Liels paldies! Tiešām lielisks čalis esi, ka ta palidzi! Nu tad cepam asarus, iemetīšu fočeni, ka man sanaca!
Liels paldies, ka kāds tik vēlu atrakstija! Bet nedaudz nesapratu, pa visu cepeš pannu sāli? (Mājas ir sāls) Bet vienkarši nebiju dzirdējis, ka šādi dara!
Stali, reku recepte no zive.lv, autors MK:
MK, 06.01.2010 15:54
"...Tagad jāiztīra (galvu nost,iekšas ārā), uz cepešpannas 0,5 līdz 1cm sāls kārtiņu, šamos virsū un pie 200 grādu tempera uz 5-7 min. cepeškrāsnī, tad apmet otrādi un vēl kādas 3-4min., tad pagaida lai nedaudz atdziest, saliek bļodā, atver užavnieku, ērti iekārtojas dīvānā un.....mmmmmmm, nu kas var būt labāks par šo :)), pēc tam attaisa vēl vienu užavnieku....nu u.tt.".
Kā lai visgaršīgāk uztaisa asarus?
Gunča, a kad pēc legālā steika brauksam?
:)))
cepts sīpol ir gards ja;nepārcep,bet cep tik ilgi(maz) kamēr paliek caurspīdīgs.pēčāk viņš jau ir pārcepts.
Tad tā nav īsta zivju zupa, sapratāt!!
Pie zupas cepts sifelis noteikti ir labāks. Es arī karrotes parasti apcepu :)
Ja zupē liek svaig sifel, tad pārgriež uz pus, lai pēčāk var izzvejot, un deletēt misenē:)))
Man rieb svaig sifel, es pārtikā lietoj tik cept sifel, vai marinēt:)
:DDD
Var mazliet sīkāk par to cepto sifeli?
:DDD
Gunča, tu liec cept sīfel? Sīfel tak svaig ir jāvār!
Zupa, kā zupa, ko tur stāstīt:)
Novār but, buljonā vār buļbu, burkān,cept sifel, un ko grib. Buš gāļ liek apakaļ. Šūflādē izmeklē lielāko karoti, jau pirms tam, un noslēpj, lai nav kādu jāsit.
guntarskl-koļījies par zupeles niansēm!:)
vislabākā zivs ir gaļa!:)
Pastāsti labāk, kā bušu zupu vārīji ;)