atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Alauksts

shmiga5 20.03.15
Doma rīt aizbraukt kāds ledus no niedrītēm?
alutins 20.03.15
kuraa lielaja ezeraa vinnu nav ???
alutins 20.03.15
sataisat savu sadalu-lentenis... tad dodat valla-gudriissi
Copmann 20.03.15
Ir visām, gan plēsīgajām, gan miermīlīgajām.

Baigi skāba vide viņiem tur zifftell iekšās, bet nu, dzīvo, aug, vairojas...:D.
Mierkalns 20.03.15
Plēsīgajām zivīm lenteņu nav.......

Vecpiebalga, 19.marts 2015, 07:04

Diemžēl ir.Vismaz asarim esmu redzējis..
Vecpiebalga 19.03.15
Plēsīgajām zivīm lenteņu nav.......
Vecpiebalga 19.03.15
Kā ar lenteņiem plēsīgajām zivīm? Arī tādā pašā blīvumā kā baltajām?

marciic, 18.marts 2015, 09:04
Jan4uks 18.03.15
šodien ledus plaisā kā traks, zive negrib njemti :D
marciic 18.03.15
Kā ar lenteņiem plēsīgajām zivīm? Arī tādā pašā blīvumā kā baltajām?
Jan4uks 17.03.15
Rīt, no jaunpiebalgas braucu uz Alaukstu, ja kads grib var pievienoties :))
Jan4uks 17.03.15
Rīt,rīt gribu :))
Vecpiebalga 17.03.15
Alaukstā ledus vēl labs,ar uziešanu pie Niedrītēm arī viss ok,lomi arī labi...
sushnjaks 17.03.15
17 un 18 kg.lentenju-FORSHI
bba 17.03.15
wakar ar uzkapsanu nebij problemu ledus ap 20 cm, bet baigi plaisaja no riita man 18 kg un koegim 17 welak ielikusu bildes
gahans 17.03.15
Kā šodien ar ledu, vēl tiek virsū?

Jan4uks, 17.marts 2015, 15:24

ko ta,sodien vel gribi uzkapt uz ledus?
Jan4uks 17.03.15
Kā šodien ar ledu, vēl tiek virsū?
sushnjaks 16.03.15
redz,ir tadi kam vinji garsho:)
gahans 16.03.15
Alaukstā pavasara cope turpinās,daudziem šodien loms virs 10kg.....

Vecpiebalga, 16.marts 2015, 21:06

tas zivju svars vai lentenju?
Vecpiebalga 16.03.15
Alaukstā pavasara cope turpinās,daudziem šodien loms virs 10kg.....
Mierkalns 15.03.15
No lenteņiem labu zaceni pie aliņa varot pagatavot.
Uz 1kg lenteņu ņem 100g bīdelēto miltu,divas olas,sāls,pipari, nedaudz sojas un čilli mērci.Lenteņus nomazgā,izstiepj, sasien aiz astēm kopā un apžāvē,vēlams caurvējā.Tad apviļā sojas/čilli mērcē,iepūderē ar miltiem un spirālveidīgi liek uz pannas .Pārlej ar sakultām olām, bet tā lai viens lenteņa gals paliek brīvs.Cep līdz gatavībai.Pasniedz ar šardonī baltvīnu.Jāēd šī delikatese lēni velkot aiz brīvā astes gala un nokniebjot ar zobiem pa posmiņiem ...
Vuaļļāā,- nu kas var būt labāks par šo...:)

Tonis, 8.marts 2015, 16:29

Katrs pa savam prātā sajūk,cits agrāk,cits vēlāk...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs