asarus,šīs dienas ķertie saplaisāja,vakardienas-nē...
aljiks 24.11.12
Liku krāsnī uz cepampapīra.
bums, tiesa! No upes līdz krāsnij bija labi ja 10min :)
Droši, ka iepriekš zivij ādu iegriezt vajadzēja, lai nesavelkas! Uz pannas cepot lielā gabalā arī tā dara!
bums 24.11.12
Tu jau viņas garam neļāvi no rumpja aizbēgt :DD
Vot viņš ari to kūkumu uzmeta ;DD
aljiks 24.11.12
Sveicināti, kungi!
Virtuvē iesācējs neesmu, bet ar zivīm baigi nekad neesmu aizrāvies. Nesen tiku pie līdakas, atvēru to, apkrāmēju ar apkrāmējamo un liku krāsnī, bet viņa tur sarāvās faktiski kamolā. Kāpēc tā?
copis 05.11.12
Paslaik labi keras raudinas un plakanie un daudzi nezin ko ar vinam darit es daru ta-Notiru zivim zvinas ,tad ar asu zivju nazi nogriezu muguras pie ta bisku japiesaujas kamer tiras zivis uz pannas sacep sipolus ,papriku burkanus pieliek tomatu merci vai pastu garsvielas kadas patik uztaisa tadu ka pabiezu zupu .Nemam nogriezto zivs miesu apvilajam miltos ,apcepam to visu liekam paauksta trauka kartam piegriezam kadu nadzinu kaploka ja garso.var est kad atdisis un viss savilcies ,ja vel pie maizites panem kadu ,,slapjumu,,vienkarsi super.vienkarsi un garsigi!
Pics1 08.10.12
Paļdies jezup.
jautājums Buma kungam, vai ar plūmi ir tas pats kā ar ķirsi kūpināt?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs