Un kas tad viņām ir tai pūslī? Baigi preperējis neesmu, bet tīrot neko aizdomīgu nemanīju. Katrā ziņā vārot eļļā tur viss sacepās un iekšas tāpat jau ņem laukā.
Bet ceptas uz pannas liekās garšīgākas!
nogriez (gandrīz) galvi un izvelc iekšas, paliek iekšā tikai ikri vai pieņi un peldpuslis (nesaplisis), ņammm!
var cept netiritas,nau problemas.
Iztīri, apviļā miltis un uz sakarsētas pannas virsū.
Ja grib cept ar visām iekšām paņem vienu izķidā, apskaties kas stintei peldpūslī un veselas vairs cept negribēsies. Labu ēstgribu!
4bz-
Cep ar visām iekšām. Vienkāršāku zivju pagatavošanas veidu būs grūti atrast :D
aakkis ieliktajā video viņš tās stintes veselas cepj?
Tobiš pirms cepšanas jāizķidā vai ar visām iekšām?
Šodien pirmo reizi ķēru stintes, tagad meklēju kādu vieglu variantu kā pagatavot, neesmu nekāds lielais kulinārs.
Varbūt kāds kam nav grūti var ielikt kādu vienkāršu un ātru metodi bez marinādēm utt.!?
Paldies! :)
aakji, aga. tā pat ir barojošāk - papildus protoplazmai, kas ir pūslī, domājams ir augsta enerģētiskā vērtība un smalkas garšas nianses :)
Ak kungs cik garšīgi ,bet kur lai dabū...
kaa sodien uzvaraa?kaa pie Mols?doma riit aizbraukt.
Ehh, vakar nolēmu aizčāpot čalim līdzu uz Uzvaru stintēs, laiks jau nenormāli riebīgs, gājām no Bolderājas puses, Lielupē ļadus nju vietām 3-4 cm biezumā, ieurbāmies pačolēt, aizgājām līdz Uzvarai, vīri saka "riba v čas", daļa gāja lēnām prom, tas ap 11.30, tālāk kolhoza bariņš ap 30 personām, bet īsti neviens nevicināja rokas. Nju mums arī bija "riba v čas" , laiks laikam pretīgāks nevar būt, i vēl dabūju āķi pirkstā, kā v russkoj ribalke, pilns komplekts.
Rezultata līdz puspieciem 5 gurķuzivis, uz diviem gan.
Šodien Uzvarā. No 13.45-18.00, 127 gab.
Kāds varētu dalīties ar info par Liepājas kanālu? Dzirdēju, ka veču paliekot vairāk.
copermans, 27.februāris 2013, 22:47
kanalaa nekkeras, veccu arii maz un ledus nedrosh, tiesa, uz ziemeliissa veel shad tad labi pavelku :)
Te jau nav kas uzraksta, visi sēž un velk....
Kāds varētu dalīties ar info par Liepājas kanālu? Dzirdēju, ka veču paliekot vairāk.