Bums, varbūt uz kāda rapidshare.com vai kur citur nohostē!?
VBarbūit vel var palugt ari man to gudro grāmatu...
andris_ronesals@inbox.lv
Es ar labprāt to gudrību iesmeltu no Buma lieliskā gara darba....:) arsiks@apollo.lv
Bums , nav ! Es pats arī vainīgs , adresē izlaidu vienu burtu , ļoti atvainojos , jā vari nosūti vēlreiz .
gintsgg@gmail.com
šoreiz uzrakstīju pareizi un 3 reizes pārbaudīju .
gintsgg
Bums , vai man arī varētu atsūtīt to gudrības grāmatu ?
gintsgg@gail.com
Te nu ir tā sās ūdens injekcijas parikte
maymay2
Bums , vēlreiz -paldies .
Bums, es arī ļoti priecātos par grāmatu.
mayfly@e-apollo.lv
Pūce tavā gadījumā zivis paliek baltas /no sāls/Mērcē tāpēc lai būtu garša un skats .Sāli pagrauzt es varu tāpat neiesaistot procesā zivis.:DDDD
Sory kam nepaspēju vai arī izlaidu Lidz trešdienai būšau pie kompi dabonams Tad arī visiem kuriem netika aizsūtīšu :))
DsKs
Pārbaudīta recepte-traukā(tikai ne dzelzs)nober kārtu ar sāli,tad liec zivis vienu pie otras- atkal sāli ,tad dēlīti
un virsū kādu slogu.Notur trīs dienas(nedrīkst'ar ūdeni,ne mazgāt,ne pēc tam mērcēt)
Ņem zivis,kar uz aukliņas un gaidi kamēr izžūst-liekais sāls izspiežās ārā.
Pēc sālišanas es zivis iemēcu spainī ar aukstu ūdeni un turu tik ilgi līdz tās uzpeld augšā.parasti tas ir 3-5 stundas Bet sālijumu ar zivīm turu ledusskapī.Pašlaik turēt zivis bez pagraba vai ledusskapja ir zivju bendēšana
vienigais nekur neredzu ( nu pagaidam ) info,ko darit ar zivim pirms pasas kaltesanas,kad nu 3 sutkas notur salijuma,cits iesaka tikai noskalot ar udeni,cits atkal,ka janotur tira udeni dienu,lai nav parak salitas ... varbut kadam ir pieredze,ka labak?
es ar labprāt palasītos.....aigarsa2@inbox.lv