Es pat līdakas neņemu galvā,kur vēl gunču!
Āķi, neņem pierē Gunču.
Tā tik turpini!!
Nu lai es pats fotografētu,filmētu,zīmētu dažādas sistēmas un sīki skaidrotu tas nav priekš manīm.Pašam man interesē kādu jaunumu redzēt,tā rokoties-šo to pārmetu uz CL.
Oi kādus ālantus es sen atpakaļ Ķūļos pie Artūra ēdu,tādus jau vairs nav kam pagatavot.Šie pavasarī ar tīkliem saķer,tad saber lielā grodā(sasāla),ar ceļamkrānu uzceļ virsū slogu.Iztur diezgan labu laiku zem sloga,bail ka nesamuldu cik ilgi,tad karina bēniņos vītināt.Baigā zacene,iedomājoties siekalas nevar norīt!
njāaa.Venttirgū bij laikam dubultnieks!!!ja vien pats aakkis nemaskējās!
:)))
Juri, demagoģiju mēs nepieņemam....
:DDDDDD
Ir jau tāds teiciens ka copes jomā citus visvairāk pamāca tas kas pats neko nejēdz un pamāca ar svešām idejām bet ne jau Āķis.
Viņš jau tik copy-paste taisa :) Lielākoties interesanti paskatīties.
Bebrs, kādā ziņā????
Es nopietni.
Atceries Venttirgu?:DDDD
Es jau neko...man tik nepatīk, ka citu gudrības sev piedēvē......nezinot, pat tās, kuras ir muļķības:DD
Guntar
Bik pāršavi, Āķis un Bums ir CL zelta fondi.
Beidz, toties tāds, kā aakkis nav neviens cits! (ja neskaita klonu Ventspils tirgū) ;DD
Citi video un bilžu licēji var šim ūdeni pienest!
CL nebūtu CL bez aakka!
Akis, citiem patīk, citiem ne....
Copē, liec savus copes rezultātus, savus copes knifus, savas atziņas, un sev saistošos copes viģikus...
Dažreiz Tu pāršau pār strīpu, ņemot par "taisnību" to, ko kaut kur "sagrābsti",vai noskaties savā viģiku arhīvā...
Dažreiz tas ir ļoti uzkrītoši:))))
Man upes zivis bez ādas nav zivis,nu pa kotletēm ,pelmeņiem,frikadelēm cits stāsts.Jā nezināju guntarskl.ko cieni pie .....,bet nav problēmu,tikai citiem var nepatikt,ka es pa daudz lieku visādus prikolus.
Evian, asars ir gana gards, lai viņu nomočītu:)))
Nu vienīgi, ja viņš ir ģimenes loceklis, tad..................
p.s nevaru vairaak laikam nomochiit asari, smuks un gudrs:) zheel taka....
andriskkk
Par asariem - man patīk darīt šādi - iedur mīkstumā aiz galvas un gar muguras spuru novelk ar nazi līdz astei. Tā no abām pusēm. Tad zem tās iegrieztās ādas paliek nazi un ar pāris veikliem vēzieniem atstāj asari bez kažoka. Sanāk smuka fileja. Tālāk cepeškrāsnī - apkārt apliek tomātus, baklažānus, cukini un to visu aplej ar krējuma mērci - izkausē krējumu, pieliek dilles, garžvielas (sāls, santa maria/vegetta, pipari (vislabāk asssssssie). Mērci tā, lai asaris viņā peldās. To visu pacep, lai virsa dzeltenbrūna paliek. Vai arī - vienkārši asari bez ādas apcept pannā - krakšķīgs,mmmmm.
-----------------------
es shodien akvaariijam uudeni nomainiiju taa lai vini tajaa peldaas, 200l igaazu un iegaazu, notiiriju stiklus , ieliku paaris smukus akmentinjus, izskaloju filrtu, sametu lielos taarpus, un tas viss dzidraa tiiraa udenii. stundas darbs:) cik asaris ir smuks, kad tu uz vinju blisinies un ka darbs ir izdariits:))) mmmmmmm.
taga jaaiet pirms atjezda shovakar mailiites dzekiem jaasaruupee:)
Aki, piedod, šoreiz garām...mans alu nemīl...tikai meitenes un ņabīti,...savu vīniņu arī:)
Šogad jemšu vēl vienu 20L balonu, un likšu abuļiem klāt visticamāk pīlādzi. Pie Oliņkalna noskatiju, laba raža šogad.