atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kūpinātavas

Gangsteris 14.02.23
Willy [14.02.23]: Gangsteris [18:07]: cento [15:33]: Pārdod paštaisītu kūpinātavu, no biezsienu caurules.
Var kurināt kūpinātavas apakšā, būs karstā kūpināšana, var kurināt krāsniņu, būs aukstā kūpināšana .Neņem ļaunā draudziņ, bet tavs piedāvājums ir pilnīgs sū.. Un kurinot tajā mazajā krāsniņā toč nav zvanīts, ka būs aukstā kūpināšana..Krāsniņa nemaz nav maza!tieši aukstajam kūpiņam neko lielu nevajag...drīzāk kūpinātava ir maza,bet tas kāda kam vajadzìba!
Es kūpkasti būvētu lielāku no koka!bērnībā laukos tāda bij...
Abas ir labas!500L kalpo jau 8gadus...
Nu, ir jau gan maza. Ar Tavu nevar salīdzināt, jo cits princips.. Es tagad savu koceni pārbūvēju, man metāla nepatīk, bet tas subjektīvi.
Gangsteris 14.02.23
cento [14.02.23]: Piekrītu, ka nav man te viss ideāli uztaisīts, bet nu - izejvielas - biezsienu caurule un krāsniņa ir gana labi , trubu- jā, to vajag citu , garāku ....
Tieši auksti kūpinata gaļa bija ļoti laba....
Tā ir Godmaņa buržuika.. Cik ilgi kūpināji aukstajā režīmā?
cento 14.02.23
Šis ir makšķernieku portāls....
Es teiktu - viena laša cenā .... ! :-)
Arvids8 14.02.23
Neceliet degunus gaisā,izdevīgs piedāvājums ! Par tādu naudu knapi materiālu var nopirkt...Aparāts ilgtermiņā nenolietojams!!!
Willy 14.02.23
Gangsteris [14.02.23]: cento [15:33]: Pārdod paštaisītu kūpinātavu, no biezsienu caurules.
Var kurināt kūpinātavas apakšā, būs karstā kūpināšana, var kurināt krāsniņu, būs aukstā kūpināšana .Neņem ļaunā draudziņ, bet tavs piedāvājums ir pilnīgs sū.. Un kurinot tajā mazajā krāsniņā toč nav zvanīts, ka būs aukstā kūpināšana..

Krāsniņa nemaz nav maza!tieši aukstajam kūpiņam neko lielu nevajag...drīzāk kūpinātava ir maza,bet tas kāda kam vajadzìba!
Es kūpkasti būvētu lielāku no koka!bērnībā laukos tāda bij...
Abas ir labas!500L kalpo jau 8gadus...
cento 14.02.23
Cena EUR 100,-.
cento 14.02.23
Piekrītu, ka nav man te viss ideāli uztaisīts, bet nu - izejvielas - biezsienu caurule un krāsniņa ir gana labi , trubu- jā, to vajag citu , garāku ....
Tieši auksti kūpinata gaļa bija ļoti laba....
Bebrs 14.02.23
Nav nemaz tāds sūds, karsto nokūpināt var, auksto gan nē. Pie tam es vēl ierobežotu caurules diametru, vienkāršakais variants to izdarīt ir caurulē pie kurtuves ielikt vienu vai vairākus ķieģeļus. Par lētām naudiņām nav nemaz tik slikts variants. Kas grib "lepni", var pirkt "Abas".
Gangsteris 14.02.23
cento [14.02.23]: Pārdod paštaisītu kūpinātavu, no biezsienu caurules.
Var kurināt kūpinātavas apakšā, būs karstā kūpināšana, var kurināt krāsniņu, būs aukstā kūpināšana .
Neņem ļaunā draudziņ, bet tavs piedāvājums ir pilnīgs sū.. Un kurinot tajā mazajā krāsniņā toč nav zvanīts, ka būs aukstā kūpināšana..
cento 14.02.23

Pārdod paštaisītu kūpinātavu, no biezsienu caurules.
Var kurināt kūpinātavas apakšā, būs karstā kūpināšana, var kurināt krāsniņu, būs aukstā kūpināšana .
WILKS 18.06.22
Esmu savas pirmas kupinatavas meklejumos, ka saka budzeta variantu, neplanoju lielas porcijas kupinat, paris breksuki, asari varbut kada vistas pakala, nekas vairak.

Ko jus varetu ieteikt? Skatos uz ko gabaritos loti nelielu, velams ne uz mangala/grila liekamo.

edvinsdainis, 9.jūnijs 2022, 13:31

Man ABAS 100 litru kūpinātava, lietoju jau otro gadu. Kūpinu vai nu zivis vai vistu spārnus. Aparāts neliels, ērtībai pieriktēju ritentiņus. Man šis patīk, pāris stundas un kūpiņš gatavs. Kūpinot zivis, vanniņā beru smiltis, vistai leju ūdeni.
Willy 18.06.22
Brex [18.06.22]: [quote=675703]Varbūt kāds var padalīties kā pareizi būtu kūpināt asarus? Ir doma šovasar pamēģināt, bet lielas skaidrības nav.

Mundo- tikai nekādā gadījumā asari nevar pārkūpināt- garšos kā milti.

Vēl- par tām melnajām un skābajām Abas kūpinātavās, tagad, ja nekūpinu vecajā kūpinātavā, bet Abas- turu nedaudz vaļā durtiņas, lai tas dūms vairāk nāk ārā un tur nekuļas pa iekšu. Sanāk labāk. Mēģināju bez mizas- rezultāts neko labāks. Malka sauss alksnis, 2-3-4 gadi nostāvējis šķūnī. Willy, kādas Tavas domas??
Man asaru nav!bet ganjau ka labi!;)žani esmu kūpinājis.arī ar sausu malku!
Ar zivīm vēl tas,ka liet,vai neliet škidrumu tauku vanniņā!??
Brex 18.06.22
[quote=675703]Varbūt kāds var padalīties kā pareizi būtu kūpināt asarus? Ir doma šovasar pamēģināt, bet lielas skaidrības nav.

Mundo- tikai nekādā gadījumā asari nevar pārkūpināt- garšos kā milti.

Vēl- par tām melnajām un skābajām Abas kūpinātavās, tagad, ja nekūpinu vecajā kūpinātavā, bet Abas- turu nedaudz vaļā durtiņas, lai tas dūms vairāk nāk ārā un tur nekuļas pa iekšu. Sanāk labāk. Mēģināju bez mizas- rezultāts neko labāks. Malka sauss alksnis, 2-3-4 gadi nostāvējis šķūnī. Willy, kādas Tavas domas??
Diena laba copmaniem un kupinatajiem.

Esmu savas pirmas kupinatavas meklejumos, ka saka budzeta variantu, neplanoju lielas porcijas kupinat, paris breksuki, asari varbut kada vistas pakala, nekas vairak.

Ko jus varetu ieteikt? Skatos uz ko gabaritos loti nelielu, velams ne uz mangala/grila liekamo.
Arvids8 09.06.22
Tieši tā,ātrai ēšanai.Es izķidāju,grieziens aiz galvas spurām,uzmanīgi izņemu iekšas,atstāju pārējos labumus-ikrus,pieņus,taukus. Vēderā pāris ķiploka šķēlītes ar sāli,sāli virsū asariem un kastē iekšā...
Domaataajs 09.06.22
Ir redzēti un ēsti arī tādi asari, kuri ir kūpināti bez tīrīšanas un ķidāšanas. Sūdzēties nebija par ko. Ātrai apēšanai der, un ja ir svaigi uz kūpināšanas brīdi.
Bebrs 08.06.22
Varbūt kāds var padalīties kā pareizi būtu kūpināt asarus? Ir doma šovasar pamēģināt, bet lielas skaidrības nav. Vairāk interesē tieši pats zivju sagatavošanas process - vai labāk ir iekšas un žaunas tīrīt arā jeb likt pa taisno kāds nācis no upes? Vēl jautajums vai kūpināt var tikai svaigas zivis jeb arī var sasaldēt (pakrāt apjomu pa vairākām copes reizēm), tad atsaldēt un kūpināt?
Un garšvielas likt pirms pašas kūpināšanas vai pāris h, lai savelkas? Paldies jau iepriekš!

Mundo, 8.jūnijs 2022, 23:18

Iekšas, žaunas ārā. Saldētas zivis kūpināt var, bet nebūs kā svaiga. Garšvielas vēlam likt vismaz 3 stundas pirms kūpina.
Mundo 08.06.22
Varbūt kāds var padalīties kā pareizi būtu kūpināt asarus? Ir doma šovasar pamēģināt, bet lielas skaidrības nav. Vairāk interesē tieši pats zivju sagatavošanas process - vai labāk ir iekšas un žaunas tīrīt arā jeb likt pa taisno kāds nācis no upes? Vēl jautajums vai kūpināt var tikai svaigas zivis jeb arī var sasaldēt (pakrāt apjomu pa vairākām copes reizēm), tad atsaldēt un kūpināt?
Un garšvielas likt pirms pašas kūpināšanas vai pāris h, lai savelkas? Paldies jau iepriekš!
Bebrs 11.05.22
Bebrs 11.05.22
Kūpinot tikai ar sausu malku vairāk sanāk cepta, nevis kūpināta zivs, zaļā ir jāliek. Es lieku pusi uz pusi sauso/svaigi nozāģēto, bet daudz kas ir atkarīgs no kūpinātavas īpatnībām(trubas diametrs, garums, kā izbūvēta trubas ieeja kūpinātavā, utt) Kad izkurināsi pāris tonnas kalorijas, tad gan jau piešausies :D

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs