atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Karpu pagatavošana

dropeens 01.05.17
Ka ilgak uzglabat karpu svaigu ja doma ir ir kupinat pec 3 dienam vai velak?
kredo 05.03.14
Pirms kūpināšanas iesaku pārgriezt karpai ar nazi muguras daļu, atvērt vaļā un izņemt ārā ar filējamo nazi mugurkaula asaku.
Ja asaka netiek izņemta, tad garšvielas zem asakas netiek un zivs otra puse pēc kūpināšanas ir negaršīga.
Kas attiecas uz garšvielām, izmantoju sāli un ķiplokus, reizēm arī pārkaisu ar kādu no zivju garšvielām. Kūpināšanai parasti izmantoju alkšņa malku. Beigās, ja ir. var piemest klāt kādus 5 egļu čiekurus krāsai. Labu apetīti !!!
salidzini24 01.03.14
Vispār man patīk kūpinātas zivis, un to paveikt, nemaz nav sarēžģiti, nedaudz sāls, pipari, ķiploki, alkšnu malka un nedaudz laika...

MarcizzZ 04.03.12
Man kaut kā labāk kūpināta!
Bumbiers 04.03.12
Man patīk grillēta karpa.
orests 25.07.09
alex242....Parastais zivju kombikorms ir pa zorti,tikai saprātīgās devās.Ja sametīsi pa daudz,sāks skābt un karpa tur nedēļu nerādīsies.Lai veicas!!!
papels 23.07.09
Es piemēram uzvāru kukurūzas putraimus mājās pirms copes, ieteicams pirms tam arī tos nomērcēt kādas pāris stundas, pārējo sajaucu pie dīķa kopā ar to pašu ūdeni, tas ir, kombikormu, speciālo barību un atraktorus.Ļauj uzbriest kādas 15min un taisa bumbas un met iekšā.
alex242alex 22.07.09
Pasakiet(uzrakstiet) lūdzu kā un no kā var mājas apstakļos uzstaisit karpu piebarošanas massu lai var sataisit no tas bumbas un samest (iebarot) ?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs