No: cope71
Aizej tak paskaties kādu pieaugušo žurnāliņu un paonanē kā parasti, sīkais perdeli! Paliks moš vieglak!:))))............tu tak tiesaam neesi gudrs...malaletka esi tu...man nu jau beerni pilngadiigi.....bet savus piedavaajumus izbaudi pats..
cope71 [01.07.19]: Sandris555 [5m]: cope71 [21:01]: cope71 [Vakar]: Daugavas lejtecē ar breksi šodien dikti švaki. No 13.00 līdz tumsai trijatā 4 kūpināmi, virs kilo un kaudzīte ar pličiem.Laikam ar smarzu nosaavi greizi....pameegini savaa blenderii kimenes samalt savadaak smarzas nav
Sandris555, 1.jūlijs 2019, 20:22
Ja tu esi idiots, tad nevajag to visiem skaļi deklamēt! No tādas slavas un jefiņa tēla tev būs grūti tikt vaļā!Tu sevi jau sen pa jefinu un idiotu pataisiji ...ja jau tu te teelo tik gudru tad ko veel seedi teEj labāk pamēģini to pūsli kādam iesmērēt, kamer kaimiņš nav pārradies! :)))
Un nemet kreņķi. Gan tev ar viss nokārtosies.
Un ja tev kādas problēmas, droši PM. Kā varēšu, palīdzēšu. Nedrazo šeit sadaļu ar savu tupumu!
Ne asakas!
Ar tupumu tu te izceelies...man nav meerkis svesas mantas tirgot bet gan kas pieder man...
Sandris555 [01.07.19]: cope71 [21:01]: cope71 [Vakar]: Daugavas lejtecē ar breksi šodien dikti švaki. No 13.00 līdz tumsai trijatā 4 kūpināmi, virs kilo un kaudzīte ar pličiem.Laikam ar smarzu nosaavi greizi....pameegini savaa blenderii kimenes samalt savadaak smarzas nav
Sandris555, 1.jūlijs 2019, 20:22
Ja tu esi idiots, tad nevajag to visiem skaļi deklamēt! No tādas slavas un jefiņa tēla tev būs grūti tikt vaļā!Tu sevi jau sen pa jefinu un idiotu pataisiji ...ja jau tu te teelo tik gudru tad ko veel seedi te
Ej labāk pamēģini to pūsli kādam iesmērēt, kamer kaimiņš nav pārradies! :)))
Un nemet kreņķi. Gan tev ar viss nokārtosies.
Un ja tev kādas problēmas, droši PM. Kā varēšu, palīdzēšu. Nedrazo šeit sadaļu ar savu tupumu!
Ne asakas!
cope71 [30.06.19]: Breksim patīk un piesaista viss, kas smaržo! Ķinenēm ar ir specifiska smarža. Promējis nēsmu, bet domāju, ka ir vērts pamēģināt. Tikai nevis veselā veidā sēklas bērt pie barības (tad viņas vnk uzpeldēs), bet gan blenderī samalt un tad likt klāt. Maltām arī vairāk aromāts izdalīsies.
Pats maļu un lieku klāt saulespuķu sēklas gan zaļas, gan grauzdētas, kā arī maltas kaņepes.
Galvenais neizmirsti ar visaam smarzaam breksi uz nakti pabarot...
cope71 [01.07.19]: cope71 [Vakar]: Daugavas lejtecē ar breksi šodien dikti švaki. No 13.00 līdz tumsai trijatā 4 kūpināmi, virs kilo un kaudzīte ar pličiem.Laikam ar smarzu nosaavi greizi....pameegini savaa blenderii kimenes samalt savadaak smarzas nav
Sandris555, 1.jūlijs 2019, 20:22
Ja tu esi idiots, tad nevajag to visiem skaļi deklamēt! No tādas slavas un jefiņa tēla tev būs grūti tikt vaļā!
Tu sevi jau sen pa jefinu un idiotu pataisiji ...ja jau tu te teelo tik gudru tad ko veel seedi te
cope71 [01.07.19]: cope71 [Vakar]: Daugavas lejtecē ar breksi šodien dikti švaki. No 13.00 līdz tumsai trijatā 4 kūpināmi, virs kilo un kaudzīte ar pličiem.Laikam ar smarzu nosaavi greizi....pameegini savaa blenderii kimenes samalt savadaak smarzas nav
Sandris555, 1.jūlijs 2019, 20:22
Ja tu esi idiots, tad nevajag to visiem skaļi deklamēt! No tādas slavas un jefiņa tēla tev būs grūti tikt vaļā!
Tev jai noteikti tas passe ierakstiits ..un plus veel finiera plaksniite 5 mm galvaa
Pravietis [01.07.19]: Pravietis [17:26]: Pravietis [Vakar]: Sveiki , kā breksis reaģē uz ķimeņu smaržu ?
JermaX, 29.jūnijs 2019, 14:50
Domāju, ka nekā...Paziņas nelieto, es nelietoju un neesmu dzirdējis ne redzējis, ka kāds lietotu, Pamēģini, domāju, ka neatbaidīsi. Ķimenēm, jau smaržas tikpat kā nav, garša vienīgi. Zivs nav putni, diezzin, vai patiks cietās sēklas. :).Tu laikam ķimenes no AliExpress sūti . 1.ķimenēm ir ļoti spēcīga smarža 2. netaisos viņu likt klāt barībai , bet gan novārītos makaronus noturēt burciņā kopā ar ķimenēm , lai makaronos ievelkas specifiskā smarža .
JermaX, 1.jūlijs 2019, 15:35
Tā ir tā pati mūsu ķimeņu tēja, kurā tu gribi briedināt makaronus. Piecas minūtes ķimenes jāpavāra un 10 min. jāliek nostāvēties. Nezinu kāds ir melnais kumins (Ēģipte), stāsta, ka daudz aromātiskāks. Starp citu, var nopirkt kuminu Latvija, bet mūsu ķimeņu tēja man negaršo un , atvaino, aromāts manā izpratnē ir stipri nosacīts.Nē , es gatavus makaronus apviļāju mannā , tad saberu burciņā . Pa virsu parasti saberu kapātus ķiplokus , šoreiz izdomāju sabērt burciņā arī ķimenes . Burkai vāku ciet un smarža ievelkas pa stundiņu . Es tik gribēju dzirdēt viedokli par tām ķimenēm , varbūt kāds kautkur viņas izmanto , bet nekā ... ;) Un rezumē , liku to makaronu uz āķa kopā ar slieciņu , bet nu galīgi nekā . Strādāja baltais ar slieku . Uz manu makaronu tikai ruduļi .
JermaX, 1.jūlijs 2019, 18:03
Viss tā...., bet , manuprāt, no ķimenes Tu aromātu ārā tā nedabūsi. Es tavā vietā ar kafijas dzirnaviņām vai stampiņu mēģinātu dabūt gatavu pulveri. Otrkārt, ja ekspermentē, tad ar grūbām un bez tārpiem, lai saprastu kāds ir efekts. Pats zini, makaronu ne vienmēr breksis "kož". Manos medību laukos makarons ir pieprasītāks uz rudens pusi. Redz, kā ir uz ķimeni neviens dalībnieks neatsaucās. Treškārt, dzīve mani mācījusi, ka šīs dabiskās piedevas es lieku klāt pēdējā brīdī, ik pa laikam mainot. Man tādu atraktoru līdzi uz copi, ieskaitot, dabiskos ir aptuveni 10.
Ko tik pieticīgi, ekspertam tik 10mit! :))))))
Padalies ar neta resursiem kur to atkal esi izlasījis.
cope71 [Vakar]: Daugavas lejtecē ar breksi šodien dikti švaki. No 13.00 līdz tumsai trijatā 4 kūpināmi, virs kilo un kaudzīte ar pličiem.Laikam ar smarzu nosaavi greizi....pameegini savaa blenderii kimenes samalt savadaak smarzas nav
Sandris555, 1.jūlijs 2019, 20:22
Ja tu esi idiots, tad nevajag to visiem skaļi deklamēt! No tādas slavas un jefiņa tēla tev būs grūti tikt vaļā!
cope71 [30.06.19]: Daugavas lejtecē ar breksi šodien dikti švaki. No 13.00 līdz tumsai trijatā 4 kūpināmi, virs kilo un kaudzīte ar pličiem.
Laikam ar smarzu nosaavi greizi....pameegini savaa blenderii kimenes samalt savadaak smarzas nav
Pravietis [17:26]: Pravietis [Vakar]: Sveiki , kā breksis reaģē uz ķimeņu smaržu ?
JermaX, 29.jūnijs 2019, 14:50
Domāju, ka nekā...Paziņas nelieto, es nelietoju un neesmu dzirdējis ne redzējis, ka kāds lietotu, Pamēģini, domāju, ka neatbaidīsi. Ķimenēm, jau smaržas tikpat kā nav, garša vienīgi. Zivs nav putni, diezzin, vai patiks cietās sēklas. :).Tu laikam ķimenes no AliExpress sūti . 1.ķimenēm ir ļoti spēcīga smarža 2. netaisos viņu likt klāt barībai , bet gan novārītos makaronus noturēt burciņā kopā ar ķimenēm , lai makaronos ievelkas specifiskā smarža .
JermaX, 1.jūlijs 2019, 15:35
Tā ir tā pati mūsu ķimeņu tēja, kurā tu gribi briedināt makaronus. Piecas minūtes ķimenes jāpavāra un 10 min. jāliek nostāvēties. Nezinu kāds ir melnais kumins (Ēģipte), stāsta, ka daudz aromātiskāks. Starp citu, var nopirkt kuminu Latvija, bet mūsu ķimeņu tēja man negaršo un , atvaino, aromāts manā izpratnē ir stipri nosacīts.Nē , es gatavus makaronus apviļāju mannā , tad saberu burciņā . Pa virsu parasti saberu kapātus ķiplokus , šoreiz izdomāju sabērt burciņā arī ķimenes . Burkai vāku ciet un smarža ievelkas pa stundiņu . Es tik gribēju dzirdēt viedokli par tām ķimenēm , varbūt kāds kautkur viņas izmanto , bet nekā ... ;) Un rezumē , liku to makaronu uz āķa kopā ar slieciņu , bet nu galīgi nekā . Strādāja baltais ar slieku . Uz manu makaronu tikai ruduļi .
JermaX, 1.jūlijs 2019, 18:03
Viss tā...., bet , manuprāt, no ķimenes Tu aromātu ārā tā nedabūsi. Es tavā vietā ar kafijas dzirnaviņām vai stampiņu mēģinātu dabūt gatavu pulveri. Otrkārt, ja ekspermentē, tad ar grūbām un bez tārpiem, lai saprastu kāds ir efekts. Pats zini, makaronu ne vienmēr breksis "kož". Manos medību laukos makarons ir pieprasītāks uz rudens pusi. Redz, kā ir uz ķimeni neviens dalībnieks neatsaucās. Treškārt, dzīve mani mācījusi, ka šīs dabiskās piedevas es lieku klāt pēdējā brīdī, ik pa laikam mainot. Man tādu atraktoru līdzi uz copi, ieskaitot, dabiskos ir aptuveni 10.
cope71 [30.06.19]: Breksim patīk un piesaista viss, kas smaržo! Ķinenēm ar ir specifiska smarža. Promējis nēsmu, bet domāju, ka ir vērts pamēģināt. Tikai nevis veselā veidā sēklas bērt pie barības (tad viņas vnk uzpeldēs), bet gan blenderī samalt un tad likt klāt. Maltām arī vairāk aromāts izdalīsies.
Pats maļu un lieku klāt saulespuķu sēklas gan zaļas, gan grauzdētas, kā arī maltas kaņepes.
Cirks....breksim patiik viis kas smarzo.....kur tu taadas gudriibas salasijies...vai breksis pacuksteeja
Pravietis [01.07.19]: Pravietis [Vakar]: Sveiki , kā breksis reaģē uz ķimeņu smaržu ?
JermaX, 29.jūnijs 2019, 14:50
Domāju, ka nekā...Paziņas nelieto, es nelietoju un neesmu dzirdējis ne redzējis, ka kāds lietotu, Pamēģini, domāju, ka neatbaidīsi. Ķimenēm, jau smaržas tikpat kā nav, garša vienīgi. Zivs nav putni, diezzin, vai patiks cietās sēklas. :).Tu laikam ķimenes no AliExpress sūti . 1.ķimenēm ir ļoti spēcīga smarža 2. netaisos viņu likt klāt barībai , bet gan novārītos makaronus noturēt burciņā kopā ar ķimenēm , lai makaronos ievelkas specifiskā smarža .
JermaX, 1.jūlijs 2019, 15:35
Tā ir tā pati mūsu ķimeņu tēja, kurā tu gribi briedināt makaronus. Piecas minūtes ķimenes jāpavāra un 10 min. jāliek nostāvēties. Nezinu kāds ir melnais kumins (Ēģipte), stāsta, ka daudz aromātiskāks. Starp citu, var nopirkt kuminu Latvija, bet mūsu ķimeņu tēja man negaršo un , atvaino, aromāts manā izpratnē ir stipri nosacīts.
Nē , es gatavus makaronus apviļāju mannā , tad saberu burciņā . Pa virsu parasti saberu kapātus ķiplokus , šoreiz izdomāju sabērt burciņā arī ķimenes . Burkai vāku ciet un smarža ievelkas pa stundiņu . Es tik gribēju dzirdēt viedokli par tām ķimenēm , varbūt kāds kautkur viņas izmanto , bet nekā ... ;) Un rezumē , liku to makaronu uz āķa kopā ar slieciņu , bet nu galīgi nekā . Strādāja baltais ar slieku . Uz manu makaronu tikai ruduļi .
Pravietis [Vakar]: Sveiki , kā breksis reaģē uz ķimeņu smaržu ?
JermaX, 29.jūnijs 2019, 14:50
Domāju, ka nekā...Paziņas nelieto, es nelietoju un neesmu dzirdējis ne redzējis, ka kāds lietotu, Pamēģini, domāju, ka neatbaidīsi. Ķimenēm, jau smaržas tikpat kā nav, garša vienīgi. Zivs nav putni, diezzin, vai patiks cietās sēklas. :).Tu laikam ķimenes no AliExpress sūti . 1.ķimenēm ir ļoti spēcīga smarža 2. netaisos viņu likt klāt barībai , bet gan novārītos makaronus noturēt burciņā kopā ar ķimenēm , lai makaronos ievelkas specifiskā smarža .
JermaX, 1.jūlijs 2019, 15:35
Tā ir tā pati mūsu ķimeņu tēja, kurā tu gribi briedināt makaronus. Piecas minūtes ķimenes jāpavāra un 10 min. jāliek nostāvēties. Nezinu kāds ir melnais kumins (Ēģipte), stāsta, ka daudz aromātiskāks. Starp citu, var nopirkt kuminu Latvija, bet mūsu ķimeņu tēja man negaršo un , atvaino, aromāts manā izpratnē ir stipri nosacīts.
Sveiki, varbūt kāds zin kā ar copi Annenieku ūdenskrātuvē? Esmu dzirdējis, ka tur mīt gan brekši gan zandarti.
cope71 [30.06.19]: Breksim patīk un piesaista viss, kas smaržo! Ķinenēm ar ir specifiska smarža. Promējis nēsmu, bet domāju, ka ir vērts pamēģināt. Tikai nevis veselā veidā sēklas bērt pie barības (tad viņas vnk uzpeldēs), bet gan blenderī samalt un tad likt klāt. Maltām arī vairāk aromāts izdalīsies.
Pats maļu un lieku klāt saulespuķu sēklas gan zaļas, gan grauzdētas, kā arī maltas kaņepes.
Paldies par padomu . ;) Bet ķimenes citam mērķim , ne barībai .
Pravietis [30.06.19]: Sveiki , kā breksis reaģē uz ķimeņu smaržu ?
JermaX, 29.jūnijs 2019, 14:50
Domāju, ka nekā...Paziņas nelieto, es nelietoju un neesmu dzirdējis ne redzējis, ka kāds lietotu, Pamēģini, domāju, ka neatbaidīsi. Ķimenēm, jau smaržas tikpat kā nav, garša vienīgi. Zivs nav putni, diezzin, vai patiks cietās sēklas. :).
Tu laikam ķimenes no AliExpress sūti . 1.ķimenēm ir ļoti spēcīga smarža 2. netaisos viņu likt klāt barībai , bet gan novārītos makaronus noturēt burciņā kopā ar ķimenēm , lai makaronos ievelkas specifiskā smarža .
Ķimenēm nav smaržas:))) Ņjāāā......
seedoo, 30.jūnijs 2019, 11:54
Datorā(fotogrāfijā) ķimenes tiešām nesmaržo. Propilkos(datorspēlē) zivis arī nav jātīra, jācep un arī nav jāēd :)
Sveiki , kā breksis reaģē uz ķimeņu smaržu ?
JermaX, 29.jūnijs 2019, 14:50
Domāju, ka nekā...Paziņas nelieto, es nelietoju un neesmu dzirdējis ne redzējis, ka kāds lietotu, Pamēģini, domāju, ka neatbaidīsi. Ķimenēm, jau smaržas tikpat kā nav, garša vienīgi. Zivs nav putni, diezzin, vai patiks cietās sēklas. :).
Pravietis, 30.jūnijs 2019, 10:50
Starp citu , ja Tev ir laiks un patīk ekspermentēt pēc vecvectēvu metodēm, es to daru līdz šim un uzskatu, ka "dzīvās vārītās putriņas" dod vislielāko efektu nevis veikalā iegādātais "samaltais kombikorms" kopā ar cepumiem un ledenēm, tad iegādājies labāk kaņepes. Kaķepes vajag aktivizēt, proti, obligāti bez taukvielām vispirms apcept (apgrauzdēt) uz pannas un tad samalt ar blenderi vai kafijas dzirnaviņām. Ar ķimenēm esmu darbojies vienu reizi dzīvē un sapratu, ka Amēriku neatklāšu :). Ir dzirdēts, ka kaņepes šad un tad dod ļoti labi nostrādā. Vecākā paaudze tās uzskata par neaizvietojamu komponentu, bet par panaceju tās neuzskatu. Atsevišķos copes gadalaikos (brīžos) kaņepes uzskatu par obligātu putras sastāvdaļu.
Breksim patīk un piesaista viss, kas smaržo! Ķinenēm ar ir specifiska smarža. Promējis nēsmu, bet domāju, ka ir vērts pamēģināt. Tikai nevis veselā veidā sēklas bērt pie barības (tad viņas vnk uzpeldēs), bet gan blenderī samalt un tad likt klāt. Maltām arī vairāk aromāts izdalīsies.
Pats maļu un lieku klāt saulespuķu sēklas gan zaļas, gan grauzdētas, kā arī maltas kaņepes.
Ķimenēm nav smaržas:))) Ņjāāā......