atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Engures ezers

sikais18 29.12.12
marchus1
Murmulis jeb uz Bļitku?
marchus1 29.12.12
Ledus ir labs, bet par copi to nevar teikt... Zirga zobi ņema, bet cepamie tik kadi 10gb
sikais18 29.12.12
Vai kāds ir bijis engures ezerā šodien copēt?Kā ar asariem ņem jeb kaprīzi?
Kā ar ledus biezumu?
V.S.O.P. 28.12.12
Šodien cope vāja, kas lasīja skaitu, varēja "zupņikus" saskrāpēt, bet cepamie 300+ turēja muti ciet, nu gandrīz ciet.. ;) Pat zaļās "žabas" bija slinkas, tikai viens pīrsings. Pārējās tikai paturēju, daži kūleņi un nost... atsprūk... :( Īsumā - interesanti, bet vāji.
kutis 27.12.12
Šodien diezgan švaka cope asaris aktīvs bija tikai pāris stundas ,daudz sīko bet šo to salasīt varēja.Labi strādāja bezmatilka ,asari lielāki nekā uz bļitku.Visus mūsu galā apstaigāja likuma sargs un pārbaudija kartes un arī ūdas kam bija ieliktas,tākā ezers tiek mazliet pieskatīts.
snipiens 27.12.12
Piemērs par ātruma pārsniegšanu - vai tiešām jūs neko nedarīsiet redzot, ka kāds piedzēries nēsājās pa pilsētu?? Lai jau cilvēks mierīgi aizbrauc mājās izguļās...
27.decembris 2012, 09:44 | citēt | links
Pareizi...ja piedzēries un apdraud citu dzīvību...bet ja es ,,vilkšu"uz 100 un mani apdzīs es vismaz neķeršu ,,trubu" un nezvanīšu,,draugiem ceļu policistiem"!:)Es jau centos paskaidrot,ka tas ir tikai mans viedoklis!Un par likumiem vēlreiz...neaģitēju tos pārkāpt!!!
daddy_j 27.12.12
labrīt! :D
nevajag nekādus likumus mainīt, bet tos pašus kas ir - vienkārši ievērot. Visiem.

Likums (MN) nosaka katra tiesības iegūt adrenalīnu ar 2 makšķerēšanas rīkiem. Ja kāds ir "gudrāks par visiem" un iegūst adrenalīnu ar 10 rīkiem, tad viņš samazina iespējas iegūt adrenalīnu citiem, nestrīdēšos, īstermiņā vai ilgtermiņā, bet samazina. Un tādi "gudrinieki" ir jāsauc pie kārtības. Pie tam nevis dodot bietē, bet likumīgi - "zvans draugam inspektoram" :)

Piemērs par ātruma pārsniegšanu - vai tiešām jūs neko nedarīsiet redzot, ka kāds piedzēries nēsājās pa pilsētu?? Lai jau cilvēks mierīgi aizbrauc mājās izguļās...
snipiens 27.12.12
Tiešām...cik var cepties!:)Varbūt būt reālākiem!Ir tā,kā ir.Paraksim dziļāk!Pa teļļuku rāda,kā Russijā(cik saprotu bez ograņičeņij) uz karodziņiem copē.Interesanti...skraidi tik pie izšautiem karodziņiem.Kā tagad moderni teikt:,,saņem cilvēks adrenalīna dozu!"Nu te arī kāds grib saņemt to dozu,bet nedrīkst...bet kāds uzdrošinās...likums pārkāpts...bet tas ūdenieks taču nav apdraudējis neviena dzīvību...nav,tātad to,ka viņš pārkāpj likumu ir viņa privāta lieta un vai citam ir tiesības liekt svešam cilvēkam saņemt to adrenalīna dozu...?Atkārtošos,ka razvelos mūsu kak grjazi un visi grib vilk!Ja kāds uz ...teiksim bļitku vilktu blakus karodziņiem līdaku pēc līdakas...nez vai viņš tajā brīdī domātu par likumu un blakus esošajiem karodziņiem,jo būtu saņēmis savu dozu...!Neviens jau te no kosmosa nav atlidojis un nerāda kā var gūt to adrenalīnu,bet paši mēs ar savu pārattīstību esam sevi noveduši pie tā kur esam!Es piemēram ar daudzām lietām vienkārši samierinos un jūtos daudz labāk ja katreiz ,,ceptos"!Labi iepriekš pateica par ātruma pārsniegšanu...ko tad...tagad sāksim viens otram rīkli grauzt...un tad viss būs pēc likuma...a likumi jāmaina,jāizdomā lai novērstu PAŠU IZDARĪTĀS darbības.Cilvēciņš sevi pats iedzen strupceļos un neviens cits...a pēc tam gaužās.Kaut kā tā es to redzu!Ir jau arī variants salauzt copenes uz ceļa un dzīvot mierīgi,neredzot to ko negribi redzēt...!!!P.s.Vienkārši izsaku savu viedokli,nevienu ne uz ko neaģitējot!Ne asakas visiem!!!:)))
kadmijs 27.12.12
Bucman, forumus kāreiz apskatās daudzi un pievērš tam uzmanību, kautvai tie paši licēji un inspektori.....
Bet ir svētki, tā kā nav ko .....cepties...
bucman 27.12.12
kadmijs,ja nevari pats tad dari kaa daddy_j iesaka.bet ja neko neesi dariijis lietas labaa, tad labaak forumos nebljaustiities.
Andress 27.12.12
Uz kurieni , lai šodien brauc ?!
Patrols 27.12.12
Nezinu, cik skatījos, katram vecim bija pa ūdai, pie kam, nostrādāja tikai divas un abas bija tukšas. Tie tīkli ezera vidū nodara uima lielāku zudumu, kā nabaga ūda. Kāpēc neviens neprotestē, ka mazos asarus atstāj uz ledus? Lūk, tā jau ir problēma...nevis nieka ūdas.
jankar 26.12.12
1.bāze no9.00-14.00 apm.2kg,izmērs no sīka līdz vidējam,Buma karūsiņa rullē,strādāja arī šķērsene
daddy_j 26.12.12
tomeer redzot klaju likumpaarkaapumu vajag zvaniit attieciigaam iestaadeem, nevis izlikties neredzam to
daddy_j 26.12.12
tomeer redzot klaju likumpaarkaapumu vajag zvaniit attieciigaam iestaadeem, nevis izlikties neredzam to
kadmijs 26.12.12
bucman, tu tak necentīsies apstādināt mašīnu , kas pārkāpj ātrumu, vai noķert to pie luksafora un iedosi bietē !!! Ar to mācīšanu un audzināšanu nodarbojas policija. Katrs dara savu.

Tu nekad nevari zināt, kas tādam ūdinieku pulciņam ir aiz ādas

Man senāk Latgalē par aizrādījumu blakus laivai par zemmēru paturēšanu demonstratīvi nolika beisbola nūju pa rokai.

Nevienam nekad neiesaku tēlot varoņus, jo nekad nevar zināt ar cik atsaldētu publiku ir darīšana. Ar to ir jānodarbojas attiecīgajiem dienestiem....ja vien nēesam Renegāti un Bobiji varenie šāvēji, tā kā bucman arī tev to iesaku...
bucman 26.12.12
to V.S.O.P

un kursh tiem pi...iem piegaaja klaat un ielika pa zhokli par tadaam lietaam?neviens.un kameer mees itkaa neredzeesim shaadus paarkaapumus,tikmeer muusu ezeri buus taadi kaadi vinji ir.
jautaajums tev pasham.kaaapeec neko nedariiji ja redzeeji?
Patrols 26.12.12
Šodienas copi uzskatu par izdevušos. Uz mormeni mazāki, uz pavisam mazu šķērseni smukāki asari. Kas gribēja, kasti piesita.
snipiens 26.12.12
...Un sāks vākt parakstus!!!:)))
V.S.O.P. 26.12.12
Ūdinieki līdaku maisus uz mašīņam stiepa un ezers bija pārplins ar ūdām.
Gan jau paši pēcāk sūkstīsies, ka zivju nav, jo zvejnieki visu izkāsuši :))))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs