Kaitīgi vai nekaitīgi, tas ir viens, bet tā apziņa, ka tu sit iekšā tārpus jau nav nekāda patīkamā un piedāvā vēl sieviņai un bērniņiem ar visām zarniņām un tārpiņiem, lai nekas neiet zudībā. Kādas muļķības Jūs te vispār runājat. izņem iekšas, miltiņos, oliņā un karstā eļļiņā.
Reņģes taču arī kūpina ar visām iekšām, tāpat ir receptes lielajiem asariem un zandartiem, kad kūpina ar visām iekšām un nav nekādas vainītes, jo zarnu saturs jau paliek zarnās.
Ja uztraukums par salaku peldpūslī dzīvojošiem parazītiņiem , tad velti, jo tie cilvēkam ir absolūti nekaitīgi.
Un kas tad viņām ir tai pūslī? Baigi preperējis neesmu, bet tīrot neko aizdomīgu nemanīju. Katrā ziņā vārot eļļā tur viss sacepās un iekšas tāpat jau ņem laukā.
Bet ceptas uz pannas liekās garšīgākas!
aakkis ieliktajā video viņš tās stintes veselas cepj?
Tobiš pirms cepšanas jāizķidā vai ar visām iekšām?
Šodien pirmo reizi ķēru stintes, tagad meklēju kādu vieglu variantu kā pagatavot, neesmu nekāds lielais kulinārs.
Varbūt kāds kam nav grūti var ielikt kādu vienkāršu un ātru metodi bez marinādēm utt.!?
Ehh, vakar nolēmu aizčāpot čalim līdzu uz Uzvaru stintēs, laiks jau nenormāli riebīgs, gājām no Bolderājas puses, Lielupē ļadus nju vietām 3-4 cm biezumā, ieurbāmies pačolēt, aizgājām līdz Uzvarai, vīri saka "riba v čas", daļa gāja lēnām prom, tas ap 11.30, tālāk kolhoza bariņš ap 30 personām, bet īsti neviens nevicināja rokas. Nju mums arī bija "riba v čas" , laiks laikam pretīgāks nevar būt, i vēl dabūju āķi pirkstā, kā v russkoj ribalke, pilns komplekts.
Rezultata līdz puspieciem 5 gurķuzivis, uz diviem gan.