atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kūpinātavas

tinis 09.08.10
DsKs
Aizgāja.
DsKs 09.08.10
to tinis ... parmet uz manu mail ludzu,no bums nekas nav atnacis ... dsks@inbox.lv
tinis 09.08.10
bums
Liels paldies par grāmatu,atliek tik visu realizēt dzīvē.
DsKs 09.08.10
bums ... gaidam uz litaraturu vel :) dsks@inbox.lv
Frenks 07.08.10
Bums , neērti jau uzbāzties , jo zinu , ka esi aizņemts ar Usmas asariem , bet varbūt , kad kādā dienā , kad neesi copē un ir brīvāks laiks , varbūt varētu arī man to gudrības grāmatu atstellēt uz retejs2@inbox.lv Liels , liels paldies jau iepriekš .
spura 07.08.10
pateicība bums!

Ok tad pastāstīšu kā veicās :)

Doma ir apsālīt biki dilles un ķiplociņu tad kūpinātavā iekšā augšējos plauktos uz 65-70C...nu tad jau redzēs.
bums 07.08.10

Šādi arī var kūpināt vispirms ķidā tad izsāla vēderus un sasien ar diegu./lai neizkalst/ Vispirms drusku apkaltēju un kad astītes paliek sausas speru dūmu un karstumu Iznāk labi.
bums 07.08.10
manas domas kūpini kā līņus jo samu nav nācies kūpināt.
bums 07.08.10
tinis
spura 07.08.10
Labrīt visiem :)

Briest "ziepes" un vajag jūsu ieteikumus par sama kūpināšanu..

Mani lielpilsētas radi padzirdējuši, ka esmu kūpinatavu izveidojis piezvanīja un teica, ka vedīs samu, lai kopīgi nokūpinātu....

Kauns atzīties, bet neesmu ne reizi kūpinātu ēdis kur nu vēl kūpinājis....

Kādas lielākās nianses būtu jāievēro, lai iznāktu smeķīgs sams?
Paspēju atrast infu, ka sams ir jāgriež pa muguru, lai karstums vairāk tiek pie biezās puses.
Vai vienkārši kūpināt kā butis un līņus?
Paldies
tontons7 07.08.10
Es ar 'sodien a'sukus kúpiná'su. Pirmá varka bij garda.
Bums
Vai nevarétu man ar atmest to grámatu gudro uz edgars07@inbox.lv ? Iepriek's senkuju.
bums 06.08.10
Priecē ,ka izdodas:)) Pašlaik kūpinu asarus un alus arī ir sagādāts .Brīvdienās atkal būs lērumi ar svītrainiem žuļikiem.
Frenks 06.08.10
Buma muca ir ideala . Pagaidām esmu kūpinājis tikai līņus . Sams , tāds normāls , šogad vēl nav. Bet cerība mirst pēdējā...
Vairis30 03.08.10
Puiši, Bumsis ir Usmā, pie interneta tiks labi ja piekdien
AgrisB. 03.08.10
Visu cieņu Bumam, kaut arī personīgi nepazīstu, bet ja jau
sūti visiem to grāmatu un neturi grāmatu zem pūra, tad labprāt publicēšu viņu šeit CL un būs pieejama visiem kūpinātājiem un voblistiem.
Nosūti man e-pasts info@indicar.lv
tinis 03.08.10
bums
Ja jūs neapŗūtina ,tad lūdzu izsūtiet grāmatu par zivju sālīšanu un kūpināšanu uz manu E pastu.
edgars19542@inbox.lv
Nekad nēesmu bijis Usmas ezerā makšķērēt,vai pastāv kāda iespēja sakontaktēties un sniegt padomus par copi šai ezerā?
DsKs 03.08.10
Bums,atmet ludzu to literaturu par tam slavu receptem,lai kadu zivi var pareizi izzavet :) dsks@inbox.lv
prorab 31.07.10
..nedēļas nogalē ar" uzkūpināju vistiņas pēc Buma receptes.visu pa punktiņiem tikai vistu vietā bij akcijas stilbi&šķiņķi..vienalga sanāca super..
..nu nebaidos šī vārda...............PALDIES!!!
spura 22.07.10
To maymay2
Eh bērnība....i luči bija lielāki un butes dabūt nebija problēmas :)

Interesanti, ka gandrīz visiem apkārtnes zvejniekiem bija taisnā koka kūpinātava, kur uguns bija tieši apakšā, šie uzskatīja, ka tad vislabāk zivis sanāk, aizdegās parasti ja pie uguns uzpasēšanas satikās vairāki zvejnieki vienlaicīgi un tad kad beidzās līdzpaņemtais un visi kur kurais nolūza :)DDDD
maymay2 22.07.10
To Spura. Es arī bērnību pavadīju Saulkrastos, un arī lasīju čiekurus kūpināšanai.Vecīši parasti kūpināja lučus. Es kad tagad kūpināju reņģes, tad čiekurus liku uz izdegušām oglēm.Arī ar butēm mēģināju,bet kaut kā nepatika...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs