Sveicināti. Interesē varbūt kāds ir redzējis kaut kur tirdzniecībā to klipsi ko pielikt klāt koka dēlītim!!!
ertaaks variants pirkt ceburatorus ar nerusejuso stiepli,kur?to gan nepateiksu,varbuut STBleads zin ?es pats neiespringstu,norauju atraak kaa tie speej saruseet:)
rio., 17.maijs 2013, 21:32
Tātad ja nevar nopirkt, tad tas nav Ērtāks varinats :DD nu man tā lieta šancē, ja nerusee, tad vismaz nevajag plaķenes lai nomainiitu :). Jo sudi sakas, ja atstaj čebur'škas pie edamgumijaam, tad sabeidzas ātri. arī Piem uz sezonas beigām, utt. uzpūst to sudu prasa 10 sekundes. :) sjo :)
Kā labāk un vieglāk notīrīt asari?kaspars71, 21.maijs 2013, 12:53http://www.youtube.com/watch?v=53O-pRiE7kQ
esteem, 21.maijs 2013, 13:03
Labs variants! Paldies.
Kā labāk un vieglāk notīrīt asari?
ertaaks variants pirkt ceburatorus ar nerusejuso stiepli,kur?to gan nepateiksu,varbuut STBleads zin ?es pats neiespringstu,norauju atraak kaa tie speej saruseet:)
kraft
WD 40 saskaroties ar ūdeni un noskalojas ātri un zaudē savu funkčiju labāk wask oil!
Pieredze ir vienkārša braucot jūrā kad bēgums Anglijā tika lietots WD40 ātri noskalojas pēc divām trim reizēm bet kad wask oil tad trīs četras nedēlās turas udens veidojas pilēs un notek nost!Uz čeburaškām tas proces varētu būt ilgāks jo waskoil ir melnā krāsa nezinu vai Lv ir tāds dabūjams bet gan jau ka ir Auto veikalā!
Izjaucamās čeburaškas - Tā mazā drāts ar laiku aprūsē, sevišķi ātri ja slinko un no ēdamgumijām nenoņem. Smuki var salabot izjaucot un appūšot ar WD40. Tāpat tagad visas jaunās čeburaškas
papriekšu appūšu (izjauktā veidā) un tagad nekas vairs nerūsē un vienmēr viegli izjaucamas, saliekamas.
Par garšvielu un aromatizatoru piedevām runājot-katrs liek to ko grib un cik grib.Tēma ir plaša kā jebkura cita. :)
paldies urmaas,atradu aaķa ieliktu filmu,1/4 grūbas,2/4 ūdens un pārējais lai termosa vāku nenoceļ,tur līdz 2 h,pēc tam nosusina uz avīzes un uzglabāšanas kārbā pievieno nedaudz sausas iebarojamās barības un kopā ar grūbu sakrata,izskats kā kotlete rīvmaizē, ar iebarojamā smaržu,un tuvumā uzbriedusī grūba pat kukainīti atgādina,nekā vārīta -apaļa ,puņķaina.
Kura grūba uz āķa labāka,vārīta,vai termosā briedināta?
mazkalns, 30.aprīlis 2013, 17:18
Ekonomiskāk un parocīgāk ir termosā gatavota.Parasti ieberu litrīgajā termosā saujiņu grūbas un apleju ar vārošu ūdeni.Pēc 45 min viss ir gatavs.:)
Kaut kur redzēju uzparikti pavadiņu savīšanai no ģitāras stīgas, tagad nevaru vairs atrast. Varbūt kāds zin, kur meklēt.
trauki tad pašam jāmazgā.
RUs ir teiciens; Na čto loviš...na dve krupi!!
Kura grūba uz āķa labāka,vārīta,vai termosā briedināta?
Izdomājuši "velosipēdu"!
Izmēri 10-14-18-22mm,kā raksta koment....nākošais kinder-ola!!
Labs instruments!
aakkis, 4.aprīlis 2013, 08:07
Tiešām labs, tikai paši amerikāņi sūdzas, ka cena ir neadekvāti liela. Es sev tādu pasūtīju no jebaja, tikai ķīniešu draugu izpildījumā 1:1 ar oriģinālu, pat soma tāda pati :), tikai pa 36 $. Vienīgais, piesūcekņi bija sūdīgi, nebija ar krāsu atzīmēti asināšanas leņķi uz stieņa, a tā aparāts uztaisīts labi, visi dzelži taisni, viss strādā. Tagad visi naži mājās tādi, ka var spalvas dzīt nost :)