atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vēdzeles

bushmans 13.11.15
jonis2 ...krievu saitā atradu, ka 200-300 gr. gadā
7-gadīga ļurba sverot ap 1.5 kg.
Jan32 13.11.15
Kāds var pateikt cik ilgā laikā vedzele pieaug līdz 1 kg?nekur nav aprakstīts!

jonis2, 13.novembris 2015, 10:22


Nav ne jausmas,taisies audzēt ?
jonis2 13.11.15
Kāds var pateikt cik ilgā laikā vedzele pieaug līdz 1 kg?nekur nav aprakstīts!
Vakar no 19:00 līdz 22:00 viena 40 cm.

Jan32, 12.novembris 2015, 21:29


Kurā upē, vai rajonā, ja nav noslēpums...?

vitenahemots, 12.novembris 2015, 21:41


Ventā uz naktstārpu,sestdien provēs atkal.

Jan32, 12.novembris 2015, 21:46



OK! Tik tālu aizbraukt nesanāks, pamēģināšu, te pat Daugavā. Kā teica Tonis, pie upes švirlaks gardāks...!
Jan32 12.11.15
Vakar no 19:00 līdz 22:00 viena 40 cm.

Jan32, 12.novembris 2015, 21:29


Kurā upē, vai rajonā, ja nav noslēpums...?

vitenahemots, 12.novembris 2015, 21:41



Ventā uz naktstārpu,sestdien provēs atkal.
Vakar no 19:00 līdz 22:00 viena 40 cm.

Jan32, 12.novembris 2015, 21:29



Kurā upē, vai rajonā, ja nav noslēpums...?
Jan32 12.11.15
Vakar no 19:00 līdz 22:00 viena 40 cm.
Droši, ka pareizais džeks copē rokas ar zivīm smērēt negribēja...! Par cik copes nebija, tā arī aizgāja "stikla desu" neapēdis un cimdus nesmērējis...!
Ir jau arī tādi copes indivīdi, kas ne tikai rokas ar zivīm smērēt baidās, bet zivis vispār arī neēd!? Mazohisti...
bushmans 12.11.15
:) vakar noeju līdz upei,,skatos , vietiņā kāds bijis - *pus-apēsta* stikla desa :), blakus - iesākta limpene un balti, tā arī neuzvilkti cimdi ! Viss tā akurāti blakus salikts, ugunskurs kurināts, malka salasīta kaudzītē !
..diez priekš kam tie cimdi ?
Tā arī visu atstāju, ja nu cilvēks uz atgriezšanos nolicis:)
Copes gan nebija,,līdz 21-iem nosēdēju un rāvu fraku!
Bralitis 12.11.15
Svarīgi ir visu vakaru nepeldināt to fileju ūdenī,bet apmēram ik pa stundiņai to nomainīt pret svaigu.

Tonis, 11.novembris 2015, 00:11


Toni ,izrādās tu ar kaut ko saproti :)) Es te ar trinos - kaut kā ņuhs ka šovakar varētu būt . Dranķis ārā ir - līmenis upē ar kāpj ,kaut kā te pie kompja un uz dīvāna bišku komfortāk .Gan jau saņemšos un aizcilpošu līdz dežūrvietiņai :)
Tonis 11.11.15
Martins,
to brandvīnu var arī komfortablākos apstākļos ieliet.Bet piekrītu,ka pie ugunskura upes malā viņš divtik garšīgs liekas...:)
Es SWE tās ļurbas ziemā varu atvilkties...
copmanis777 11.11.15
Un tad vējš sākās ka makšķeres pūta nost no žākliem... Aiztinos.....
copmanis777 11.11.15
Pagājušo sestdien, aizlaidu uz Ventu, raudas fileja+naktstārps, divi kurkuļi, viens ķīsis, asaris diengan smuks...
Toni tu LV? pa kuru galu slapsties? negribi atbraukt vedzeles? transports ir, vietas arii, visas ekstras taa teikt! ;)
Tonis 11.11.15
Svarīgi ir visu vakaru nepeldināt to fileju ūdenī,bet apmēram ik pa stundiņai to nomainīt pret svaigu.
Aivars912 11.11.15
hariss tu, ķer kopā ar natstārpu vai arī bez, uz šitadam saldētām?Un cik kg lielakā tev šitā ir bijusi,un cik skaita ziņā par vakaru vidēji izvelc ,ja ņem protams?
hariss 10.11.15
man arī interesē vai baigā starpība ir starp atsaldetu zivi un svaigu?

Abavnieks, 9.novembris 2015, 23:13


Pēc manas pieredzes vienalga! Es parasti pirms copes izvelku no saldētavas jau sagatavotas filejas un atkausēju. Pēc copes pāri palikušās iemetu atkal saldētavā līdz nākamajai reizei un tā vairākas reizes kamēr trauks tukšs.
martix91 10.11.15
Varbūt var kāds padalīties ar pieredzi - Lielupe baltās kāpas rajons, ir jēga censties noķert vēdzeli. Sestdien nosēdēju no 17 līdz 22, rezultātā 1 asaris, 1 mega-ķīsis un kaut kas nodila, pēc uzvedības vimba. Kā ēsma sliekas un garnele.

snitraM, 10.novembris 2015, 10:45


Noteikti ir jēga, jo vēdzele tur ir 100 %, vienīgi tai vajadzētu fileju, vēlams svaigu. Komentāros zemāk viss ir pateikts, tikai palasi )
snitraM 10.11.15
Varbūt var kāds padalīties ar pieredzi - Lielupe baltās kāpas rajons, ir jēga censties noķert vēdzeli. Sestdien nosēdēju no 17 līdz 22, rezultātā 1 asaris, 1 mega-ķīsis un kaut kas nodila, pēc uzvedības vimba. Kā ēsma sliekas un garnele.
kola 10.11.15
Es lieku uz āķa tikai atsaldētu fileju, bet obligāti ar kustīgu slieku. Iespējams, ka tikko ķertas zivs fileja būtu labāka, bet tās sagādāšana pilsētniekam bieži ir problēma. Slieku lieku, lai bez smakas būtu arī kustība un viss notiekās :)
Šo oktobri un novembri es noķēru arī trīs zandartus uz atsaldētas raudas, kas man deva pārliecību, ka vēlos rudeņos un agrā pavasarī plēsoņas rij visu kas pagadās ceļā.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs