Svaigu sasmērē ar sinepēm bagātīgi(no ārpuses, druscinj, druscinj iekshpusee), min 30 min paturi ledusskapii, var eri līdz rītam paturēt un tad tādu pašu liek tik uz pannas un cep - riktīgi labs. Un sinepes piedod biku biku garšiņu - brīnumainā kārtā nekožh bet nonem nedaudz dūņaino garšu.
Sakiet varbūt kādam ir kāada laba ideja vai ir kādi sakarīgi varianti, ko iesākt ar pliču kalnu, neskaitot vobliņas sagatavošanu?
Kotleti taisīt? Vai ko citu?
Paldies!
Vienīgā reālā priekšrocība karstajai kūpināšanai "ar sasietām astēm" vtml. ir tas, ka var iebāzt kūpinātavā vienlaicīgi vairāk butes... pārejais ir drīžak mīnusi un riski (piemēram, nenovaktēsi temperatūru, astes notrūks un loms nokritīs).
Aukstā kūpināšana gan cita opera...
Padalieties pieredzē, vai var butes kūpināt kastē (mazajā kūpinātavā) guļus uz restes nevis piekārtas? cik saprotu tad butes parasti kūpina vairākas stundas savērtas uz iesmiem lielajas kū[inātavās ... interesē vai var kkas izdoties mazajā, ātrajā kūpinātavā (līdzīgi kā asari, breksi)?
Mans ar kompanii uz salas ap Dunavu liidziigi izdariijaamies ne reizi vien-viss bija pa pirmo un degtines tiiri smuki izkauseeja kraushkjiigos smilshu graudinjusb tajaa reizee;)))
zivis tika kjertas un laistas;)))jo karstums kauseeja....;)
Reiz aizbraucām uz divdienīti likteņupē copēt.Bez copes pričendāļiem līdzi protams katliņš uc piederumi.Tā kā pirmajā vakarā zuves nenoķērām tad sametām katlā tušonku,sagrieztu gabaliņos desu,sīpolu,kartupeļus,burkānus uc piedevas.Tad kad tas viss bij savārijies kārtīgā putrā,tad cēlām no uguns nost.Kas par paēdienu bij sanācis MMMMM!!!Tā kā pirmajā vakarā to visu nenotiesājām tad nākamajā dienā piešāvām klāt tikai ūdenu un uz ugunskurs atkal uzvārijām.Kad zivis bij saķertas,tad jau vairs negribējās ar tām ķēpāties.Pietika ar to pašu kas bij. :))