atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kūpinātavas

vieplis 19.07.10
VSOP, phe! Man īstenībā prieks, ka esi ticis pie kārotās lasāmvielas.
:))
kaats 19.07.10
iģi V.S.O.P.u
V.S.O.P. 19.07.10
Vieplim - nepiekrītu :p
spura 19.07.10
Paldies bums !!!!!!!!

Viss super, nu jā tas nav pdf bet djvu :)

Ja kādam arī interesē varu kādu (citu) grāmatu nosūtīt šorīt aiz skrobes vandījos pa torentiem... ir par zivīm un gaļu, kas interesanti, vienā grāmatā krievi ļoti slavē viena letiņa marinēšanas receptes :)
bums 19.07.10
VSOP šei es to nevaru izdarīt Tikai uz e-mail Sūti adresi un saņem Atgādinu ,ka grāmata ir djvu formātā kā ieinstalēt djvu apskates progu ir šeit
www.radioscanner.ru/files/djvu.php
vieplis 19.07.10
VSOP palika bez kārotās grāmatas.
:)))
bums 19.07.10
spura grāmata aizsūtījās
V.S.O.P. 19.07.10
Bums- par kūpināšanas grāmatu
Vai no šīs vietas nevarētu mazliet precīzāk, nu tjipa sarunāt? Please :)
spura 19.07.10
daddy_j

ne e, es viņas nepārkūpināju, es 99% sačakarēju pirmajā dienā siltajā virtuvē turot, līdz ar to viņas sabojājās smarža un garša tāda...brrr...maigi sakot riebīga....

piekrītu kungiem, ka tādā karstumā ledusskapis ir vienīgais draugs.
Lai arī mans ieraktais pagrabs ir vēss, bet vairs līdz rudenim neriskēšu likšu uzreiz ledusskapī :)
Bebrs 19.07.10
Zivniek
Žāvētava pirms kūpinājuma ielikšanas bija uzsildīta? visticamāk melnums ir kondensāts kas ir iekšā žāvētavā, tā pirms lietošanas tamdēļ - lai kondensāts iziet ārā ir jāuzsilda
daddy_j 19.07.10
spura - man liekas, ka tu daudz par ilgu kūpināji (3h 80 grādos)...vismaz man bija tieši šī vaina, kad iemēģināju savu jauno pārvietojamo žāvētavu. iemarinēju to pašu pieejamo broileri, alksni iekšā un kūpinātavu uz grila virsū...sanāca bik karstāks nekā gribētos, jo bundža brīžam čūkstēja, bet dūms labs...pēc 1h vistiņas bija smukas zeltainas, pats labums, kas mani dīdīja vēl pusstundu viņas kūpināt??!...rezultātā sanāca CEPTA vista ar dūmu garšu...
bums 19.07.10
CT būtu labākās -bet cena noteikti kodīga .Man reiz gadijās dējējas kūpināt -tas ir otrs grāvis kurā nevajadzētu kāpt iekšā.
bums 19.07.10
Vistas es ņēmu Rīgas miesnieka
ja kādam vajag grāmatu par sālīšanu,kūpināšanu tad Tā ir krievu val.un djvu formātā
spura 19.07.10
Par pagrabu -paldies labs gan, bet par vakardienu skrobe baigā...

A kur ta vispār kupinamās vistas var dabūt?
Cik esmu meklējis tad
Ķekavas garām
Supernetto ir
Leišu broileri pa 1.39
Rīgas miesnieka Kika pa 1.80 arī broileri
Skatījos IKI tur arī garām....
Ko ta vienīgais uz CT pie tantukiem?
Zivnieks 19.07.10
labas dienas speciālisti...
uzradās viens jautājums - kādu laiku biju aizbraucies ciemā pie tēva biš atpūsties un tā....šim tur arī kūpinātava uzbliezta - pēc skata nekāda vaina - metāla skapis, kuram augšpusē regulējama dūmu padeve, un dūmvads ar kurtuvi (apmēram 2 metri no skapja) viss sanāk baigi garšīgi (toreiz tas bija lasis) un sulīgi un visādā citādā ziņā lieliski, bet ir viens bet - gaļa sanāk pilnīgi, pilnīgi melna, nevis zeltaini brūna. Tāds paskats it kā būtu baigie sodrēji sametušies virsū, bet tā ziftele ēdama ir ar visu to melnumu, un garša tik tiešām ir ideāla, bet kamdēļ sanāk melna???? Pašam likās, ka dēļ malkas, jo domāju, gan jau kādu bērzu šis tur piešāvis klāt, bet nē, izrādās, ka kurina ar ābeli un tad paretam aromam piešauj zaļu alksnīti, tā kā tur problēmai nevajadzētu būt, bet karoč tā arī nesapratu kas pa vainu!!! Varbūt kāds var palīgot :)
bums 19.07.10
Šāds pagrabs ir zelta vērts Tādā parasti var turēt 200 l muzu ar tuzluku kurā turēt zivis paredzētas voblai.Turēšanas laiks nav ierobežots ,kad vajag voblu izņem no mucas un novītini.Super.
bums 19.07.10
nē ar temperatūru viss bija kārtībā Vienkārši siltumā -marināde saskaldīja tavus broilerus. Broileriem ir mīksta gaļa tāpēc kūpināšanai tā neder Meklējiet vistas.
bums 19.07.10
ir daudz un dažādu veidu kā apstrādāt pirms žāvēšanas.Personīgi es zivis -Zuši, forele un dažas citas pirms žāvēšanas NESĀLU.To daru pēc žāvēšanas .Vienīgais ir zandarts un asaris kurus žāvēju neķidātus
tos sašpricēju ar sālsūdeni 2 ēdamkarotes uz 200 gr glāzi ūdens .Necenšaties daudz eksperimentēt ar sāli pirms kūpināšanas nekas laps neiznāks.Zivis būs sausas ,kā pastalas.Grāmatu par kūpināšanu varu aizsūtī uz privātu pastu.
spura 19.07.10
Man ir vecais "labais" pagrabs temp ap +5-8C.

Mjā varētu būt, ka pirmo nakti virtuvē arī nevajadzēja atstāt......

Bet nevarēja iespaidot, ka pirmo pusstundu kūpinātavā bija tikai 40-50?
DsKs 19.07.10
To bums ... klau,kas vispar notiek ar salsudeni,cik stiprs un cik ilgi janotur zavesanai ? ... pagaisgad baiga smuce sanaca un viss ferloren, pec tam pat meginat nav gribejies

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs