Raki. Vīnogu kandža. Man garšoja( kā nekā alkohols taču). Tikai ļoti izteikti atšķiras kvalitāte, no kuras attiecīgi mainās arī cena par litru- no 7€-20€.( tā vismaz maksāja pirms 7 gadiem). Lētāksis gals ir tīrs acetons. Ar mūsu kandžu jau tas pats- ja laba manta, veči par litru 20€ prasa. Bet ir vērts
mjuniors [Vakar]: Es šodien tāds neordinārs- tekila! Olmeca. Sāls un citrons ar, protams.
raihs, 20.aprīlis 2018, 22:09
Garšīgi jau ir, bet piedzerties šķiet nav prāta darbs. no tās procedūras nākamā dienā nav mute jēla!?:))Rīt informēšu. Parasti no šiem galva sāp vairāk, nekā no citiem
raihs, 20.aprīlis 2018, 22:43
Grieķu zemē reiz iemeiģināju viņu nacionālo dzērienu, precīzi nepateikšu kā šams saucās, - čača, kačača nu neatceros. Vopšem vietējo iecienīta kandža, kam uzēd svaigu vīģi klāt. Poha abnormāla, " vihlaps" nkamajā dienā tāds, ka skaidrs cilvēks uzreiz apkrīt... Vēl tagad atceros, nezinu kādā sakarā, bet uzpeld šāds moments,- viesnīcas vestibīlā aplī salikti beņķi tūristiem un mans pa vidu lauzītā angļu mēlē atbild un stāsta par baltijas valstu okupāciju, baigo gadu, ss tēma..., vopšem ir ko atminēties... Starp citu, svaiga vīģe ir unikāls uzkožamais, man šķiet pat spirtam nebūtu pēcgaršas. Ieteiktu stipro cienītājiem:)