Kaspars33 [01.09.19]: Sveiki meistari!Esmu nobriedis iegādāties kūpinātavu abbas,bet nevaru izlemt cik lielu ņemt un kur viņas var iegādāties,protams viss mājas vajadzībam un pašpatēriņam..:)Varbut kāds var ieteikt ko!
Izlasi agtāk rakstīto šai sadaļā. Viss jau ir aprakstīts.


Man šitãda pašbūvēta uzparikte.... sanãca gardi...
Sveiki meistari!Esmu nobriedis iegādāties kūpinātavu abbas,bet nevaru izlemt cik lielu ņemt un kur viņas var iegādāties,protams viss mājas vajadzībam un pašpatēriņam..:)Varbut kāds var ieteikt ko!
Beigās uzmet kādu sauju sāli un būs brūns!
Arvids8 [30.08.19]: Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garša
Ķirsis manuprāt nav sveķains, plūme gan. Es zivīm dažreiz speciāli uz beigām uzmetu ķirsi, dod skaistu krāsu.
Brencis21 [30.08.19]: EdgarsB [Vakar]: Brenci, neturi sveci zem pūra, padalies kā gatavot un no kurienes tā smaka.
Es gatavot vispār neprotu.To no kurienes tā smaka, jau tev vajag pastāstīt un cik kādas dūņas esi ēdis? Ja reiz pat negatavo!
:)))
Ģeniāla atbilde. paldies par padomu.
man ābele liekas rūgtāka par alksni,mazāk sūrs būs ja izmanto sausu,pašās beigās krāsai var zaļu ,ļoti labi ir sausi priežu čiekuri,var pat sausas priežu ēveļskaidas(ik pa brīdim mitrinot)
Arvids8 [30.08.19]: Manā kastē apakšējā rinda ir ap 10cm augstumā,skaidas(ar cirvi satestas) beru apm. 3 saujas,jāuzpasē uguns,lai nepiedeg, siltā laikā 40-50 min. gatavs. Pa starpām 2x izvēdinu... Visi ēd ņurrādami... Vēlreiz iesaku lietot ābeli.
Kur lai pilsētnieki ņem to ābeli?
Manā kastē apakšējā rinda ir ap 10cm augstumā,skaidas(ar cirvi satestas) beru apm. 3 saujas,jāuzpasē uguns,lai nepiedeg, siltā laikā 40-50 min. gatavs. Pa starpām 2x izvēdinu... Visi ēd ņurrādami... Vēlreiz iesaku lietot ābeli.
Kūpinātavās, kur ir mazs attālums starp produktu un skaidām, parasti sanāk ar rūgtuma piegaršu. Var mēģināt mazak likt skaidas un būs cits rezultats.
Kengurs24 [30.08.19]: ass [14:15]: Saskatijos YouTubi uzbuveju atro zavetavu no veca katla,produkija parugta,ko daru nepareizi?Tur katrs kautko savadaku saka to mitras skaidas to sausas?Ar zaļu nekas labs nebūs ....melns un rūgts un ļoti neveselīgs...visam jābūt sausam,arī zivs ir jānosusina
Pēc ES standartiem, neviens mājas kūpinājumslv nav ,, labs un veselīgs,,.
ass [30.08.19]: Saskatijos YouTubi uzbuveju atro zavetavu no veca katla,produkija parugta,ko daru nepareizi?Tur katrs kautko savadaku saka to mitras skaidas to sausas?
Ar zaļu nekas labs nebūs ....melns un rūgts un ļoti neveselīgs...visam jābūt sausam,arī zivs ir jānosusina
EdgarsB [30.08.19]: Brenci, neturi sveci zem pūra, padalies kā gatavot un no kurienes tā smaka.
Es gatavot vispār neprotu.
To no kurienes tā smaka, jau tev vajag pastāstīt un cik kādas dūņas esi ēdis? Ja reiz pat negatavo!
:)))
Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garša
Saskatijos YouTubi uzbuveju atro zavetavu no veca katla,produkija parugta,ko daru nepareizi?Tur katrs kautko savadaku saka to mitras skaidas to sausas?
Brenci, neturi sveci zem pūra, padalies kā gatavot un no kurienes tā smaka.
Es gatavot vispār neprotu.
Lasu un smaidu: saprotu, te dūņu semiljē eksperti novākušies. Jūs vispār zinat, kā garšo dūņas un no kurienes ,, zivīm tāda,,?
Ķeru zivis dažādās tilpnēs, gan purva dīķos, gan dzidros ezeros un garša zivīm vienādi izcila. Varbūt vienkārši neprotiet pagatavot un tad pie vainas ,, dūņu garša,, .
Kā kurā dīķī!Ir tādi dīķi kur karpa nav ēdama,ir pat asariem dūņu piegarša.
Šķiet, ka piena pelde līdakai nāca par labu. Sākumā bailīgi stiepu roku pēc pirmās kotletes, bet, izrādās, uztraukumam nebija pamata. Dūņu garšas nav, arī karpa izdevās lieliska :)
Paturi pienā uz nakti. Tas līdz. o.