daddy_j
29.07.20
Dažreiz vēl tumšākas...
Kengurs24, 28.jūlijs 2020, 22:21
Paskaties zemāk, Raiham smukas vistiņas, zeltainas (vai arī kamera labāka) :D ...bet šitādus darvas pikučus ēdot, ātri vēzī iedzīvosies...
Dažreiz vēl tumšākas...
Kengurs24, 28.jūlijs 2020, 22:21
raihs [40m]: Kengurs24 [9m]: raihs [35m]: urmaas [20:27]: "Rubeņu" izstrādājumiem sen vairs nav tas smeķis. Ja kādreiz speciāli braucu uz to bodīti, tad tagad pat izstrādājumiem neskatos virsū.Kur diez iemesls?Jo lielāks kantoris,jo lielāks bardaks!...Man visi kundes saka ka no Rub...vistām tik nosaukums palicis!Brīva niša tātad! :)Nu diez vai! Pilnas malas ar "kaktu meistariem"...katram savi kundes,bet cilvēki ātri atēdas!visu laiku vajag jaunus!palielinās apgrozíjums,palielinās ražošana,bet kvalitāte pazūd!
Kengurs24, 28.jūlijs 2020, 22:14
raihs [28.07.20]: Kengurs24 [9m]: raihs [35m]: urmaas [20:27]: "Rubeņu" izstrādājumiem sen vairs nav tas smeķis. Ja kādreiz speciāli braucu uz to bodīti, tad tagad pat izstrādājumiem neskatos virsū.Kur diez iemesls?Jo lielāks kantoris,jo lielāks bardaks!...Man visi kundes saka ka no Rub...vistām tik nosaukums palicis!Brīva niša tātad! :)Nu diez vai! Pilnas malas ar "kaktu meistariem"...katram savi kundes,bet cilvēki ātri atēdas!visu laiku vajag jaunus!palielinās apgrozíjums,palielinās ražošana,bet kvalitāte pazūd!
Kengurs24 [28.07.20]: raihs [35m]: urmaas [20:27]: "Rubeņu" izstrādājumiem sen vairs nav tas smeķis. Ja kādreiz speciāli braucu uz to bodīti, tad tagad pat izstrādājumiem neskatos virsū.Kur diez iemesls?Jo lielāks kantoris,jo lielāks bardaks!...Man visi kundes saka ka no Rub...vistām tik nosaukums palicis!Brīva niša tātad! :)
raihs [28.07.20]: urmaas [20:27]: "Rubeņu" izstrādājumiem sen vairs nav tas smeķis. Ja kādreiz speciāli braucu uz to bodīti, tad tagad pat izstrādājumiem neskatos virsū.Kur diez iemesls?Jo lielāks kantoris,jo lielāks bardaks!...Man visi kundes saka ka no Rub...vistām tik nosaukums palicis!
urmaas [28.07.20]: "Rubeņu" izstrādājumiem sen vairs nav tas smeķis. Ja kādreiz speciāli braucu uz to bodīti, tad tagad pat izstrādājumiem neskatos virsū.Kur diez iemesls?
seedoo [27.07.20]: seedoo [20m]: Raih ši ir ze- best. Šodien brekus nokūpināju, bez lieka čakara:)Nu, nezinu... Temperatūra regulējas uz impulsiem, kā indukcijai, kas reāli besī. Uzkarst, un tad atslēdzas, temperatūra neregulāra- vai nu krītas pat daudz, vai nu ceļas par daudz. Es izlīdzos ar strāvas kontrolieri- uzgriežu kūpinātavu līdz maksimumam, un regulēju ar šo- darbojas perfekti.Es pat gribētu teikt, ka risinājums ir perfekts! Uzstādītā temperatūra stāv kā iemieta!
raihs, 27.jūlijs 2020, 22:30
Ir tiesa...jāpasē cītīgi. Interesants risinājums, būs jāpaštuko. Man gan uz zivi gan lielākais akcents un tur mazāk gemora kā vistai....
seedoo [20m]: Raih ši ir ze- best. Šodien brekus nokūpināju, bez lieka čakara:)Nu, nezinu... Temperatūra regulējas uz impulsiem, kā indukcijai, kas reāli besī. Uzkarst, un tad atslēdzas, temperatūra neregulāra- vai nu krītas pat daudz, vai nu ceļas par daudz. Es izlīdzos ar strāvas kontrolieri- uzgriežu kūpinātavu līdz maksimumam, un regulēju ar šo- darbojas perfekti.
raihs, 27.jūlijs 2020, 22:30
zaraza [27.07.20]: Elektrisko kūpinātavu vienlaicīgs pluss un mīnuss ir temperatūas stabilitāte... Tieši tā pat kā malkas plītī, kur var izcept tādu cepati, kas uz gāzes vai elektriskās nesanāk... Pie tam nav algoritma, haotiska temperatūras diapazona lēkāšana nodrošina garšas īpatnības... Bet nu katram savas izvirtības...Ja reiz vistai ir teikts, ka 60-70° ir optimāla temperatūra, es pie tās arī pieturos. Pēc manas saprašanas stabilitāte-tas ir labi.
A par vistām, tad viss jau no biezuma - ja tie Ķekavas, Bauskas utt. vistu izstŗadājumi,kas svarā ap kilogramu, tad pa 1.5h mierīgi, ja normāls resns broileris 3-4 kg tad bez 2,5h nesaiet.
Maris_C [27.07.20]: raihs [17m]: Karoč, sūdīgas jums visiem kūpinātavas :)Karoč, cepšana un kūpināšana ir divas dažādas lietas. :))))Tā NAV cepšana! Rezultātas sanāk tāds, ka Rubeņi atpūšas! (tā vismaz saka tie, ar ko esmu dalījies:) Ta ka nevaig *irst
raihs [27.07.20]: Karoč, sūdīgas jums visiem kūpinātavas :)Karoč, cepšana un kūpināšana ir divas dažādas lietas. :))))
seedoo [27.07.20]: Raih ši ir ze- best. Šodien brekus nokūpināju, bez lieka čakara:)Nu, nezinu... Temperatūra regulējas uz impulsiem, kā indukcijai, kas reāli besī. Uzkarst, un tad atslēdzas, temperatūra neregulāra- vai nu krītas pat daudz, vai nu ceļas par daudz. Es izlīdzos ar strāvas kontrolieri- uzgriežu kūpinātavu līdz maksimumam, un regulēju ar šo- darbojas perfekti.
Kengurs24 [27.07.20]: raihs [20:15]: tr222 [19:00]: par ilgu nebija, ātrāk paņemu nost uz 3h 80 grādos bet vēl bij par jēlu, kopā sanāca 4h un perfekti gatavas. tik tā āda...Dīvaini. Kā var sanākt tā, ka man marinēta vista gatava 60-70 grādos 70 minūtēs? (Metāla kūpinātavā). Ka tik Jums nav tas termometrs greizs...Nu tas interesanti!?varbūt maza pečka un kūpini pāris mazas vistas!:)...un ārā karstums!Jā,maza- Kota saucas. Somu ražojums. Trīs vistas ielien. Bet 70-75 minūtes... (tas pie nosacījuma, ka vistas lieku iekšā jau karstā kastē). Bet neatkarīgi no vistu daudzuma un ārējās temperatūras, kūpināšanas laikam vajadzētu būt līdzīgam. Karoč, sūdīgas jums visiem kūpinātavas :)
Jo vairāk piebāzta kūpinātava,jo ilgāk kūpinās...kkā tā!:)