atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kūpinātavas

Sasa 14.09.10
Kā no butes pagatavot ko līdzīgu voblai? Vai sāla un žāvē tāpat kā no pličiem un breksīšiem?
bums 12.09.10
Tā ,ka vien būs jābūvē no vecām mucām ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD
bums 12.09.10
Jā Kilka Lettland nicht vertrauen :DDDDD
kilka 12.09.10
Nu, jā tur iraid: "Nicht verfügbar für Versand nach Latvia", bet preces pat ļoooti simpātiskas, un cenas arī!
mww2005 12.09.10
Pauls,
Ar to pashu lbss.lv var jebko atsutit no DE uz LV par nesliktiem cipariem.
pauls 12.09.10
Robinson_Carp
Starp citu, šim tirgotājam ir balkona/kūpinātavas par ļoti labām cenām ar visu shipingu!
12.septembris 2010, 13:3

man gan liekas ka uz Latviju nesūta ...
gintsgg 12.09.10
Kilka , paldies .
kilka 12.09.10
gintsgg, kā tu domā, ko nozīmē "šim tirgotājam"?? ;)
Pie tā paša ebaja sellera, piemēram:
http://stores.ebay.de/ANGELSPORT-FACHVERSANDDE__W0QQ_fsubZ10276951QQ_scZ1QQ_sopZ1
gintsgg 12.09.10
Ieliec linku kur to var redzēt .
AgrisB. 12.09.10
Starp citu, šim tirgotājam ir balkona/kūpinātavas par ļoti labām cenām ar visu shipingu!
arsiks 12.09.10
bums 10.09.10
Pareiza brekšu ievietošana kūpināšanai Šajā gadījumā W profīls notur zivis vertikālā stāvoklī un buljons kurš veidojas kūpināšanas gaitā iesūcās muguras daļā

aakkis 09.09.10
Tur Tev pilnīgi taisnība,ar biezām zivīm tā viņš ir.
bums 09.09.10
Nācu pie slēdziena ja jau veselas negrieztas vistas 1.5-2 kg var nokūpināt kāpēc 2 kg breksis būtu karstumizturīgāks.Kāpēc lietoju sāls koncentrātu-tas paātrina buljona iesūkšanos muguras daļā.Savādāk iznāk neliels fušieris it kā ribu daļa ir pārsālīta bet mugurai trūkst -šajā gadienā viss ir sabalansēts visam viss pietiek.
siluro 09.09.10
bums
lielos brekšus(2 kg +), ar tā pat kūpini? Cik mēģināju pēc Tavas metodes, lielajiem jādod baigais karstums, bet nu sulīgi gan sanāk bez visa koncentrāta, ar parastu sāli.
bums 09.09.10
Uzreiz pēc sāls koncentrāta ieliešana kūpinu
Vairāk neko nelieku ne ķiploku ne piparus -kāpēc ? lai saglabātu fantastisko brekša aromātu.
Bebrs 09.09.10
Bums
Cukuru, ķiplokus neliec?
Ielej un uzreiz liek kūpināt....????
bums 09.09.10
Iesaku
breksim kurš ir ķidāts- nerīvēt vēdera iekšpusi ar sāli ,bet vienkārši ieliet 50 gr koncentrēta sālsūdens uz 200 gr glāzes ūdens izšķīdina 2 pilnas ēdamkarotes sāls .Obligāti jālieto W profīls .Sanāk nu ļoti labi -sulīgi un perfekti pēc garšas.Labu ēstgribu .Šie ir gatavoti tieši tā-tapēc arī tāds taukuma spīdums
Nu re če metāla kastēm nav ne vainas ja visu pareizi izdara ir pat ļoti smeķīgi....

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs