atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Spoles

klops_G 21.06.10
Kalpošanas laiku jau arī diezgan ietekmē izturēšanās pret instrumentu. Var nopirkt lētu un nekopt, bet var nopirkt arī dārgu un tad izturēties nekā ar domu- ja jau tik dārga, tad jau arī jābūt izturīgai un nekas, nekad nesalūzīs! Varu arī piekrist par kvalitāti- nekad vairs nevarēs braukt ar tik izturīgu mašīnu kādi bija mercedesi. Arī kkad lasīju, ka nokia atlaida vienu inženieri, jo tas izdomāja pārāk izturīgu mobilo, bet tagad tiem nekam nedarīgajiem nedaudz stiprāk saspied displeju un pipec...
derexx 21.06.10
Un ja galigi nevari izlemt par to spoli aizej noperc kadu no salmo spoleem pa 30 Ls var dabuut tiri ok. un kas pats galvenais ja kas arii vinai notiks detaļas dabuusi 100% nopirksi kkadu ryobi ja kass smagaks saluziis varesi kārt šķunītī uz naglas.
B0cmanis 21.06.10
Lauric cik zinu tad shimano ar paarnesumu ap 5 ir japaanas tirgus domaatas...piemeeram ultegra, nasci, biomaster utt...man ir nasci...baigi patiik :)
mirtins 21.06.10
Lauric shimano ir metāla konstrukcijas :D Es nopirku šo - http://www.eboat.lv/makskeresana-piederumi/spoles/shimano/shimano-nexave-fb

Tikai netici visam kas rakstīts internetā. Viņi melo, apgalvojot ka 300 nexave maksā 41 latu. Es veikalā nopirku lētāk, nekā viņi piedāvā internetā.
Zivnieks 21.06.10
Lauric
es ar nesaprotu, kam tev tas pārnesums vajadzīgs zem 5???? Neesmu gan nekāds guru, bet kāda tam starpība? Ja Tev liekas, ka ar savādāku pārnesumu nevarēsi paspiningot, tad manuprāt baigi maldies...jo katram vizulim ietīšanas ātrums un specifika ir atšķirīga - cits jāvelk ātrāk cits lēnāk un katram māneklim ir jāpiemeklē sava spēle, to vari izdarīt gan ar lielāku, gan mazāku pārnesumu, bet nu labi...tās var palikt arī tikai manas domas :) pats gan pērkot spoli vismazāko uzmanību pievēršu pārnesumam....
derexx 21.06.10
Laurīc nav svarīgs tas pārnesums svarigi ir tas cik daudz auklas ietinas ar vienu apgriezienu tas atkarīgs no spoles kasetes resnuma un no tā cik vina ir pilna.
Lauric 21.06.10
Ā!!!!!!!Piemirsu ļoti svarīgu lietu....vēl klāt obligāta prasība.....lai bremze strādātu kā bremze arī pēc vairākiem gadiem,nevis sāktu ķerties un gurkstēt jau pēc pirmās sezonas!
Lauric 21.06.10
Vai shimano razzo metaala izstraadaajumus?.... :) :) :) Es domaaju spoles ar metaala korpusu un augšējo bremzi?Un ar paarnesumu zem 5?!
derexx 21.06.10
Dievs radīja Pasauli, viss pārējais ir ražots ķīnā:)
mirtins 21.06.10
Lauric - ne viss shimano tagad ir japāņu :DDD
mirtins 21.06.10
Ja jāizvēlas starp ryobi un shimano, es izvēlos shimano. Man ir abas. Ryobi sāka gurkstēt pirmajā sezonā. Shimano nexave 4 sezonas bez jelkādas vainas. Lai gan jāatzīst - abas divas auklu klāj labi, pītā nevērpjas... Vienīgais, kas nepatīk pie shimano - tievais lociņš. Arī pie bremzītes jāpierod - ja pievelc uz stingro, vēlāk atlaižot, vēlams pakustināt spolīti, jo citādi var saglabāties stingrākais regulējums. Bet pašlaik mans faforīts ir shimano :DD
derexx 21.06.10
vislabākā spole ir Neva nav darga un izsturiga ndaudz tik japiešaujas savadak nekadu problemu un nav jāaukle kā mazu bērnu.
AndrisABC 21.06.10
Lauric. Pērs jebkuru Shimano spoli un tā kalpos gana labi. Atšķirība starp dārgo un lēto galu ir: gultņu skaitā (spoles gaita) un spoles svars (tavas ērtības copē). Salūst var viss, jo vairāk detaļu izstrādājumā, jo vairāk ir kam lūst. Tava spole pa 14 Ls pēc trim gadiem arī vairs nebija kā jauna. Tikai pie viņas svara tu tos kraķšķus un brakšķus nemaz nejuti. Jo vieglāka spole, jo vairāk sajūtami negludenumi.
derexx 21.06.10
Man jau liekas tā ir laimes spēle ar tām spolem vari nopirkt ultra dārgu un noklāsies 2 sezonās.
Vēl jau ari atkarigs cik daudz cope ar spoli un pa kurieni to dari,ja cope pa tiru udeni tad jau nekada slodze nav , ja rušinies pa zālēm un lēpēm tad nemitigi kkas aizkeras un ta slodze sanak lielāka.
gatisl 21.06.10
ja intersē mans viedoklis ņem noteikti metāla korpusā un zaubers ( ryobi ) vai cormorans nogriezīsies uz latiem 55-60, shimano būs nedzudz jāpiemet. tagad pie Ziediņa ir ievestas Milo spoles, doma bija kādu nopirkt, tās jaunās tādas labas pēc skata.
Lauric 21.06.10
Njā....sviests vispār kautkāds.Pat nezinu ko domāt!Tad sanāk,ka jāiepērk vienkārši spole,kurai uztinējgultnis griežas ideāli kā pie mazām,tā pie lielām slodzēm(Kas manām ģišovkām (salīdzinoši,ir mūžīga problēma).Ko varētu ieteikt?Vispār esmu samīlējies metāla izstrādājumos! :) Gribas arī metāla korpusu! :)
Cik noprotu,tad Shimano ražo Japānā,bet Daiwu Vjetnamā!Vai tā ir?No seniem laikiem jau kautkā ir iegājies,ka japāņi ražo labas lietas.
gatisl 21.06.10
cik gribi par savu zauberu?
gatisl 21.06.10
nezinu, kas jums tajās spolēs tā noklājās ( vēl jo vairāk zauberā )?? uz katra kāta man stāv sava spole un max kas jāmaina ir uztinējrullīša gultņi. shimano, ryobi kalpo vienlīdz labi ( pie kam man no ryobi un shimano ir arī lētais gals, kam arī nav nekāda vaina ) kur jūs tās spoles pērkat, ka pēc 2-3 gadi ārā jāmet????
derexx 21.06.10
Starpcitu ja kādam vaig detalas no 2000 zaubera rakstiit uz profilu.
derexx 21.06.10
Tā nu diemžel mums te ir iekartots tai pasaulītē,riebjas jau bargu naudu atdot par tām spolem ka netura vinas,bet ar to vidusgalu nekā nav, tad ir japērk galigi lētas tas veel iet, salīdzinājumam man ir viena tirgus spole kas pirkta par aptuveni 3 ls veiksmigi kalpo jau gadus 4 un bij spole pa Ls 70 Ryobi Zauber noklājas nesagaidot otru sezonu jāsaka gan ka copets ar vinu tika loti daudz praktiski katru treso dienu.
Tagad skatos uz shimano aspire ne jau tāpēc ka baigi daudz naudas, bet gan tāpec ka gribas ko kvalitativu un izsturigu. bet tikai skatos;(

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs