atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Zivju pagatavošanas receptes

Stalis 09.01.10
Liels paldies! Tiešām lielisks čalis esi, ka ta palidzi! Nu tad cepam asarus, iemetīšu fočeni, ka man sanaca!
vieplis 09.01.10
Stalis 09.01.10
Liels paldies, ka kāds tik vēlu atrakstija! Bet nedaudz nesapratu, pa visu cepeš pannu sāli? (Mājas ir sāls) Bet vienkarši nebiju dzirdējis, ka šādi dara!
vieplis 09.01.10
Stali, reku recepte no zive.lv, autors MK:

MK, 06.01.2010 15:54
"...Tagad jāiztīra (galvu nost,iekšas ārā), uz cepešpannas 0,5 līdz 1cm sāls kārtiņu, šamos virsū un pie 200 grādu tempera uz 5-7 min. cepeškrāsnī, tad apmet otrādi un vēl kādas 3-4min., tad pagaida lai nedaudz atdziest, saliek bļodā, atver užavnieku, ērti iekārtojas dīvānā un.....mmmmmmm, nu kas var būt labāks par šo :)), pēc tam attaisa vēl vienu užavnieku....nu u.tt.".
Stalis 09.01.10
Kā lai visgaršīgāk uztaisa asarus?
aakkis 15.11.09
Dzīve vienkārši lieliska,pat tādas zivis ņemam
guntarskl 15.11.09
Viepli, kaut rīt!
vieplis 15.11.09
Gunča, a kad pēc legālā steika brauksam?
:)))
urmaas 15.11.09
cepts sīpol ir gards ja;nepārcep,bet cep tik ilgi(maz) kamēr paliek caurspīdīgs.pēčāk viņš jau ir pārcepts.
vieplis 15.11.09
Tad tā nav īsta zivju zupa, sapratāt!!
kilka 15.11.09
Pie zupas cepts sifelis noteikti ir labāks. Es arī karrotes parasti apcepu :)
guntarskl 15.11.09
Ja zupē liek svaig sifel, tad pārgriež uz pus, lai pēčāk var izzvejot, un deletēt misenē:)))
guntarskl 15.11.09
Man rieb svaig sifel, es pārtikā lietoj tik cept sifel, vai marinēt:)
urmaas 15.11.09
:DDD
kilka 15.11.09
:DDD
Var mazliet sīkāk par to cepto sifeli?
:DDD
vieplis 15.11.09
Gunča, tu liec cept sīfel? Sīfel tak svaig ir jāvār!
guntarskl 15.11.09
Zupa, kā zupa, ko tur stāstīt:)
Novār but, buljonā vār buļbu, burkān,cept sifel, un ko grib. Buš gāļ liek apakaļ. Šūflādē izmeklē lielāko karoti, jau pirms tam, un noslēpj, lai nav kādu jāsit.
vairis 15.11.09
guntarskl-koļījies par zupeles niansēm!:)
urmaas 15.11.09
vislabākā zivs ir gaļa!:)
kilka 15.11.09
Pastāsti labāk, kā bušu zupu vārīji ;)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs