atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Abava un tās pietekas.

edzuss2 31.03.19
rzelts [31.03.19]: Braucam mājās no Abavas, bijām mazliet zem Rendu... Nu cope normāla, man 9 vimbas, kolēģiem 7 un 11... Tā ka beidzot Abavā arī ienākušas :)
Super!! Tās ir labas ziņas - tad jau arī varēs braukt uz Abavu! :)
Paldies par info un lai labi garso zives :))
rzelts 31.03.19
Braucam mājās no Abavas, bijām mazliet zem Rendu... Nu cope normāla, man 9 vimbas, kolēģiem 7 un 11... Tā ka beidzot Abavā arī ienākušas :)
sevalods 29.03.19
Nemācēšu pateikt kas notiek pie rumbas,
kolēģi pāris reizes ir bijuši ap Sabili un raudas, baltie sapali un pa kādam mēra sapalam ķeras.
Svaigās, spīdīgās vimbas vēl nav trāpijušās.
Ments 29.03.19
Ir doma aizbraukt uz abavu pie rumbas. Varbūt kads ir bijis.Pagāšgad ap šito laiku labi vilkām raudas, baltos sapalus.
Rondo 23.03.19
Kaspars33 [23.03.19]: Vīri vēl nav tik silts bijis un nav viņa pietiekamā daudzumā ienākusi,tak pacietibu mazliet!:)
Nu nez vai ja līdz Skrundai jau uzkāpusi. Varbūt cita ,, vaina,,. :)
Kaspars33 23.03.19
Vīri vēl nav tik silts bijis un nav viņa pietiekamā daudzumā ienākusi,tak pacietibu mazliet!:)
Grauza 23.03.19
edzuss2 [23.03.19]: Pagaidām nekas naw dzirdēts par vimbu Abavā!
Sk paldies Edžu!
edzuss2 23.03.19
Pagaidām nekas naw dzirdēts par vimbu Abavā!
Grauza 23.03.19
Ir kāda vimba ar? Kas vispā veģos darās?
ga_rais 22.03.19
edzuss2 [21.03.19]: ga_rais [Vakar]: Šorīt abava Sabiles tilts-3 sapaliņi un 1 ķīsis. Vakarā tuvāk veģu tiltam-0 copes.Draza nenāca baigā lejā?
Līmenis katru dienu ceļās un varbūt tas vimbai traucē!
Līmenis krītas. Zāle praktiski nebija.
edzuss2 21.03.19
ga_rais [21.03.19]: Šorīt abava Sabiles tilts-3 sapaliņi un 1 ķīsis. Vakarā tuvāk veģu tiltam-0 copes.
Draza nenāca baigā lejā?
Līmenis katru dienu ceļās un varbūt tas vimbai traucē!
ga_rais 21.03.19
Šorīt abava Sabiles tilts-3 sapaliņi un 1 ķīsis. Vakarā tuvāk veģu tiltam-0 copes.
bucman 17.03.19
shodien abava kluseeja.veel vismaz nedeelja jaagaida.lai saak iesilt,tad jau buus labi
Rondo 17.03.19
JurgisB [17.03.19]: Es ar vakar biju. Ne uz fīderi, ne uz parasto grunteni zivi nedabūja. Pāris švakas copītes. Mājās braucot, Rendā, pēdējā mājā pirms mežā kūpinātava kūrās. Droši vien vistiņas :)

Varbūt vienkārši tīklus žāvē. :) Ap Kuldīgu gan kūpina ka gaiss viss smaržo pēc vimbām.
Kaspars33 17.03.19
Varbūt jau visu izķēruši...:)
edzuss2 17.03.19
Šodien tieši tāda pati situācija kā vakar - klusums - mēmais klusums! Ne miņas no zivīm!
Gan fīderis, gan parastā gruntene!
Nākamreiz būs labāk :))
JurgisB 17.03.19
Es ar vakar biju. Ne uz fīderi, ne uz parasto grunteni zivi nedabūja. Pāris švakas copītes. Mājās braucot, Rendā, pēdējā mājā pirms mežā kūpinātava kūrās. Droši vien vistiņas :)
edzuss2 16.03.19
Tas viss ap Māras kambariem!
edzuss2 16.03.19
Atskaite - pa so vakaru apaļa nulle!
Ne piesitiena ne man, ne kolēģiem!
Viss kluss!
Bet cope labā kompānijā ir superīga! :)
Fishbone64 16.03.19
Šodien sanāca paceļot gar upi, pamētāt spini, viena līdaka pieteicas. Makškernieki bija tikai pie Laipām, bez īpašām sekmēm.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs