A kā vispār no tā buma kko nopirkt?
kikizozo, 25.oktobris 2024, 17:07
Uzraksti...sazvani...aizbrauc un nopērc vai sarunā par sūtīšanu pakomātos,kā visur uz šīs zemītes !:)
A kā vispār no tā buma kko nopirkt?




Trīs gadus savu 25.okt.2020. rekordu tā arī pārsist nav izdevies!:)
Šod.cope laba!vieglais bb un beidzot!!!Buma pele izšāva!!:)ap 2,5kg līdacēns!..testēju jauno Golden catch kātu 30-120gr.garums 2,51m un Svivlo mazo spoli!lido zvērā!pat Buma pele izkalst lidojot!:))...ja par peli,tad bij smuks vējiņš,pele viegla ap 45gr un lido tīri ok!var teikt ļoti lēnu grimstoša.var gremdēt lēnām,vai ātrāk velkot iet gandrīz pa virsu..izstrādājums labs-rekomendēju!:)..copes un zivis bij arī uz vidējām 40-60gr gumijām!uz lielo Motoroil viena laba cope!
...ā,nu jā!laivā uzēdu lašmaizītes un šašliku,laikam lielais kko saoda un kkur notinās!:)
Sveicieni jubilāram! Lai veselība un skaisti lomi!:)
RaimisD [24.okt]: Apsveicu Willy!
Lai spēcīgs gars un veselība, zivis pats noķersi ;)
Paldies Raimi!;)zelta vārdi!
Apsveicu Willy!
Lai spēcīgs gars un veselība, zivis pats noķersi ;)
Willy, vienmēr asus āķus!
kapteinis67, 24.oktobris 2024, 12:06
un lai stingrs piecirtiens :DDD
priekā!
Willy, vienmēr asus āķus!
Sveicieni Gātes matadoram jubilejā, sumināts Ķengur.
JK7 [23.okt]: Visas copes rīta pusē?
Jā!no 9-11...copes labas,zivs tagad agresīva!lielākā ar izlecienu pie paša krasta pagrāba!:)

Kkas grabina!:)biju 3,5h...četras laivā,lielākā 3,2
Kronis visam uz velci protams bij bebra kungs!:))
Willy, 18.oktobris 2024, 17:52
Gandrīz neēdams. Dēls-mednieks lamatās reiz noķēra.
Aknas OK, asti par daudz sacepinājām, bet gaļai (īpaši taukiem) tāda specifiska smaķele...tauku daudz...
nu ja ekstra daudz garšvielu, sīpolu un bez taukiem, tad kotletēs aizies...
daddy_j, 18.oktobris 2024, 18:05
Bebram visi tauki max ir jāgriež nost no gaļas, tie dod to piegaršu. It kā esot pat ārstnieciski, bet maz dzirdēts. Āpša tauki gan ir laba manta, vismaz pusgadu mocījos ar plaukstas locītavu, nekas īpaši nelīdzēja, bet āpša taukus 2 nedēļas vakaros pasmērējot vaina pazuda uz neatgriešanos. Tikai tiem āpša taukiem jābūt pareizi izkausētiem, tas ir vienā traukā ielej ūdeni un tajā ieliek vēl otru trauku ar taukiem, kausēšanas process bija 5 stundas, bet bija to vērts. Tāds process tāpēc, lai lielā temperatūrā nepazūd aktīvās vielas. It kā līdzot arī plaušām, bet tad iekšķīgi.