atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Spoles

legionars 13.07.10
Manā sadaļā ir noteikts,ka gribu uzzināt par labākajām un tikai bezinercenēm,bet šajā tēmā ir par visām un visādām un arī par citu aplikšanu ar sū..iem!!!!:)
urmaas 13.07.10
ja nevari atrast,tad savu jautājienu adresē šajā tēmā,nevis ver vaļā jaunu!:)
legionars 13.07.10
Nju tad Urmas parādi,kur šajā sadaļā ir kaut kas normāls teikts par spolēm,izņemot pāris!Tā kā šeit ir daudz-apdirššana gan spoļu,gan vienam otra!:)
urmaas 13.07.10
p.s.tas leģionāram!!!:)
urmaas 13.07.10
un kā būtu ar šo tēmu???
melnais 27.06.10
ARCHA
Nopērc banax zest sarkano, LV veikalos jauna ap 35ls.
Rokā ieguļ baigi labi un līdz 50gr varēsi lidināt bez probl.
Pāris gadus toč kalpos.
ARCHA 27.06.10
dzhi 27.06.10
ARCHA ,pierunaaji, atdoshu tev pa 40 LVL abu garcia ambassadeur 5600 gold d5 smart mag braking 5 gultņi PM
dimkin 27.06.10
iegadajos salmo spoli,nedelju palietoju,paslideja kaja un uzkritu uz spoles... salociju rokturitim asiti. kur varetu salabot???
maituputns 27.06.10
man jau vislabāk patīk ABU Ambassadeur. labāk vienreiz nopirkt dārgāku mantu un miers, nekā ar lētām čakerēties. turklāt šis te rīks lieti noder rudens velcē uz lielajam :)
vieplis 27.06.10
Arča, man ir aizdoma, ka par tādām naudiņām nekas prātīgs džerkošanai nesanāks.
ARCHA 26.06.10
Kādas ir normāli modeļi ziepju traukiem (jerkošanai 50-80 g) cenā ap 30-40 LVL ???
varbūt varat ko ieteikt no ebay?
mazkalns 26.06.10
derexx,tev taisnība,griež jau viegli,resnais lociņš,bet...
janka07 22.06.10
Man te iedāvinājās spole-Okuma ar baitranneru-LB40,bet viņa man tā kā mazliet par mazu.Varbūt ka ar kādu bodnieku var sarunāt apmainīt,ar manu piemaksu,nu teiksim pret Mitchellu 5000.
Jolkins 21.06.10
Lauric, gan Daiwām, gan Shimano ražotājvalstis atkarīgas no modeļiem un to izmēriem - dārgajam galam Japāna, vidējajam, lētajam Ķīna, Taizeme u.c. Piemēram, no vidējā var gadīties, ka vienāda modeļa dažādi izmēri ražoti dažādās valstīs, kaut kāds mazais tajā pašā Ķīnā, kamēr lielākais Japānā...
derexx 21.06.10
Nopirki Daiwa Rsi?
mazkalns 21.06.10
gribu ar nedaudz par spolēm,nesen nopirku kaut kādu jubilejas modeli daiwai,it kā par puscenu Bloms piedāvāja 2500 modeli,interesantākais ka auklu tin uz spolītes seglu formā.Secinājums,ka ar laiku daiwa ar par salmo pārvēšās,jebšu ""daiwa ir s...ds"" ir vietā.
derexx 21.06.10
Laurīc ņem par labu ;) un gūsti prieku no copes!!!
Lauric 21.06.10
Mirtiņ,labi nokomentēji. :) :) :) Liekas,ka taisnība jau tev ir.Katram savs piegājiens un attieksme pret mantu.Tik pat daudz viedokļu par atsevišķām lietām.Beigu beigās sanāk tā,ka lai zinātu kas un kā,ir pašam tas viss jālieto un jāizmanto dzīvē un tad arī var spriest kas ir kas.Viens piemēram saslavēs Shimano,cits Salmo.Es piemēram Balzeru saslavētu! :) Jāpaskatās kas ar tevis pieminētajām nexave un catana darās!Moš jāsāk ar tām! :) Šodien viens pārdevējs-copmanis man traki daudz borēja par Daiwu un Shimano spolēm.Cik no viņa varēja saprast tad ja skatās lēto un vidējo galu,tad Shimano tomēr esot dažas priekšrocības.Viena no tām ko piefiksēju ir lociņu atsperu izpildijums.Letajaam Daiwām tas neesot labs.Negribas tagad traki sīkumos stāstīt.Bet vot no šitādas informācijas arī es apmēram saprotu,ko vajag un kas ir kas.Labi ir tas,ka padalās šādā informācijā......
derexx....nē,salmo gan negribu!Pietiekoši esmu nocopējies ar tādas kvalitātes spolītēm.Esmu pelnijis ko labāku un mācēšu to novērtēt.Man pat Griezeeja noandelētais Queen telerod ir augstā vērtē,kaut arī brīžiem kaitina tas čakars ar tik ļoti smalkiem rinķiem!!! :)
mirtins 21.06.10
klops_G - nu tu pateici visu pamatu pamatu, kādēļ kāds apgalvo, ka kāda produkcija ir štrunts un kāda ir super. Lielās lietās, visas preces lielākoties atbilst savai cenu kategorijai... ar atsevišķiem izņēmumiem. Un tikai cilvēku attieksme pret mantām rada sajūtu, ka kaut kas ir baigais draņķis. Piemēram, ja es nopērku Salmo spiningu pa 5 latiem, es taču viņu neturēšu baltos cimdos, divos pirkstos, vai sekcijā aiz stikla... bet ja tas būs kaut kāda tālo austrumu meistara roku darbs, līmētais bambuss pa pāri par 1000 naudiņām... tad ar to es apiešos daudz saudzīgāk... arī ja tas būs starp salmo pieclatnieku un 1000 naudiņu vērto... piemēram kaut kāds lūmis... Arī tad mana attieksme būs savādāka. Un lai gan neviens jau speciāli tos kātus un spoles nelauž, tomēr zemapziņā pieclatnieks kāts, spole, da jebkas izmantošanā piedzīvo daudzvairāk nevērības nekā dārgais gals... un līdz ar to arī kaut kad notiek liktenīgais čerks, krakš, tirkš... un seko paziņojums - Salmo ir sūds, Daiva ir mēsls, Shimano ir draņķis :DDD Patiesībā jau nav... izņēmumi ir visiem :DDD Bet pamatmasa ir ok... :DDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs