Vakardien man bija tas pats - tikai sīkie!
Līdz vakaram izskatās ka samāksies būs jāmeiģina šovakar!
2 dienas darbojos Pērse - Daugava : Rītā - vakarā! Secinu ka nav brekšiem kampiens :/ Tikai skolas penālīši (līdz 300 gr), koferīši klusē!
Tā ir lielajiem reizēm tiešām vajag maz, man ir divnieks paņēmis uz diviem baltajiem!
Biju vakardien vakarā- pa tukšo!
ar matu man ir viss kaa vajaga,tiesi taa es arii paarbaudu,pabrauc ar auklu pa delnu un aakjis sagriežās un ir...un vislaik taa. Vot jaa,tas arii ira fakts,citreiz tiktiešaam uz aakja neko daudz nevajaga,bet citreiz atkal kautko lielu prasaas uzlikt...tieši pašam iekšējā sirdsapziņa saka ka kautko vajaga tur taadu lielaaku uzlikt :) no vienas puses kapeec es boilas likšu,tapeec ka kad saac barot zivi...mazaas zivis itsevišķi raudas kaa seerga man jau nervi čupā ar siikajaam :D es labaak paseedeešu stundas un buušu prieciigs par vismaz kaartiigu copi un zinaašu ka tur ira un ka var tomeer viņu kautkaa izdabuut aaraa,bet nevis mocīšos vislaik vilkt aaraa mikrobus un bariibu tikai vairaak dot siikajaam pirdeem :D
reizēm lielajiem paikai vajag pavisam maz.kur nu vēl boilu!:)
Vai tev mats pie āķa ir pareizi piesiets, pamēģini uz rokas, ja velk sistēmu, tad āķim pašam ir jāpagriežas uz leju un jāieķeras delnā
uzlicis biju 3 maktenas plauceetas gruubas un 3 baltos...un tas pats kadrs atkaartojaas arii sogad,raaviens taads ka fiidera spice čutj ne liidz galam saliekta,cirtiens bija straujš,makšķere atleca atpakaļ zibens aatrumaa un aukla palika kaa puņķis.Piecirtu...velku aaraa,eesma pusizvarota,bet kas par puņķiem uz auklas bija atstaati...tas bija...mailiite taa točna nebija :) luuk taa...cerams ka uz boilas kautkas panjems un tas-kautkas...arii paliks uz aakja :)
Rītā pamēģināšu uz paštaisītām boiliņām 1 santimnieka diametrā.Gatavoju no spec zivs barības,izsijāju caur sietiņu,pēctam piešķiļu klāt samaltas,apceptas kaņepju sēklas un to visu pasākumu samaisu ar vienu jēlu olu.Miica miica,ja pa lipiigu pieliek miltus,miica liidzkameer var saritinaat ar pirkstiem boiliites. Uzvaaru uudeni,taa lai burbuljo riktiigi,tad metu iekšā un gaidu aptuveni 2 minuutes bet buutiibaa gatavas ir tad kad boilas jau peld pa virsu,taa tas parasti notiek,taa ola izvaaraas un satur to visu pasaakumu kopaa. Sanaak baigi feini un ko varu pateikt,ka pat no savaam paštaisiitajaam bariibaam esmu taisiijis boilas un ir...ir copes,tikai man nav veel paveicies izvilkt neko aaraa :) pagaassogad varkalii keeru uz boilu,viss kaa vajaga,matam virsuu boila,ne pa tuvu aakji,ne pa taalu,viss optimaali...kaadas 40min paiet un te peekssnji taads raaviens ka visa makšķere iziet no ierindas.Es ceertu laimiigs bet galaa nekaa nav :) ne zivs,ne boila. Sogad bija taads pats gadiijums...
urmaasam pilnīga taisnība, es pirmdien mēģināju uz balto, makaronu, balto un sarkano tārpu, arī nepatika - uzliku balto un kukurūzu, tad kaut drusku parādīja interesi. Ir jāmēģina, jo iepriekšējos izvilku uz makaronu un kukurūzu. Kā jau daudzi gudrie šajā forumā saka - eksperimentē un veiksme tev garām nepaies!!
par to lielo brūno koferi gan tā divdomīgi skan.
uz šo jautājienu viennozīmīgas atbildes nav.jo nevar zināt ko šamam tai dienā vairāk sakārojas!
a kā ir pēc Jūsu pieredzes,makarons ir tikpat laba lieta kā naktstārps,baltais,vai kukurūza?! Un vai Jūs paši ikdienā makšķerējot dodat biežāk priekšroku makaronam vai kautkaadam buterbrodam,vai kaadam konkreeti citam uz āķa liekamajam kumosam? Runa iet,lai izvilktu to lielo bruuno koferi :)
copnix - starp citu, es vāru pēc viena krieva ieteiktas receptes. - Uzvāra ūdeni, ieber sauju makaronu un vāra vienu mīnūti un 10 sekundes. Tad nolej sietā un ber traukā ar mannu. Sakrata un lkīdz copei makaroni gatavi. Tas attiecas tikai uz makaroniem Italpasta - zilajā paciņā - radziņiem. Citiem makaroniem vārīšanas laiks var atšķirties. Esmu izstrādājis vēl papildu fīčas - visādas garšas un smaržas pie ūdens, mannas vietā rīvmaize, konkrētās dienas barība, vai kādi sausie atraktori. Vai arī pie mannas vaniļa. Nu iespējas neierobežotas.
kā jautāji,tā atbildējām!:)
pats galvenais tai visā ir pareizi novārīt-ne pa daudz,ne pa maz!:)
Nu vīri,LIELS paldies Jums par izpalīdzību...ceru arī turpmāk uz tik atsaucīgu un izpalīdzīgu makšķernieku pulku :)
Es Maximā atrādu šādus makaronus, kuri ir jau gatavi ,pēc izmēriem, kas nav jāgriež:
Copējot turu kopā ar piebarošanas barību un nav jāuztraucas par sakalšanu.
Labi uz āķa var savērt zvaigznīšu formas makaronus. Vārošā ūdenī ieberu,un vāru 35-40sekundes,tad zem auksta ūdens atdzesēju un uz avīzes apžāvēju.Saber kastītē un uzpilina eļļu,kā arī kādu aromu.
p.s.copes laikā kārbiņu ar makaroniem neturi atvērtu saulē-sakaltīs.
nekas nelūzt.vnk uzvāri ūdeni-saber kādu saujiņu makaronus-vāri uz lēnas uguns 45sek-1min-tad nokās un saber trauciņā ar eļļu-pieber biku mannu un aiztaisi vāciņu ciet-sakrati lai makaroni būtu aplipuši ar mannu-brauc copēt-attaisi trauciņām vāciņu-izņem makaronu-sagriez ar nazi gredzenos-un ver uz āķa-pēdējo ver līkumiņu,tik tā lai sāniski(nedaudz ieslīpi)varētu vienā malā uizdurt āķi caur makaronu-met pīcku ūdenī un gaidi copi!!!
:)