vitenahemot... pavasarī atvērsies cope arī citur.. pamēģini aizbraukt uz Valli... Šajās brīvdienas bija diennakts sacensības... 3 karpas uz 23 copmaņiem... skābi, bet gan pavasarī būs labi. Zivīm ar garo ziemu un karsto vasaru bionavigatori un pārējie pričendāļi ir nojaukti arī pārējos dīķos....
Vitkopos izskatās, kaTIKAI ZIVIS pārrrrrrrāk reti ielaiž.......
var jau ticēt Pēterim kurš vienmēr visiem stāsta, ka baigi labi bija vakar, aizvakar... tikai tajā pašā laikā copēja arī manis paziņas un nezin kāpēc viņi saka, ka dīķi ir VISIEM pa tukšo...
Vai, kāds var teikt, vai karpas keras vēl kādā dīķī? Biju jau ceturto reizi piecu nedēļu laikā uz nakti Vitkopos, pa tukšo, 24. nosēdēju nakti un 25. dienu. Izmēģināju dažādas, gan saldās, gan sāļas boilas, dažādas barības, arī dobelnieku. Sēdēju pašā galā, kur vasaras vidū labi tika ķertas karpas. Saprotu, ar karpu copi esmu iesācējs, sāku šovasar, paķēra, interesanta cope, labi ķērās. Bet tagad, nekā. Vienīgais mierinājums, ka redzu blakām sēž profi ar daudzām boilu somām un atraktantu kastēm, un arī nekā, pat raksturīgos copes signalizātorus dīķi vairs nedzird!
Citus dīķus neesmu īpaši meklējis, iesāku Vitkopos, bez ieteikuma svešā vietā negribas braukt, ja neņem vērā šodienas "necopi", Vitkopos ļoti laba vieta, piebraukšana, normāli noteikumi, kā arī laba atieksme pret copmaņiem!
NEchakareejies ar kartupeljiem !
Makaroni, Gruubas, Kuruuza
+ ja gribi pievieno atraktorus
kāds var pateikt cik ilgi kartupelis jāvāra lai copētu ar viņu??
Es ieliku kaudzi ar video-tur visu var redzēt dažādām metodēm
paldies akkii... :) un varat kads pateikt cik talu jabut boilai no aka uz ta mata :)
...pēc Indijas kaņepēm?
;))
akki mos vari palidzet un ielikt kadu video butu loti pateicigs tev ka to matu pareiz sataisit
var kads ielikt video kā uztaisit karpam blakus akim to matu un ka uz vina virsu dabut boilu lai nenokrit
Nu ja, asniņus iešņaucu ;DDD
Kilka
Laikam foršs garīgais?:)
un tad baltos asniņus aplauž, izkaltē, samaļ kafijas dzirnaviņās un šņauc iekšā.
efekts kolosāls :)
Kaņepes - jāmērcē 12 stundas, jāvāra līdz atveras,parādās balti asniņi.Pietiek arī ar uzvārīšanu,atstājot karstajā ūdenī.
Tālāk smērē uz maizes un loca iekšā:)
Kaņepes nav jāvāra, trakais:) Kaņepes ir jāžāvē:)