Sveiki...kadam ir pieredze cik tālu jūra var braukt un cik tālu vsp vajadzētu asariem un mencai?!
Ilgi tajā pusē neesmu bijis, tāpēc jautājums- vai pie jūras Olmaņos iebraukšana kā senāk, vai ceļi ciet?
Vakarā sākas,ap saulrietu pieklust.Tumsā ar mainīgiem uznācieniem turpinās.Tas bija 2vakarus pēc kārtas.
leonids [20.08.21]: Butes pa druskai ķeras.Vakar 3 st. 4,5kg.
Cope izteikti tumšajā laikā vai arī gaismā ņem?
Butes pa druskai ķeras.Vakar 3 st. 4,5kg.
Jā.Vīri teica,ka situācija visur līdzīga.Līča pusē līmenis līdz kāpai.Dabūju atkāpties 3reizes,ūdens nāca klāt .
leonids, 19.augusts 2021, 10:45
čoriņi arī ir kādi?
Jā.Vīri teica,ka situācija visur līdzīga.Līča pusē līmenis līdz kāpai.Dabūju atkāpties 3reizes,ūdens nāca klāt .
Brauciet tepat uz jūru.Vakar 5,5kg trīs stundās.Zāle daudz,sadzīvot var.
leonids, 19.augusts 2021, 09:51
Ragā biji?
Brauciet tepat uz jūru.Vakar 5,5kg trīs stundās.Zāle daudz,sadzīvot var.
Sveiki copmaņi,varbūt ir kādam vēlme aizlaist šoruden pacopēt uz Norvēģiju?Doma ir copēt no krasta,apmēram uz nedēļu.Septembra otra puse.
Pamērcē sojas mērcē ar mārrutkiem un min uzreiz iekšā. Sašimi tjipa. Tīri ēdams, bet gaumes lieta, protams.
Udele [17.08.21]: Mazsālīts lasis vai vimba - sāls un cukurs! Kad zivs uz maizes tad pa virsu piperu un sīpolu. Viss!! Tik vienkārši!
edzuss2, 15.augusts 2021, 21:14
un vēl varu ieteikt tuč, tuč citrona sulu. perfekti!
Vai vēl labāk, laimu.!
majonēzi uzsmērē, kad ēd.
Mazsālīts lasis vai vimba - sāls un cukurs! Kad zivs uz maizes tad pa virsu piperu un sīpolu. Viss!! Tik vienkārši!
edzuss2, 15.augusts 2021, 21:14
un vēl varu ieteikt tuč, tuč citrona sulu. perfekti!
Nu ko vīri, rīt vēl kāds taisās uz copi?
Mazsālīts lasis vai vimba - sāls un cukurs! Kad zivs uz maizes tad pa virsu piperu un sīpolu. Viss!! Tik vienkārši!
edzuss2, 15.augusts 2021, 21:14
Par gaumi nestrīdas, katram sava garšas izjūta, bet kā mani mācīja sirmgalvis, tad izvelkot zivi no ūdens tai ūdeni vairs nav jāredz. Un tā recepte svaigi izvilktai forelei vai lasim bija 1:2:3, tas ir tējkarote piparu, divas cukura, trīs sāls uz 1KG svaigas filejas, tin maisiņā, sēdies virsū un pēc 20 min. liec uz maizes. Ar šmigu var apēst dajebko, mednieku amaizantās zaķa spiras un svaigus pautus utt., pats gan esmu tikai dzinējs bijis un "trāpījās" uzkodā svaigi pauteļi, kas līdzīgs tai svaigajai laša filejai "no zem pakaļas" jo dzimtenīte bija pusgraņonka un ap 50° !!!
Ne asakas, VĪRI, tfu tfu tfu . . . .