Reņģes arī kūpina ar iekšām,voblas arī gatavo neķidātas,pirmsnārsta,protams,pēc tam vajadzētu tīrīt...Un vispār,katram sava gaume un iespējas,viens katru rītu ēd auksti kūpinātas foreles un pālijas,cits pie divlitrenes piekož kūpinātu plinderīti,bet tas netraucē vienam otru augstprātīgi pamācīt,tas BL kungam....Par garšu runājot,apm.20 % cilvēku ir labi attīstītas garšas sajūtas,5% izcilas,pārējiem-nekādas,sāļu no salda atšķir,škābu no rūgta...un viss...
Jā ,eksperiments drosmīgs,-samest uz restēm netīrītus plinderīšus, to ne katrs var iedomāties...:)
Tonis, 30.decembris 2016, 21:45
doma bija atdot sunim,:)kātad atdevu gan :0
Jā ,eksperiments drosmīgs,-samest uz restēm netīrītus plinderīšus, to ne katrs var iedomāties...:)
tīrot dīķi zivju kūpināšanai bija tik daudz ka nebija kur likt,bet ne par to,finierīšus bija žēl mest laukā ,tāpēc sametu uz restēm netīrītus,neticēsiet,iznāca vienkārši super,sulīgas,iekšas bija sarāvušās un garšu nemaz neietekmēja,tākā ekspermentējiet,ne asakas...un lai zivs nepiedeg.
ka atvertu gramatu ar visu galvu,tik bez zhaunam
Sushnjak Tu vinju kā atvērtu grāmatu liec cepeškrasnī, vai tikai izkjidātu? Un vēl viens jaut par galvu? Kaut kur lasiju, ja cep kā atvertu gramatu galvu negriež, lai visas sulas tek iekšā.. Usi, labs:))))) Gribi, lai kādam no karpniekiem ar sirdi slikti paliek pēc receptes uzprasīšanas:)))
Tepat blakus draudzīgais karpistu forums,apjautājies, tur pieredzes gana;)
Pats cepu līdzīgi kā fotoreceptes.lv,bet ar zvīņām, uz restes.
man patik cepeshkrasni,samarine ar garshvielam ka pats velies,nakti janostav,tad cep cepeskrasni kamer bruna,pa to laiku sarive sieru,izspied kiploku un sajauc to visu ar majonezi bljodinja,tad kad karpa bruna izvelc apsmere ar to zapti un baz ieksha atpakalj,kamer viss izkusis,nu kautka ta,man ljoti garsho un visi kas megjinaja,ja gribi vel kautko liec klat pie majonezes,kas pasham patik
Tā kā tuvojas jaunais gads un viesi nolēma, ka cepta karpa būs no manīm, tad varbūt kāds ar labu recepti var padalities? Iepriekšējos gadus esmu taisijis folijā, bet tad vinja sanāk tāda sutināta, gribas to brūnāku, kraukškīgāku:)
Var protams arī ar visām zvīņām un ķidām,jēlas,tad izjutīsi īsto garšu....
Iegādājies filējamo nazi{ja nav},sākot ar 50gr. jau var izfilēt.Iemaisi mīklu-sakul olu,vai divas,atkarībā no fileju daudzuma,iemaisi miltus,konsistence kā biezam krējumam,pieliec garšvielas,piem. Santa Maria zivju ar citronu,labi pasāli.Filejas nesāli.Mērcē filejas mīklā un cep sakarsētā eļļā.Garšīgi karstā un aukstā veidā.Labu apetīti !!!!!P.S.Mīklai piena vietā var pieliet alu,būs čauganāks...
Arvids8, 19.janvāris 2016, 20:08
Arī švammi tā var ēst,tik asari zaudē kulināro vērtību!
Iegādājies filējamo nazi{ja nav},sākot ar 50gr. jau var izfilēt.Iemaisi mīklu-sakul olu,vai divas,atkarībā no fileju daudzuma,iemaisi miltus,konsistence kā biezam krējumam,pieliec garšvielas,piem. Santa Maria zivju ar citronu,labi pasāli.Filejas nesāli.Mērcē filejas mīklā un cep sakarsētā eļļā.Garšīgi karstā un aukstā veidā.Labu apetīti !!!!!P.S.Mīklai piena vietā var pieliet alu,būs čauganāks...
simtniecinji vienkarshi sacepti kraukshkjigi super
50-100. domaju ka tas daudziem te interese.
Definē kas ir maziņš,tad runāsimpar receptēm,20g vai 50,vai 100,varbūt,kā te dažiem 250....
kads padalisies ar mazo asarisu receptem?
Kādas ir receptes ne pārāk lielu līdakas fileju gatavošanai cepeškrāsnī? Vēlams, bez majonēzes.
Vaniļas pāksti svar nopirkt Gemoss veikalos - Teikā un pie Mūkusalas apļa. Es parasti tur pērku.
marix kur dabūt vaniļas pāksti?!