mjuniors [30.07.20]: Japānas liellops marmora gaļa 300€/kg. Speciāli selekcionēts, plus kā viņi paši saka vēl speciāli jābaro ar vīniem, aliņiem, klasiskā mūzika utt. :))
Wagyu steika gabals ap 300g tādu naudu restūzī izmaksās:)
Rīt speciāli iebraukšu xxx.sestdien cepšu, varēsiet paspēt līdz Japānai, samērīsimies.
:D
gribētu redzēt to restūzi , kur dod Lv liellopus...
gribētu redzēt to restūzi , kur dod Lv liellopus...
Pagaidām liellopa gaļas apgādes formulu esmu šausmīgi vienkāršojis. Svaigu gos fileju jebkurā laikā var dabūt pa 16 tugriki per kilo. Tā kā ir ļoti jāpiepūlās, lai to sačakarētu (es pat teiktu - neiespējami), tad droši var dot pārcepšanas meistariem, tāpat viņi izgāzīsies. Pluss filejai arī tāds, ka pusceļā uz māju vari pārdomāt un uzmeistarot svaiga liellopa tartaru vai karpačo. Priekš karpačo vajag iešaut saldētavā, lai viegli sasalst un var ar nazi superplānās šķēlītēs sašņikāt.
Ar "latvijas zoli" jeb "lielveikala sarkano" eksperimentēt pārstāju. Ciešamu izspiest var, bet tomēr lieli papildus izdevumi zobu bakstāmajiem. :)))
geos, 30.jūlijs 2020, 23:44
trakiem pieder pasaule, bet ne šim....ar parastu Latvijas Brūno varbūt tā var...
geos [30.07.20]: Pagaidām liellopa gaļas apgādes formulu esmu šausmīgi vienkāršojis. Svaigu gos fileju jebkurā laikā var dabūt pa 16 tugriki per kilo. Tā kā ir ļoti jāpiepūlās, lai to sačakarētu (es pat teiktu - neiespējami), tad droši var dot pārcepšanas meistariem, tāpat viņi izgāzīsies. Pluss filejai arī tāds, ka pusceļā uz māju vari pārdomāt un uzmeistarot svaiga liellopa tartaru vai karpačo. Priekš karpačo vajag iešaut saldētavā, lai viegli sasalst un var ar nazi superplānās šķēlītēs sašņikāt.
Ar "latvijas zoli" jeb "lielveikala sarkano" eksperimentēt pārstāju. Ciešamu izspiest var, bet tomēr lieli papildus izdevumi zobu bakstāmajiem. :)))
Vienīgā izeja- 25h krievu sinepēs, un tā zole kļūst ļoti pat ēdama! Toties 8,5€ kilogramā! + zobu bakstāmie, protams!
Pagaidām liellopa gaļas apgādes formulu esmu šausmīgi vienkāršojis. Svaigu gos fileju jebkurā laikā var dabūt pa 16 tugriki per kilo. Tā kā ir ļoti jāpiepūlās, lai to sačakarētu (es pat teiktu - neiespējami), tad droši var dot pārcepšanas meistariem, tāpat viņi izgāzīsies. Pluss filejai arī tāds, ka pusceļā uz māju vari pārdomāt un uzmeistarot svaiga liellopa tartaru vai karpačo. Priekš karpačo vajag iešaut saldētavā, lai viegli sasalst un var ar nazi superplānās šķēlītēs sašņikāt.
Ar "latvijas zoli" jeb "lielveikala sarkano" eksperimentēt pārstāju. Ciešamu izspiest var, bet tomēr lieli papildus izdevumi zobu bakstāmajiem. :)))
pieļauju, ka raiham Rīgā nav īsti, kur nobaudīt puslīdz īstu stdiku....
kaputaarps, 30.jūlijs 2020, 23:39
steiku...
kaputaarps [30.07.20]: pieļauju, ka raiham Rīgā nav īsti, kur nobaudīt puslīdz īstu stdiku....
Nu nav gan...
Vēl pirms karantīnas paspēju pabūt Taizemē. Ieraugu Argentīnas steiku restorānu, nodomāju, ok, gribu. Ieraudzīju cenu - 150-200€ standarta porcija... Neparakstījos...
pieļauju, ka raiham Rīgā nav īsti, kur nobaudīt puslīdz īstu stdiku....
Kura vairs piena nedod :))
Maxima LV tirgo parastu govs gaļu...
Japānas liellops marmora gaļa 300€/kg. Speciāli selekcionēts, plus kā viņi paši saka vēl speciāli jābaro ar vīniem, aliņiem, klasiskā mūzika utt. :))
kaputaarps [6m]: maximā steiks...usi..Pox, Sky un specveikals ja nav pa ceļam
usis, 30.jūlijs 2020, 23:13
Tak paveries apkārt..... visi, kas ar lopiem,... Sharole.....turki pie robezas ar vaļā mutēm gaida...
kaputaarps, 30.jūlijs 2020, 23:18
LV maximā nepaliek nekā... burtiski nekaāā...
kaputaarps [6m]: maximā steiks...usi..Pox, Sky un specveikals ja nav pa ceļam
usis, 30.jūlijs 2020, 23:13
Tak paveries apkārt..... visi, kas ar lopiem,... Sharole.....turki pie robezas ar vaļā mutēm gaida...
kaputaarps [30.07.20]: maximā steiks...usi..
Starp citu, nav nemaz tik traki. Normāla gaļa, ja trāpa uz pievedumu. Es "Skārnī" A7 pērku, bet arī jātrāpa uz pievedumu.
kaputaarps [30.07.20]: maximā steiks...usi..
Pox, Sky un specveikals ja nav pa ceļam
Es ņem to lop, tagad neticēsi-50% gadījumu Maximā xxx, gemosa steika garšviela, bik eļļa, 2 stundas, tad uz grila karsta 4 min no katras puses,ja biezs gabals virs 3 cm, tad no 4 pusēm, cepene 15 min 70 grādi, beigās paceļu kād minūti uz 200, pirms lieku cepenē uzliek pirkuši sviet.