Nu nekas jauns.Tārpiņus un kukainīšus visā pasaulē lieto lielos daudzumos.Un nekas.Tagad saskaņā ar ES regulām arī letiņi varēs bāzt tārpiņus kuņģī.Nu te tāds,īsti nezinu reāls gadījums vai pasaka.Tiesa visi mīti un leģendas balstīti uz reāliem notikumiem. Džeki copē.Paliks pa nakti.Iekož garšīgajā cepumā. Vakarā vāra zivju zupu.Zivju maz,zupa šķidra.Uz daddy bujobēzi nevelk.Viens saka - man sieva iedeva burku ar vārītiem rīsiem.Pieliks,būs biezāka. Nu zupa garšīga.No rīta zivis negrib ķerties uz sliekām.Nu tātad jāķer uz baltajiem.Nevar atrast. Atrodas burka ar rīsiem.
Truba ir uzpridzinata tas ir fakts. Delfins nospraga ari fakts. A ka bus ar mencam? Dabas aiztavji kluse.
Uff, pāris sviedru pilienu! Puiši, man tas basītis ir 36 gadus spēlēts, un tagad tikai cope
Zinu aukstos grozus, man pagalmā viens tāds stāv, spēlējot ar sīkajiem mīnusus man visu laiku auksts, viņiem pāris gadus trenējoties karsts. Vakar neaizbraucu uz hoķi, komandai esot bijuši auksti vārti. Un visiem 15. Gaidam fiziskās sagatavotības trenera pro komentāru- par aukstiem groziem.
Redzi, Usīti reizēm basītī ir tāda problēma kā aukstais grozs. Nu tu visu izdari pareizi, bet bumba lec ārā. Mūsējie spēlē sapīti, bet gan jau ka pārtraukumā Luka saliks visu pauros
Runā, ka no veca alkohola sūdīgi esot otrā dienā. Ja kādu litru izdzer un vairāk. :)

Re Bear Grylls regulāri visādas dranķības ēd un ko ? Dzīvāks par dzīvu :)
Domaataajs [27.02.23]: Samals tos circeņus un tarakānus pulverī,
A varbūt, ka jau ēdam.
Nu, iebaros kaut kā mums tos kaltētos kukaiņus. Nu un !
Mēs ikdienā ēdam daudz lielākus sūdus kā šo.
Tā vien šķiet ka tajā ziemas ābolā ir daudz vairāk herņas kā tajā sienāzī.
Cita lieta ka tev uzraksta, kas sastāvā. Un es negribētu maizes receptē redzēt šo ingredientu.
Mans darbinieks hanzas maiznīcā agrāk strādāja.
Stāstija, ka dažas mīklas sastāvdaļas tik gāzmaskā drīkstēja pievienot.
Un maz mēs esam apēduši tāda, ko negribētu. Tīri nezinot. Apēdām un labi patika.
Man tā nezinot iebaroja mīdijas. Garneļu Zupas sastāvā.
Garšoja.
Negribēju mēģināt ne pa kam, gluži kā austeres.
Neesmu ēdis, pretīgas pēc skata.
Tās man neiesmērēs.
Usim. Pirms pč notiks izloze, kur un kas ar ko spēlēs. Latvijai nosacīti ir maz punktu FIBA koeficientos, katra uzvara uzlabo šo ciparu. Teorētiski pie labāka kofiņa var tikt pie švakākiem pretiniekiem. PČ gan baigi švako vairs nemēdz būt, pat afrikāņi vai aziāti nav peramās komandas.
Spunde [17m]: Neesmu laucinieks, bet zinu, ka vecs piens nenēdz būt.Veči taču piedurās :)
Par sapelējšu sieru, baltu desu ar nesaprati ?
RaimisD, 27.februāris 2023, 19:05
Zaļu sieru, baltu desu pa retam esmu lietojis, tad kad jāievŗo stils un etiķete. Tie ir importa produkti ir pretīgi.. Mirtins laikam gribēja teikt, ka uz paģirām bieži lieto paniņas. ;). Tā ir vērtīga recepte.
andreiko [27.02.23]: Raimi, a nu ka uz basīti! pēc minūtēm dažpadsmit sākas. Un svarīga šī uzvara, jo reitinga punkti pirms pč ir vērtē!
Kas tie par punktiem?
Raimi, a nu ka uz basīti! pēc minūtēm dažpadsmit sākas. Un svarīga šī uzvara, jo reitinga punkti pirms pč ir vērtē!
Tas viss nieki, jo par vecu alkoholu jautājumu nebij.
RaimisD [27.02.23]: Spunde [8m]: Neesmu laucinieks, bet zinu, ka vecs piens nenēdz būt.Veči taču piedurās :)
Par sapelējšu sieru, baltu desu ar nesaprati ?
:)))un mašīnu bez jumta:)))
Spunde [27.02.23]: Neesmu laucinieks, bet zinu, ka vecs piens nenēdz būt.
Veči taču piedurās :)
Par sapelējšu sieru, baltu desu ar nesaprati ?
Es gan neesmu lepns... sapuvušus sierus, appelējušas baltas desas, gliemežus (jēlus un vārītus), kā arī vecu alkoholu katrā laikā... :))
daddy_j, 27.februāris 2023, 16:31
Vot tu gluži kā mana sieva - sapelējušas desas un sieri, kā arī vecs alkohols vai labāk sarūgusi vīnogu sula. Gliemežus vēl neēd, bet uz viņas rūpīgi izraudzītajām olīvēm ledusskapī, es arī nepretendēju. Esmu baurs, no bauriem un neveidoju konkurenci cilvēkiem, ar izsmalcinātu gaumi :D Tupeņi, cūkgaļa un skābi kāposti. Fsjo! :DDDD Labi, atzīšos, kad dzīvoju laukos un mums bija govis, es regulāri patērēju uzturā vecu pienu :DDD
mirtins, 27.februāris 2023, 17:40
Neesmu laucinieks, bet zinu, ka vecs piens nenēdz būt. Tas var būt ieskābis, vēlāk pārtapis, rūgušpienā un tad sarūdzis, ja to tā netaisa biezpienu, sieru. Diezin, vai var iedzert pārrūgušu rūgušpienu.
Es esmu nedisciplinēts pavārs. Taisu pats sev ēst vairāk nekā trīsdesmit gadus. Atveru ledusskapi, pakasu olas un tad izdomāju, ko ta rīsim.
Es gan neesmu lepns... sapuvušus sierus, appelējušas baltas desas, gliemežus (jēlus un vārītus), kā arī vecu alkoholu katrā laikā... :))
daddy_j, 27.februāris 2023, 16:31
Vot tu gluži kā mana sieva - sapelējušas desas un sieri, kā arī vecs alkohols vai labāk sarūgusi vīnogu sula. Gliemežus vēl neēd, bet uz viņas rūpīgi izraudzītajām olīvēm ledusskapī, es arī nepretendēju. Esmu baurs, no bauriem un neveidoju konkurenci cilvēkiem, ar izsmalcinātu gaumi :D Tupeņi, cūkgaļa un skābi kāposti. Fsjo! :DDDD Labi, atzīšos, kad dzīvoju laukos un mums bija govis, es regulāri patērēju uzturā vecu pienu :DDD
daddy_j [27.02.23]: Bujabēzi ik pa brīdim uztaisu, bet pa dārgo tas "Marseļas nabago zvejnieku" ēdiens sanāk - saldētas jūras veltes biezumiem, pudele baltvīna, fenhelis, tomāti... sīkzivis pa 1 eur/gab (pašizmaksa) nemaz nerēķinot :)
es vairāk priekšroku dodu tom kha zupiņai, par bāzīti tiek izmantots zandarta buljoniņš:)
Sven, diezgan liels bibliogrāfisks retums.
Kātlis Ludvigs Opics "Mans ģenerālis". Latvijas valsts izdevniecība, Rīga 1964.
Pirmajā iekšlapā zem virsraksta iedrukāts "Štāba feldfēbeļa nedisciplinēts ziņojums"