Drīz varētu būt aktuāli....
Sadaliet vēdzeli filejā bez ādas un asakām, sagrieziet gabaliņos un viegli apcepiet kopā ar sīki sagrieztu sīpolu. Zivij pielejiet nedaudz ūdens, pievienojiet tomātu biezeni, piparus, sāli un sautējiet 20 - 30 minūtes. Pielieciet krējumu, lauru lapu un sautējiet 5 minūtes. Labi iet ar kartupeļu biezputru.
Taka taga darba delj uz copi netieku, bet dikti gribas voblu, tapec velos pajautat.........
Vai kads nav salijis un zavejis tirgu pirktu juras salaku??? Ka vinja ir pec garsas, un vai ada labi iet nost? Manuparat jabut garsigai
Viņš jau bildēs tikai ieliek dažus,kuri saldētavā vairs nelien.Bet ja godīgi,tad saldēta zivs nav tas,man vismaz.Uzliec uz pannas un vēl raustās,pats viņš!
Tie veel pie zivinieka kkerti, 4 reiz ssovasar riigaa nakssnnoju, viena no taam reizeem bija kad ar zivinieku copeejaam, pirmaa ned kad esmu atpakall Riigaa. Pluss zonders ir zivs ar kuru nedalos, lauku saldētavā ar šis tas ir :)
Garšo man viņa un ģimenei ar :)
aš siekalu noriju :)Iedomājis sienāzis;sautētas baravikas ar sīpoliem un tomātiem 2:1:1,pēc tam min.20 vēl eļļā pasutina.Tad svaigi kartupelīši un zandarts paša ķerts,mērce pēc garšas.Tikai uz bāra pusi vien acis skatās!