Redzot pēdējo Normunds Grabovskis raidījumu ytub, man rodas jautājums, cik lojāls šis cilvēks, uz doto brīdi ir Lv...
Enkurs40, 2.marts 2024, 00:47
Nu ne ko,ignorēt Salmo veikalus un nepirkt visādus tonarus,praktiķus utt.
Enkurs40 [02.03.24]: Redzot pēdējo Normunds Grabovskis raidījumu ytub, man rodas jautājums, cik lojāls šis cilvēks, uz doto brīdi ir Lv...
Kas tad tev nepatīk? Ka krievu valodā runā? Zini no cik valstīm Normundu skatās? Ko viņam tagad darīt nejau 10 un vairāk valodās runāt.
Enkurs40 [02.03.24]: Redzot pēdējo Normunds Grabovskis raidījumu ytub, man rodas jautājums, cik lojāls šis cilvēks, uz doto brīdi ir Lv...
Kāpēc?
Redzot pēdējo Normunds Grabovskis raidījumu ytub, man rodas jautājums, cik lojāls šis cilvēks, uz doto brīdi ir Lv...
Šovakar bik doma buksē,sitienā slinkums rēķināt,pāri graķīši jāiepļauj un šlāfen.Starp citu,tagadiņ vecs mēnesis,jāzāģē malcinieks no kāta.
Labvakar copmaņu šlakai,jajutājienskko pirksti tizli.Kur nopirkt cementu ,hvz ,moš 1 moš 2 tonnas vajadzēs.Pats no Neretas gala,vai uz Jēci,a mok uz Ro,kišķiem,Jaunputnus tokenīt pēc 2 ned.braukšu uz leišiem pirkt.Ja kādam interešē ,.varu iedot galus ,kur pa taisno no fermas nopirkt.
Vairis3, 1.marts 2024, 22:43
Pie manis Brocēnos kaut vai šņauc.
Labvakar copmaņu šlakai,jajutājienskko pirksti tizli.Kur nopirkt cementu ,hvz ,moš 1 moš 2 tonnas vajadzēs.Pats no Neretas gala,vai uz Jēci,a mok uz Ro,kišķiem,Jaunputnus tokenīt pēc 2 ned.braukšu uz leišiem pirkt.Ja kādam interešē ,.varu iedot galus ,kur pa taisno no fermas nopirkt.
Bāc Willy, tagad tik iebraucu, ka par ikriem prasi. :)))
Apsāli un uzcep sviestā.
Tiek cep kādi ir, nebužini ikrus.
RaimisD, 1.marts 2024, 18:47
vads, 1.marts 2024, 22:40
Es lielajiem izrauju no plēves, iekuļu olā plus zaļumi un uz pannas.
Bāc Willy, tagad tik iebraucu, ka par ikriem prasi. :)))
Apsāli un uzcep sviestā.
Tiek cep kādi ir, nebužini ikrus.
RaimisD, 1.marts 2024, 18:47

Šis plaukts, kas baro uzņēmumu 60 gadus Karl.
Manas un trīs užavnieku pārdomas.
Mēs visi zinām frāzi- Pastāvēs, kas mainīsies. Brīžos kad esmu ,,raudājis spilvenā" šeit forumā, man ieteica - pārorientē ražošanu, optimizējies bla,bla,bla
Reku kompānija, kas ražo vienu produktu 60 gadus. Sorry, sūda plauktu sistēmu. Mainās tikai plauktu un atvilktņu izvietojums.Noveduši to līdz ideālam savā nišā. Piedāvā labāko variantu cenas- kvalitātes ziņā.
Morāle.
Ne vienmēr ir jāmaina labais, pie tā jāturās un jāpadara vēl labāks.
Skriet līdzi laikam, sagraut veco un būvēt jauno pa roku galam. Tā nav izeja.
Tāda rīcība ir novērojama stipri plāšāk kā mēbeļu ražošana un Latvijas virzība daudzās jomās. Sadirst veco nav problēmu, uzbūvēt jaunu grūti.
Es neiestājos par stagnāciju, bet par to, ka saglabā strādājošo un uzlabo to. Paņem labāko, kas gadiem ir pierādījis tiesības uz eksistenci.
Willy [01.03.24]: Bomba!...jāķer asars!:)
Pie aliņa vai ku labs !

Bomba!...jāķer asars!:)
Willy [01.03.24]: RaimisD [29m]: Bāc Willy, tagad tik iebraucu, ka par ikriem prasi. :)))
Apsāli un uzcep sviestā.
Tiek cep kādi ir, nebužini ikrus.Nu jā zivs skaidra lieta,bet tāds lērums asara ikru nav gadījies!:)un ar tādu mantu nevar mētāties!Paldies Raimi!par laivu sez.noslēgumu-priekā!;)

Priekā kungi ! Tad pāris mēneši laivu un motoru apkopei , tad atkal tiekās uz ūdeņiem.
RaimisD [01.03.24]: Bāc Willy, tagad tik iebraucu, ka par ikriem prasi. :)))
Apsāli un uzcep sviestā.
Tiek cep kādi ir, nebužini ikrus.

Nu jā zivs skaidra lieta,bet tāds lērums asara ikru nav gadījies!:)un ar tādu mantu nevar mētāties!Paldies Raimi!par laivu sez.noslēgumu-priekā!;)
Bāc Willy, tagad tik iebraucu, ka par ikriem prasi. :)))
Apsāli un uzcep sviestā.
Tiek cep kādi ir, nebužini ikrus.
Willy [01.03.24]: Asarim tonna ikru!:)
Kā tos pagatavot?saprotu,ka jācep uz pannas...
Šitādus smukuļus filēju. Pipars, sāls, cepts sviestā uz pannas. Kad gatavs bišķi citronu uzspiežu. Garnējumā vārīta cepta kartupeļu šķēles ar dillēm. No zaļumiem labi iet klāt spināti eļļā ar citronpipariem, vai ar pesto. Der arī svaigs gurķis, tomāts.
Marinējumus neieteiktu. Ar citrona sulu fonā nav īsti labi, baigi aktīvs tas etiķis , zivs garša pazūd.
Daudzi asaru filēšanu uzskata par ķecerību un gatavo ,,pilnā izmērā".
Var protams. Arī tā dažreiz daru.
Tik lielos nedīrāju. Tīru zvīņas un cepju ar ādu.
Ierīvē tos pašus sāli piparus. Var vēderā dilles salikt. Izvārta panējumā vai bez tā. Cepj, praktiski vāra sviestā, diezgan padaudz tā vajag. Gatavam svaigi melnie pipari ,bišķi var citronu.
Garnējums tas pats
Var visu to arī cepenē izveidot, bet priekš asara pārāk liels gods:)

Asarim tonna ikru!:)
Kā tos pagatavot?saprotu,ka jācep uz pannas...
Pēdējo dziesmu nesagaidīju :/
Kas tad tur bija tas labākais?