atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Maliķu bildes CL mājas lapā

kontrobass 26.02.12
ir iemesls večiem atkal pacepties!:))
andriskkk 26.02.12
Nesaki, ko man darīt un es neteikšu, kur tev iet. Kaut kā par maz cieņas, lai uzrunātu uz Jūs.
Spinings25 26.02.12
Sis temas nebutu, ja pirms Bildes publicesanas neta butu Neliels apraksts par to ka keru sava diki jo ir savairojusas par dauz. vai ko lidzigu! a par tam biksem paklusee. Es ar tevi pie viena galda snabi neesmu dzeris taka neuzruna mani uz TU!
kk3 26.02.12
Tas kā ar to baļķi cita acī.... Visi dīķu īpašnieki ir drūmie maliķi, kad veic nozveju....:-):-):-):-) pasarg dievs, ja vēl to nofočē un ieliek netā. Tad uzreiz parādās ''latvietis latvietim latvietis''...:-):-):-)
andriskkk 26.02.12
Man ir tieši šāda situācija vienam paziņam. Ielaida līdakas dīķī, kur karpas un līņi. Pats makšķerē reti, līdaka savairojās tā, ka nu jau klopcē ārā visus mazos. Ķer ar visiem iespējamiem līdzekļiem, pieļauju, ka šādi skati arī nav reti... Tāpēc... nevajag ..irst, pirms nav zināma lietu būtība.
aakkis 26.02.12
Es zinu daudz dīķu īpašniekus,kuri grib tikt vaļā no līdakām.Tās izēd pārējās vērtīgās zivis,pārņem dīķi.Ja tas vēl ir maza izmēra,tad paliek tikai dažas pēdējās rīmas,-tā ir sērga!
andriskkk 26.02.12
Kamēr Tev nav sava dīķa, tikmēr turpini skaust un domā pats par savu slimo galvu. Sēdi savās biksēs un nelien citu lietās...
Spinings25 26.02.12
Es par so bildi uzrakstiju vinam uz draugiem komentaru. Vins atbildeja ka visi meri un keris esot sava ipasuma. uzrakstiju ka lai pec galas var iet uz tirgu. un ja man butu ipasums kura butu tik daudz zivju tad tur jabut slimam ar galvu lai sita slanitu!
Surikats 26.02.12
paldies
arsiks 26.02.12
Te būs.
Surikats 26.02.12
Galīgi nesanāk tās bildes salikt, bet ja kādam interesē draugiem.lv Guntara Špera galerijā.
Surikats 26.02.12
Te ir bilde
Surikats 26.02.12
Neatbilst gluži tēmai bet nevarējo nociesties neievietot šito čalīti no draugiem.lv, man ar garšo zivis, bet jābūt mēra sajūtai. http://dra.lv/gGvmps
GaBe 27.05.09
kur tad shis palika ?
toms004 01.10.07
pareizi gan !!!!!
Drosmis 01.10.07
ja nemāki makšķerēt ar prātu ,tad tīmeklī nav ko zīmēties ar saviem " varoņdarbiem"
Tas pareizi gan.
Bilžu albūms, kurā acīmredzami ir pārkāpti makšķerēšanas noteikumi ir izdzēsts. Domājam, ka reģistrējoties iekļausim pieprasījumu pēc makšķerēšanas kartes numura, bet tas noteikti nebūs kā obligāts.

Pēc fishfirer ierosinājuma pie bildes pievienošanas iekļausim lauku, kurā būs jānorāda makšķerēšanas vieta un iespējams vēl kāda informācija, savādāk šobrīd pie bildēm tiek norādīta ļoti niecīga informācija un līdz ar to lielai daļai no mums šī bilde nav interesanta.

Paldies par jūsu atsaucību!
Vispār nesaprotu , kā nav neērti ar tādiem žurkulēniem bildēties un vēl priecāties par to.
mihails 28.09.07
Žel ka nefočejas .butu labi pieradijumi lai paņemt pie dziesmas.....

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs