Varbūt kādam interesē priekš kūpinātavas metāla kaste gatava, tikai bez durvīm. Kaste metāla, biezums kādi pāris milimetri, (biezāka krietni par parastajiem bleķa skapjiem) izmēri:140x60x80 cm.
Kādreiz ir bijis elektrības skapis. Durvis oriģinālās nav, tās būs jātaisa pašam, plaukti tāpat. Tādas vēl ir atlikušas 4 gab. Visas vienādas. Svars tādai kastei ap 100 kg. Cena 25 ls.
Bildes patreiz vēl nav bet rīt uztaisīšu un kam interese ir varēšu individuāli nosūtīt.
Ir vēl dažādas nelielas krāsniņas (visādas,lietotas bet vēl dzīvotspējīgas), kuras var piekombinēt kā kurtuves un iznamntot āras apstākļos ēdienu gatavošanai. Tas tiem entuziastiem, kuriem rokas aug pareizā vietā un nav problēmu iedarbināt iztēli.
pardodu nerusejosa metāla mucu
mucas lielumi :garums 1.05m ,diametrs 65 cm ,biezums 1mm tilpums ap 300l mucai ir iestradatas divas caurules
cena 50ls
bildes
http://foto.inbox.lv/eemmiillss/03-11-2012
Tālr. 22474405 vai pm!
kūpināts nēģis ir baigā manta! :) es šos lieku guļus uz restēm.
Gatavs viņš ir diezgan ātri - par 1/3 laika ātrāk nekā "parasta zivs", t.i. ja lasim, butei vajag stundu, tad nēģis būs gatavs pēc 40 min.
Ja nepievaktē, tad sanāk sauss.
Bums - nafig zosis, čūskulēni rullē :)
Par to gatavību - kad astes paliek sausas, tad toč ir gatavs, vairāk gan pēc izjūtām vados, bet čūskulēns toč nav sarežģītākais kūpināmais, tāpat kā lasi - grūti sačakarēt... ja nu uzspridzināt ar T, bet grādus uzrakstīju, pie 80-90 nekas nesprāgst, tik par sausu vai par jēlu var sanākt.
Bums- patīkami klausīties prātīga valodā! :D
Mārtiņ -Zosi -zosi davai nevis čūskulēnus :DDD
Nēģis ir gatavs kad aste paliek kraukšķīga. Sutinātus, grillētus nēģus es neēdu bet kūpināti iet iekšā viens pēc otra :D
V.S.O.P.- Tu nepateici pašu galveno: kad tad ir tas agregātstāvoklis- GATAVS!
Mēģināšu es- tad, kad nēģis sāk šaut! :D
Ja māki to pazīmi aprakstīt precīzāk, palabo. Neapvainošos! :D
Patur sālī, notīra gļotu, ver uz drāts un kūpina 80-90 grādos kamēr gatavs. Vienkāršākais, ko esmu kūpinājis, bet garša... baidos iet uz virtuvi ... atkal nagi stiepsies uz ēšanu...
V.S.O.P., padalies-kā to pareizi darīt, jo es mēģināju reiz un sanāca štruntīgi. bet esmu Pāvilostā ēdis kūpinātus nēģus-tad jāsaka, ka garša ir vienreizēja!!!!
Tikko pabeidzu nēģus kūpināt svētku galdam... Ja kāds nav mēģinājis to darīt - REKOMENDĒJU!! Tur ir iekšā :)
Es kupinu lidakas ta ka parejas zivis. Kiploks, burkans,garsvielas. Tik griez pa muguru lai tiek cauri. Sieva saka baigi labi un visi kas meigina ir stara jo pats zivis needu :) buma muca rullee! Jau vairak ka gadu darbojas un viss cikinieka.
No tās EILS nerūsējoša tērauda mucas sanāktu smuka kūpinātava :) Tādu varētu likt kā virsējo mucu, būtu mūžīga. Ko spečuki par to saka? Arī ir doma meklēt ko līdzīgu.
Piedāvā Bumam, tam uz ziemu metāldeficīts:))
pardodu nerusejošā tērauda armijas ēdiena katlu metala biezums ~1mm jauns nelietots,
nerusējoša tērauda muca bezvaka300l (bija domats udens uzglabašanai)
http://foto.inbox.lv/eemmiillss/03-11-2012
Tālr. 22474405 vai pm!
kūpini kā breksi, neko nevajag izgudrot...
tas jau man priece,a to man sievai ceptas lidakas ir piegriezusas,bet kad atnaku no copes un si prasa kur lidakas,es saku ka peld talak!tikai sodien iedomajos ka varetu meginat kadu nokupinat?pirms kupinasanas ka labak vinu sagatavot?lidakas no 1.200 un uz augsu!
kūpināta 2kg līdaka ir labāka par kūpinātu 2 kg zandartu :), bet sliktāka par 2 kg breksi, asari, līni... kaut kā tā...
Kas sanak,ja nokupina lidaku?Varbut kads var padalities ar recepti,ka to sagatavot kupinasanai?ieprieks paldies!