Kā no butes pagatavot ko līdzīgu voblai? Vai sāla un žāvē tāpat kā no pličiem un breksīšiem?
Tā ,ka vien būs jābūvē no vecām mucām ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jā Kilka Lettland nicht vertrauen :DDDDD
Nu, jā tur iraid: "Nicht verfügbar für Versand nach Latvia", bet preces pat ļoooti simpātiskas, un cenas arī!
Pauls,
Ar to pashu lbss.lv var jebko atsutit no DE uz LV par nesliktiem cipariem.
Robinson_Carp
Starp citu, šim tirgotājam ir balkona/kūpinātavas par ļoti labām cenām ar visu shipingu!
12.septembris 2010, 13:3
man gan liekas ka uz Latviju nesūta ...
Ieliec linku kur to var redzēt .
Starp citu, šim tirgotājam ir balkona/kūpinātavas par ļoti labām cenām ar visu shipingu!
Pareiza brekšu ievietošana kūpināšanai Šajā gadījumā W profīls notur zivis vertikālā stāvoklī un buljons kurš veidojas kūpināšanas gaitā iesūcās muguras daļā
Tur Tev pilnīgi taisnība,ar biezām zivīm tā viņš ir.
Nācu pie slēdziena ja jau veselas negrieztas vistas 1.5-2 kg var nokūpināt kāpēc 2 kg breksis būtu karstumizturīgāks.Kāpēc lietoju sāls koncentrātu-tas paātrina buljona iesūkšanos muguras daļā.Savādāk iznāk neliels fušieris it kā ribu daļa ir pārsālīta bet mugurai trūkst -šajā gadienā viss ir sabalansēts visam viss pietiek.
bums
lielos brekšus(2 kg +), ar tā pat kūpini? Cik mēģināju pēc Tavas metodes, lielajiem jādod baigais karstums, bet nu sulīgi gan sanāk bez visa koncentrāta, ar parastu sāli.
Uzreiz pēc sāls koncentrāta ieliešana kūpinu
Vairāk neko nelieku ne ķiploku ne piparus -kāpēc ? lai saglabātu fantastisko brekša aromātu.
Bums
Cukuru, ķiplokus neliec?
Ielej un uzreiz liek kūpināt....????
Iesaku
breksim kurš ir ķidāts- nerīvēt vēdera iekšpusi ar sāli ,bet vienkārši ieliet 50 gr koncentrēta sālsūdens uz 200 gr glāzes ūdens izšķīdina 2 pilnas ēdamkarotes sāls .Obligāti jālieto W profīls .Sanāk nu ļoti labi -sulīgi un perfekti pēc garšas.Labu ēstgribu .Šie ir gatavoti tieši tā-tapēc arī tāds taukuma spīdums
Nu re če metāla kastēm nav ne vainas ja visu pareizi izdara ir pat ļoti smeķīgi....