atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Zivju pagatavošanas receptes

kilka 15.11.09
Vislabāk sanāk, ja gaļas:zivs attiecība ir 1:1, teiksim 1breksis:1liellops, nu sliktākajāq gadījumā, 1breksis:1cūka ;DDD
guntarskl 15.11.09
Braukšu laikam pēc vistu spārniņiem(ķekavas), siekala mutē sabiezēja:)
urmaas 15.11.09
Gunča.sauc lietas īstajos vārdos!savādāk kāds točna iedomāsies ka finierim ir filejas! :DDD
guntarskl 15.11.09
Aizmirsu sīpolu, to pirms pieliek vajag sacept.
guntarskl 15.11.09
Finierim nogriez abas filejas, un samal divreiz, pieliec klāt malto gaļu, sāli, piperus, majonēzi, pierīvē vienu zaļu kartupeli, un cep kokletes. Baigai labas!:)
vnkarturs 15.11.09
pasakat kads labu plauzu recepti.. iznemot zavesanu un grilesanu... paldies
Es karpas kūpināju sekojoši- nomazgāju,nogriezu galvu, izķidāju , pārgriezu gar mugurkaulu, bet lai āda satur kopā un kamēr kūpinātava iesila(tas ir viens neliels klēpis ar malku),zivis nokaisīju ar sāli, pipariem un ķiplokiem un liku kūpināties. Sanāca pa pirmo.
Laša fileju - nokaisīju ar sāli un pipariem un viss, kupinātavā iekšā.
Bet laiku konkrēti pateikt nevar viss ir atkarīgs kāda kuram kūpinātava.
texas65 14.11.09
Vislabākā gaļa ir zivs!!!
aakkis 14.11.09
Ja zivju maz,tad var mizot spaini ar kartupeļiem.
RedBull 14.11.09
vislabāk vienkārši zivs bez nekā...lai jūti zivis garšu :D
RolandsK 14.11.09
Nu ja godīgi man arī :) To iekopēju no WORD. Es parasti lieku rīsus klāt :)
RedBull 14.11.09
nu nez man k-kā zivis ar kartupeļiem galigi neiet kopā :D
RolandsK 14.11.09
Kohas recepte, labāku vel nēsmu atklājis
Vēdzelēm notīra gļotas, izņem iekšas, sagriež porciju gabalos, apkaisa ar sāli, maltiem melnajiem pipariem un kārto cepamā traukā. Mērcei ņem četru olu dzeltenumus, 100 gramus mīksta

sviesta, divas glāzes krējuma, naža galu rīvēta muskatrieksta, tējkaroti etiķa, visu rūpīgi samaisa. Zivis pārlej ar mērci, virsū uzkaisa 100 gramus rīvēta siera un divas ēdamkarotes rīvmaizes, pārlej ar 50 ml olīveļļas un uzliek vāku. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un 250 grādos cep pusstundu. Beigās noņem vāku un ļauj kārtojumam apbrūnināties. Pārkaisa ar smalki sagrieztām dillēm un pētersīļiem. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem
JanKa_K 06.10.09
Kadam ir receptiite linis + abolu sulu. Vai kkas saistiits ar aboliem. ?
bums 04.10.09
Copmaņiem, kuri specializējušies uz treknajām zivīm — karpa, līnis,breksis u.c. rekomendēju marinādes recepti: 250 gr. ūdens, 2,5 ēdamkarotes sāks (rupjā) , 2,5 karotes. cukurs, 1 ēdamkarote etiķis 9% , sīpoli (griezti rinķos), dilles,koreandrs./var arī melno piparu ,bet tas pēc gaumes/ Izgriežam fileju , jāsagriež gareniski šurās sloksnēs Un liekam kastrolī . Uzlejam marinādi uz zivs , ja marinādes nepietiek ,gatavojam vēl tādās pašās proporcijās /marinādei jānosedz zivju gabaliņi .Zivi no aukšas nedaudz noslogojam .Ar visu kastroli liekam ledus skapī uz 8 — 10 stundām , Pēc tam aukstā ūdenī zivi nomazgājam no marinādes to veicu 2 — 3 min. Nomazgāto zivi liekam stikla burkā , un aplejam ar eļļu .Pēc 1 stundas var likt uz galda un mieloties

Neaizmirst šņabīti
Iesaku esenci nelietot tā zivi sausinās — zudīs garšas kvalitāte un knifs — var mēģināt variēt ar ūdens daudzumu
Pēc pieredzes- breksim smalkās asakas izzūd.
Recepti it sevišķi iesaku karpiniekiem un zandartistiem šis zivis iznāk fantastiš.
bums 17.08.09
man ģimene ir 7 cilvēki ,ja tu esi viens pats tad tā jau ir problēma .
aigaigars 16.08.09
4-5 atkarībā cik ilgi bums copējot nav ēdis :)))
bums 16.08.09
Vidējam zandartam notīru zvīņas ,izņemu iekšas un izņemu žaunas tad veicu slīpus griezienus no galvas līdz astei Tajos nedaudz iepildu majonēzi un ielieku salami desas pusītes.visu zivi piparoju apsālu,citrons bez kauluņiem un lieku uzkarsētā cepeškrāsnī.nedaudz pārleju ar eļļu.Zacene uz goda parasti to daru ar 4-5 zandartiem 600-800 gr katram ģim loceklim pa vienam .Finišā tiek virinātas cepeškrāsns durvis un meklēts vēl kāds aizķēries zobainis

šis vēl tika būvēts bez salami.
marchelitto 16.08.09
Es taisu taa:1kg liidakas fileja, 100g spekjis, 2 eedamkarotes saldaa kreejuma, 1-2 olas, meerceeta balmaize, padaudz dilju(buntiite), 2-3apcepti siipoli, garshvielas: saals, pipari, karijs(dzeltenais) visu 2x cauri galjas mashiinai. Un cep vesels. Vari pielikt apceptus ceturtd. skjeeliitees sagrietus shampinjonus (taa parasti izdaros ja liidaku pildiitu taisu), bet kotletees ar labi garsho:)
gapp 16.08.09
ok, paldies, kaut ko līdzīgu atradu vēl internetā.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs